DIY Kynätelineet kierrättäen!

Yksikään toimiva kynä ei ole koskaan käsien ulottuvilla, pensseleitä ei myöskään koskaan löydy kun pitäisi maalata ja aina kun aloitan virkkuuprojektin, joudun ostamaan uuden koukun. Se on _NIIN_ turhauttavaa. Halusin tehdä sille lopun ja niinpä päätin väkertää tarkoitukseen sopivat kynätelineet minulle ominaisella twistillä. Kaikki materiaalit löytyi valmiiksi kotoa, joten mitään ei tarvinnut ostaa. Nämä materiaalit löytyvät varmasti myös jokaisesta muustakin kodista, joten hommiin pääsee heti kun on aikaa. Tarvitset projektiin tyhjiä peltipurkkeja (tai talouspaperirullan hylsyn niin kuin yhdessä purkissa käytin), farkkua tai muuta kangasta, sakset ja kuumaliimaa. Alas tulee kuviin lisää tietoa myös koristeista millä tein purkkeihin freesin ilmeen.

Vinkki: Hauska lahjaidea vaikka koululaiselle tai koululaisen kanssa yhdessä askarreltavaksi!

DSC_0415

Siinä ne nyt ovat: Kaikki omilla paikoillaan ja järjestyksessä!

DSC_0421

DSC_0418

Myön minimaalinen koristelu on omalla karulla tavallaan kaunista.

DSC_0417

Tämä purkki on lempparini. Nappi ja pätkä vetoketjua tuo tyyliä!

070515 Cannon Tiskikone 004

Halutessasi voit taittaa pihdeillä peltipurkkien reunat. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä jos liimaat farkun yläreunan hyvin ja pidemmälle tölkin sisään, kukaan ei satuta siihen sormiaan.

070515 Cannon Tiskikone 006

Leikkasin farkuista taskun ja ompelin puuvillalangalla toisen värisistä farkuista siihen sydämen. Liimasin taskun kiinni farkulla päällystettyyn purkkiin.

070515 Cannon Tiskikone 007

Liimaa kuumaliimalla farkku hyvin kiinni. Mitä paremmin liimaat, sitä paremmin se kestää. Leikkaa farkusta reilusti pidempi pala että voit taittaa lopun osan tölkkiin sisälle.

DSC_0408

Yhteen purkkiin leikkasin farkun vyötäröstä koristeeksi napin ja palan vetoketjua. Liimasin ne kiinni kuumaliimalla. Omaan silmään siitä tuli hauska yksityiskohta purkkiin.

DSC_0413

Viimeisen purkin tein talouspaperihylsystä. Liimasin pohjaan hieman hylsyä suuremman kartongin ja päällystin farkulla. Tätä purkkia koristaa pätkä vetoketjua ja muutama niitti.

    

 

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Kynätelineet kierrättäen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X