DIY Korvakorut kierrätysnahasta!

Innostuin tekemään korvakoruja kierrätysnahasta. Niiden tekeminen on todella hauskaa ja koukuttavaa ja ideoita tulvii mieleen koko ajan. Samalla tuli jälleen päivitettyä asustepankkia. Korviksia on nyt joka lähtöön ja osa varmaan menee lahjaksikin!

Pinterestistä löytyi monia mukavia ideoita hommaan hakusanalla ”Diy leather earrings”. Myös ihan Googlen- hausta löytyy paljon ideoita. Ohjeita näihin on vähän vaikea tehdä, mutta koitan kirjoittaa pääpiirteittäin kuvien alle mitä olen tehnyt. Ostin korvakorukoukkuja Lahden Kätevä & Tekevä -messuilta alkukuusta ja loput korujutut ovat pyörineet laatikoissa jo vuosia. Kaikkia korutarvikkeita on kuitenkin helppo saada ihan perusmarkettien askartelupuolelta.

Liimana käytin epoksipikaliimaa. Sillä sai tarttumaan ketjutkin nahkaan ilman ongelmia, ja mitä noita nyt olen nykinyt, niin kiinnitys on hyvä eikä vaikuta siltä että olisivat irtoamassa mihinkään.

Näissä koruissa on leikattu mustasta nahasta höyhenet. Alaosa on värjätty hopeiseksi hopeatussilla ja värejä erottaa timanttinauha. Taakse on liimattu kiinni korukoukut ja liimauskohdan päälle ohutta harsoa, että liimaus on pitävämpi. Koukkuihin on kiinnitetty korvakorukoukut.

Leikkasin kahdesta erivärisestä nahasta neliöt ja liimasin ne yhteen. Neliöiden alaosaan kiinnitin muovihelmiä. Taakse on liimattu korutikut joihin on kiinnitetty korvakorukoukut.

Näissäkin on kahta eriväristä nahkaa ja niiden päälle on liimattu mosaiikkikuutiot sekä peiliä. Lisänä vielä muutama pikkuhelmi. Takana on korutikut ja korvakorukoukut.

Nämä ovat ehkäpä lempparini. Violettiä nahkaa ja puiset sanapelin kirjaimet. Vähän blingblingiä ja takapuolelle liimatuilla ketjuilla ne saivat hyvin ryhtiä. Ketjuihin on kiinnitetty korvakorukoukut.

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Korvakorut kierrätysnahasta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X