DIY Lipasto meikkipöydäksi!

Kaikki omistamani kosmetiikka on ollut isossa korissa vessan hyllyn päällä niin kauan kuin muistan. Kun ollaan lähdetty jonnekin, olen koittanut meikata vessassa huonossa valossa pätkissä, kun vessassa on muitakin käyttäjiä ja mikään ei koskaan löydy korista heti. Kesken viidentoista minuutin meikkauksen saa kerätä kaikki meikit pois pesukoneen päältä, kun joku keksii kakata juuri silloin ja vaippa pitää saada vaihdettua. Joskus tekee vain mieli luovuttaa. Sitten keksimme, että makuuhuoneessa olevan Ikean kaapin/hyllyn/lipaston voisi muuttaa meikkaukseen sopivaksi. Olisin halunnut sellaisen vanhan aikaisen meikkipeilipöydän, mutta tarvitsemme makuuhuoneessa säilytystilana hyllyssä pidettävät kangaslaatikot, joten tuosta hyllyköstä emme voi luopua.

Siirsimme yläosan yhtä hyllyä ylöspäin, että alatasolle mahtui 38cm korkea peili pystyyn. Hankimme ledvalot, mitkä kiinnitettiin hyllyn reunoihin ja sain kaiken omistamani kosmetiikan siististi hyllyyn. Nyt kaikella on oma paikkansa. Hiusjutut, meikit ja muut on lajiteltu kukin omalle paikalleen. Hyllyn paikka on heti työpisteeni vieressä, joten siitä on helppo napata penkki millä istua. Led-valot ovat kirkkaat, paremmat kuin vessassa oleva valo. Juuri sopiva meikkaamiseen.

DSC_0487

Lähtötilanne. Tässä tuota yläosan hyllyä on jo siirretty ylöspäin. Aiemmin noilla hyllyillä olivat ne mustavalkoiset korit, jotka siirtyivät työpisteelleni säilytyskoreiksi.

DSC_0492

Led-valolistojen kiinnitys oli todella helppoa. Valoille oli annettu monta erilaista mahdollisuutta laittaa paikalleen.

DSC_0498

Valmis meikkauspiste. Valot ja kosmetiikka paikallaan. Pahoittelen hämärää kuvaa!

DSC_0499

Peili ja korut.

DSC_0506

Kaikki paikallaan ja paikka kaikella!

DSC_0509

Korut ja hiusjututkin kerrankin kaikki samassa paikassa!

Kommentit (4)

Mistä tuo ihana korupuu?!

Se löytyi Kärkkäiseltä 🙂 Taitaapa olla myös Kärkkäisen nettikaupassakin 🙂

Mistä tuo peili on? Entä LEDi valot :)?
On muuten todella hieno ja nerokas tuo sinun meikkipisteesi!

Kiitos! 🙂 Peilin ostin Kärkkäiseltä ja Ledit on Ikeasta 🙂

Kommentoi juttua: DIY Lipasto meikkipöydäksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X