DIY Koru äidille!

Äitienpäivään on enää viikko aikaa ja itse kuulun niihin mattimyöhäisiin, jotka vieläkin pohtivat mitä äidille antaisin. Puhumattakaan anopista. Rakas puolisoni on monella tapaa upea mies, mutta lahja-asioissa hän on täysi katastrofi, joten apua en ole tässä asiassa saamassa. Ongelma onneksi ratkesi sitten ihanalla tavalla. Tapasin Helmikuumeen omistajan Lapsimessuilla Helsingissä ja tämä postaus onkin tehty yhteistyössä Helmikuumeen kansssa LINKKI SIVULLE. Sain tänään postin mukana suloisen kasan tarvikkeita, mistä sain anopille ja äidilleni väkerrettyä itse tehdyt, uniikit rannekorut! Mikä ihana pieni muistaminen äitienpäiväkukkien kera! Näiden korujen valmistus ei vaadi monimutkaista ajattelua, sen kun vain laittaa helmiä lankaan. Tietysti lopputulos on sitä mieluisampi, mitä enemmän vastaanottaja on mielessä korua rakentaessa. Siksi tämä on täydellinen lahja mummoille, minkä voi tehdä lapsen kanssa. Aikuisen apua ei tarvita muuhun, kuin sivuleikkurin ja pihtien käyttöön. Ja kun tilaa materiaalit pian, ne ehtivät helposti vielä loppuviikoksi kotiin. 

TARVITSET:

Erivärisiä helmiä Linkki

Metallihelmiä Linkki ja Linkki

Hopeanvärinen välikukka Linkki

Muistivaijeria Linkki

Pihdit Linkki

Sivuleikkurit Linkki

HUOM! Muistivaijeria varten kannattaa hankkia joko oikeat memoryvaijerileikkurit tai toiset sivuleikkurit, sillä vaijeri on niin kovaa että se voi hajottaa leikkurin pinnan!

Mittasin aluksi vaijeria reilusti ranteeni ympärille ja pätkäisin poikki kun mielestäni sopiva mitta löytyi, tietysti siihen kannattaa mitata hieman extraa, jotta päättely olisi helpompaa. Laitoin vaijeriin metallihelmestä pään ja tatoin vaijerin pään ensin pihdeillä kaksinkerroin niin, että pää jäi metallihelmen sisälle. Sitten taitoin pään vielä toisen kerran ja työnsin senkin metallihelmen sisälle. Näin ollen ei mitään terävää jäänyt törröttämään ulos. Valitsin korun saajan tyyliin sopivat värit ja aloin pujottelemaan helmiä vaijeriin. Kun katsoin rannekorun sopivan mittaiseksi, pätkäsin pään noin 3cm pidemmäksi ja pujotin samanlaisen metallihelmen viimeiseksi, kuin mitä alkupäähän käytin. Taitoin vaijerin pään taas kaksi kertaa pihdeillä ja painoin helmen sisään. Niin helppoa ja yksinkertaista. Jos teet näitä yhdessä lasten kanssa, huolehdi ettei kukaan satuta itseään pihdeillä tai leikkureilla. Aion paketoida korut pieniin pusseihin ja antaa lasten kanssa sunnuntaina kukkien kera mummuille! Ihanaa, helppoa, yksinkertaista ja uniikkia! 

Helmikuumeen ihana paketti!

Kenkälaatikon kansi oli täydellinen apulainen. Helmet sai kaadettua
siihen hyvin eivätkä ne karanneet lattialle!
Tätä järjestystä käytin ensimmäisessä korussa!

 Kuvia valmiista: 

www.helmikuume.com


Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Koru äidille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X