DIY Kauniit pahvirasiat kierrättäen!

Nyt on taas kaupat tulvillaan ihania pahvirasioita joululahjoja varten. Myös nurkkien kätköistä saattaa löytyä vielä edellisvuotisia. Minä tuunasin vanhat pahvirasiat käyttöön kotoa löytyneillä askartelu- ja käsityömateriaaleilla. Rasiat itsessään olivat jo nätit, mutta halusin että ne sopii täydellisesti tulevan työpisteeni tyyliin. Rasioista tuli rustiikkiset, romanttiset ja suloiset. Ne sopisivat sellaisenaan uniikeiksi lahja- tai aarrelaatikoiksikin. Kun liimattavat paperit ovat mitattu ja leikattu tarkasti, on laatikoiden tuunaaminen oikein helppoa.
Saumakohdat minun rasioistani jäivät irvistämään, pahiten kansissa. Meinasin ”Saumata” ne juuttinarulla tai vastaavalla. En vielä ole keksinyt sopivaa/toimivaa systeemiä, mutta kerro sinä, jos jotain tulee mieleen!

DSC_0430

Valmiit pahvirasiat ovat kauniit yhdessä ja erikseen!

  DSC_0438  

DSC_0339

TARVITSET:

Pahvirasian/-rasioita
Kuviollista paperia (Itse käytin skräppipaperia)
Kynän, sakset ja mitan
Pitsiä, koristenauhaa, juuttinauhaa/-kangasta
Nappeja tai muita koristeita
Liimapuikon ja kuumaliimaa

Mittaa huolellisesti rasia ja sen jälkeen paperi, näin pääset itse helpommalla. Tee täydellisen sopivan kokoiset palat ja liimaa hyvin liimapuikolla. Älä laita liimaa paperiin suoraan vaan laita liima rasian pintaan. Näin paperi ei vety ja vedä kupruille. Anna liiman kuivua hyvin. Mittaa ja sommittele koristenauhat ja muut koristeet ja liimaa kiinni kuumaliimalla.

DSC_0340
DSC_0431

DSC_0432

DSC_0434

DSC_0436Käy samalla tekemässä aivan ihana Libero Throwback -vertailu mistä näet oman syntymävuotesi suosituimmat jutut ja voit verrata niitä lapsesi/äitisi/mummosi/siskosi/kaverisi syntymävuoteen!

Voit seurata blogia muuallakin somessa: FacebookPinterestInstagram!

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Kauniit pahvirasiat kierrättäen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X