DIY: ”Mummun auttavat kädet” – Ihana idea pukinkonttiin

001

Tämä supersuloinen idea tuli minua vastaan Pinterestissä. Ja tästä on tulossa meille joulun hittituote. Aion tehdä jokaiselle isovanhemmalle jotain tällä samalla teemalla. Kaikki isovanhemmat, isomummu, kummit, tädit ja setä saavat omansa. Finnlaysonin popup -liikkeestä löytyi ihania kuoseja jokaiseen makuun ja Pentikistäkin ostin pari patalappua tätä varten.

Tämä on niin helppo tehdä lasten kanssa. Käsiin tekstiilimaalia ja painetaan. Kuivatetaan ja kirjoitetaan teksti. Silitetään ja valmis. Meinasin ensin kirjoittaa suoraan patakintaisiin tuon ”auttavat kädet” -tekstin, mutta koska käsialani ei ole kummoinen, kirjoitinkin tekstin pahvilapulle ja laitoin sen nauhalla patalappujen ja -kintaiden ympärille.

dsc_0330

Ihanat Lapsen askelin -blogin Inka ja pieni Elise tulivat meille nuhaa uhmaten tekemään yhdessä joululahjoja. Laitoimme joululaulut soimaan, tuikut palamaan ja joimme kuumaa glögiä kera piparkakkujen. Joulufiilis oli mieletön. Lapset olivat todella innoissaan mukana. Ja kaikki sujui niin upeasti, käsien pesua myöden.

Minulle on tosi tärkeää, että lapseni oppivat lahjojen antamisen ilon jo pienenä. Se että teemme yhdessä lahjoja ja näemme lahjan saajien ilmeet. Joulupukki tulee käymään meillä jouluaattona, mutta haluan lasteni ymmärtävän, että joulupukki on joulunaikaan liittyvä leikki tai tarina ja lahjat tulevat muualta. Tämä siksi, että lahjan antaja on nähnyt vaivaa valitessaan saajalle lahjan ja minusta on epäkorrektia väittää lapselle, että se olisi tullut muualta.
dsc_0355 dsc_0345 dsc_0341

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY: ”Mummun auttavat kädet” – Ihana idea pukinkonttiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X