DIY ”lumilyhty” valopalloista!

Me päätettiin lasten kanssa rakentaa kestävä ”lumilyhty” terassille, kun täällä etelässä nuo oikeat lumilyhdyt tuppaavat sulamaan niin herkästi.

Lumilyhty on kaikessa yksinkertaisuudessaan valopallonauha, mikä on kuumaliimattu lumilyhdyn näköiseksi. Ensimmäisen kerroksen kasaan saaminen oli koko projektissa haastavinta, sillä pallot eivät millään halunneet pysyä paikallaan ja oli pakko odottaa liiman kuivumista jokaisen liitoksen välissä. Kun pohja oli vihdoin saatu kasaan, seuraavien kerroksien liimaaminen olikin helppoa.

Kannattaa muuten tarkistaa että valopallot on tarkoitettu ulkokäyttöön. Osa vastaavista on nimenomaan sisäsisustukseen tarkoitettuja ja niiden viemin ulos voi olla hyvinkin riskialtista. Itse ostin nämä omani Prismasta ja vaikka pallot ovat pieniä, itse lumilyhty valaisee terassia erinomaisesti.

Projektiin et tosiaan tarvitse muuta kuin valopallot ja kuumaliimaa. Tällainen lumilyhty on myös kiva lahjaidea, sillä se sopii kokonsa puolesta kotiin kuin kotiin, ja lyhtyä voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin!

Sellainen huomio vielä loppuun, että liimatessa kannattaa katsoa että piuhat jää lyhdyn sisälle. Näin ollen lyhdystä jää näkyviin vain se yksi johto, mikä menee pistokkeeseen.

Loppuun laitan vielä kuvan oikeasta lumilyhdystä. Meille satoi pitkän odotuksen jälkeen ihan oikeasti lunta, joten pakkohan se oikeakin lumilyhty on väkertää terassille!

Enää viikko jouluun ❤️

Kommentit (1)

todella upea ,ja voi laittaa vaikka isoon lyhtyyn sisälle //kiitos vinkistä

Kommentoi juttua: DIY ”lumilyhty” valopalloista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X