DIY: Lastenhuoneen muodonmuutos pikkurahalla ja -vaivalla!

Päätimme puolisoni kanssa tehdä pieniä muutoksia lastenhuoneeseen tuomaan lapsillemme lisää viihtyvyyttä ja uusia ideoita leikkeihin. Lastenhuoneen seinät ovat valkoiset ja ovat taas pitkään huutaneet tyhjyyttään tehden lastenhuoneesta kolkon. Koska tyttäreni prinsessavaihe senkuin yltyy, halusimme piristää hänen sänkyään tuomalla sinne ripauksen hänen tyyliään – eli Frozenia – ostamatta kuitenkaan Disneyn tauluja/ verhoja tai muuta.

Poikani sen sijaan rakastaa tällä hetkellä Ryhmä Hau- sekä autojuttuja. Niinpä hänen seinäänsä kiinnitettiin seinätarroja, jotka ovat tassun kuvia. Rakensimme puolisoni kanssa pari vuotta sitten pojallemme autoradan mikä työnnetään leikkien päätteeksi sängyn alle. Nyt teimme sängynpäätyyn pienen tason, josta lähtee tunneli, millä autot voivat ajaa putkea pitkin autoradalle.

Poikamme osalta homma tulee vielä jatkumaan. Kun saan lisää lautaa, listaa ja kulmarautoja, teen pienimuotoisen parkkihallin hänen sänkynsä päätyyn. Tyttäremme osalta projekti on valmis. Kuvat vain eivät anna muutokselle oikeutta. Lapset kuitenkin rakastavat kokonaisuutta ja se on minulle tärkeintä!

Saimme serkkuni vanhan prinsessakatoksen jolle annoin pienen, haaleansinisen kylvyn, että katoksen väri muuttui aivan pienesti sinertäväksi. Ystäväni tyttären Frozen -juhlista jääneet pompomit kierrätettiin kattoon tuomaan väriä ja kirpparilta ostetulla parin euron sabluunalla ja spraykalkkimaalilla maalasin seinään lumihiutaleita.

Lasten kasvaessa tulemme tekemään koko huoneelle aivan erilaisen muodonmuutoksen. Tarkoitus on muutaman vuoden päästä laittaa seiniin tapetit ja tehdä huoneesta koululaisille sopiva. Siksi ei haitannut yhtään maalata muutamia lumihiutaleita ja koirantassuja tekemään lapset onnelliseksi juuri nyt – sillä hehän siellä asuvat ja elävät!

Projekti vei aikaa tunnin ja tuli maksamaan meille 5 € (+ mitä myöhemmin on tulossa)

  • Spraykalkkimaali löytyi kotoa – Mikä tahansa maali tosin käy.
  • Sabluunan ostin kirpputorilta, 2€
  • Pompomit pelastin ystävältäni ylimääräisinä.
  • Katos on saatu vuosia sitten. Sininen väri löytyi kaapista.
  • Tassu -seinätarrat löytyi kirpputorilta 3 € hintaan.
  • Puulevy ja kulmaraudat on pelastettu vanhoista, puretuista projekteista.
  • Pahviputki on julisteiden postitusputki, se suojattiin jesse-teipillä.
  • Myöhemmin sängyn päähän tulee parkkitalo ja kun käyn rautakaupassa seuraavan kerran, ostan pienen mutkaputken mikä kääntää autot tuolta putkesta suoraan radalle. Myös radan uudelleen maalaus on vielä edessäpäin. Uskoisin näiden tulevien muutosten maksavan alle 20€.

Avainsanat

Kommentit (2)

Ihanasti on molemmilla lapsilla oman näköinen nukkumapaikka ilman, että toista lasta ”häiritsee”. Pienillä muutoksilla tosiaan saa paljon aikaan kun on mielikuvitusta! Tykkään ?

Kiitos ❤️

Kommentoi juttua: DIY: Lastenhuoneen muodonmuutos pikkurahalla ja -vaivalla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X