DIY Nukketalo kierrättäen LOL -surprise nukeille!

Tyttäreni on rakastunut LOL – surprise nukkeihin ja niitä ja niiden oheistuotteita on ollut joululahjatoiveena tänä vuonna. Ostin ne perinteiset LOL – pallot mitkä oli listalla, mutta niiden lisäksi päätin rakentaa LOL – nukeille pienen nukkekodin.

Tähän aikaan vuodesta Alko antaa puisia laatikoita pois ilmaiseksi, joten talo on rakennettu sellaiseen. 6 viinipullon laatikko on aika iso, joten sinne sai ihan mukavasti lolleille myös huonekaluja.

Tämä nukkekoti on rakennettu myös täysin kierrättäen. Jouduin tosin ostamaan kuumaliimaa lisää, mutta kaikki muu on rakennettu kotoa löytyneistä materiaaleista.

Ajattelin että voisin jossain vaiheessa muokata taloa hieman maalaamalla, sillä sisustus on nyt aika maalaisromanttinen. Mukavaa on että talo kaikkineen on tuunattavissa ja tyyliä voi vaihtaa pienillä muutoksilla.

Alla koko projekti kuvina

En maalannut laatikkoa, sillä pidin sen puisesta väristä. Takaseinään liimasin verhon, tyttäreni nimen ja kullalla maalatun nimikirjaimen. Lisäksi takaseinässä on naru mihin lollien vaatteet saa roikkumaan. Pohja on puukuosista vahakangasta.

Lollien makuuhuone on puinen korurasia. Leikkasin pahvista pienet korokkeet ja pohjan sängyille.

Vanhasta pellavaisesta keittiöliinasta syntyi verhot ja petivaatteet. Sänkyjen patjat on tehty huovasta. Korurasian kanteen liimasin kuvan, minkä tulostin netistä. Kesämökkimäinen järvimaisema takaa lolleille hyvät unet. Minikokoinen saviruukku ruusuineen on ikkunalaudalla ja kuohuviinipullon korkki toimittaa yöpöydän virkaa.

Keittiönpöydän runko on metallinen kynttiläastia ja pöydän kansi on aktiivisuusrannekkeen kotelosta ylimääräiseksi jäänyt kansi. Tein myös neljä tuolia kuohuviinipullojen korkeista ja liimasin niiden päälle isot puiset napit.

Tiskipöytä on aktiivisuusrannekkeen kotelon toinen puoli. Hana on tehty foliosta ja tiskiallas on tuikkukynttilän foliokuppi. Pikkuruiset lusikat löytyivät korutarvikkeiden joukosta ja ovat siis tarkoitettu korumateriaaleiksi. Allaskaapin helmaksi liimasin palan harsoa.

Ystäväni toi minulle Lontoosta valmiskastikemurua. Sen purkista tein meikkauspöydän. Saman asian ajaa esimerkiksi Pringless-purkki tai vastaava.

Leikkasin pöydän muotoonsa. Tähän tulee iso pöytäosa tarkoituksella, sillä lolleilla on paljon hius- ja meikkaussälää mitkä nyt kaikki mahtuvat pöydälle.

Päällystin koko komeuden tapetilla ja tein peiliosan foliosta.

Lopuksi vähän timanttinauhaa ja helmiä.

Puunapeista syntyi skandinaaviseen tyyliin sopiva maljakko.

Kukat maljakkoon taas löytyi rikkinäisestä hiuspannasta missä oli erilaisia kukkasia!

Pahvista, kankaasta ja puunapeista syntyi LoL Petsille pieni peti.

Nojatuolin olen tehnyt kauan aikaa sitten kun tein lyhtyyn pienen olohuoneen. Sen ohje löytyy tästä.

KUVAT VALMIISTA TALOSTA:

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Nukketalo kierrättäen LOL -surprise nukeille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X