DIY Säilytysratkaisu mopille + ARVONTA!!

Siivoaminen.  Minulla on siivoamiseen viha-rakkaus-suhde. Inhoan siivoamisen aloittamista, mutta rakastan siistiä kotia. Ja kun saan nihkeän alun jälkeen homman käyntiin, tapahtuu paljon ja äkkiä. Aika ajoin meillä tehdään suursiivous jolloin tavarat ja vaatteet saavat kyytiä isolla kädellä. Nyt oli sellaisen siivouksen paikka ja roskakatokseen lähti säkkitolkulla roinaa. Osa odottaa vielä työhuoneessa kirpputoripöydän saantia.

Meillä on kulkenut avioliittomme mukana kaksi moppia. Toinen on minun Sini lankamoppini, jonka sain kun muutin pois äidin helmoista 16 -vuotiaana. Toinen on puolisoni Sini monitoimimoppi jonka hän sai, kun hän muutti pois kotoa. Mopeillamme alkaa olemaan jo ikää ja se on vaikuttanut siivoukseenkin.

Entiset moppimme ovat nykyisen moppimme esi-isiä. Sinituote -merkki on sama, mutta tämän yhteistyön myötä todella ymmärsimme, mikä ero on hoitaa lattioiden pesut ja pyyhkimiset kunnollisilla välineillä, kun vertaa kymmenen ja jopa viisitoista vuotta vanhaan moppivanhukseen.

DSC_0592

Kotimme on kahdessa kerroksessa. Meillä on 100 m2 tummaa laminaattia, mikä näyttää inhottavalta kun siihen kerääntyy pölyä ja muuta. Lisäksi meillä on wc, wc/kylppäri ja kylppäri/sauna. Alakerran vessassa ei ole lainkaan lattiakaivoa, joten lattian suihkuttaminen ei ole mahdollista. Se ärsyttää minua hieman, sillä olen tottunut aiemmissa kodeissamme pesemään vessan niin, että suihkutan niin kuumaa vettä kuin hanasta tulee ja sillä huuhdon lattiat ja seinät. Sitten pesuainetta ja uusi huuhtelu. Ja puhdasta tulee joka kerta.

Nyt olemme imuroineet ja mopanneet vessaa vanhalla mopilla ja vaikka se on näyttänyt puhtaalta, ei se sitä ole ollut. Muutamaa päivää aiemmin putsattu lattia olikin kamalan likainen. Sekin selvisi nyt, kun lattiat pestiin uudella laatoille tarkoitetulla laattamopilla.

DSC_0601

DSC_0605

Moppitanssi laminaatilla

Kuten jo aiemmin mainitsin, meillä on laminaattia ja paljon. Se oikeastaan oli se asia mihin rakastuimme tässä kodissa ensimmäisenä. Joka huoneessa on puhtaanvalkoiset seinät ja tummat laminaattilattiat. Laminaatti yhdistää kotimme jokaista huonetta ja tuo huolitellun ja kauniin yhdistetyn ulkomuodon kodillemme.

Laminaattimopin pyörittely kosteanakin oli kuin olisi tanssittanut moppia. Se liikkui ketterästi ja pyyhki kaiken mennessään. Siivoaminen olikin yhtäkkiä yllättävän kevyttä ja hyvät välineet myös nopeuttivat toimitusta merkittävästi. Laminaattipyyhkimessä olevat langat keräävät pölyt ja hiukset mukaansa staattisesti ja kostennihkeänä lähtee mehu- tai maitotahratkin pyyhkäisemällä pois.

DSC_0607

Lisäksi postauksen lopussa oleva DIY -seinätelinesysteemi tekee sen, että moppi on todella nopeasti käyttövalmis ja näin ollen harjan ja rikkakihvelin käyttö on jäänyt vähäisemmäksi. Ennen niillä tuli putsattua pikasiivoukset, mutta nyt niiden tehtävä on enää siirtää pikakuivamoppauksesta tulleet muruset roskakoriin.

Moppi on seinällä aina laminaatille tarkoitettu pölyliina päällään ja sen käyttö on uskomattoman paljon nopeampaa ja vaivattomampaa, kuin mitä harjan käyttö on ollut.

Lapset mukaan siivoukseen

Kun itse olin pieni, perheemme elämä pyöri Hotellimme ympärillä. Minä ja pikkusiskoni olemme joutuneet saaneet opetella töiden tekoa jo tosi pienestä asti. On eri asia saada viikkorahaa viemällä roskat ja siivoamalla oma huone. Meillä oli jo ala-asteikäisenä mukana ”kotityötehtävissä” hotellin ja ravintolan imuroimista, tiskaamista ja vuoteiden sijaamista.

Vaikka tuolloin olin katkera siivouksen määrästä ja siitä mitä laatua vaadittiin, olen kuitenkin kiitollinen äidille ja mummolle siitä, että olemme oppineet tekemään monenlaista työtä jo ihan lapsesta asti. Ja siksi minulle on tärkeää ottaa omat lapset mukaan kaikkeen mitä teenkin, että hekin oppivat tietyt asiat jo pienestä asti ja muutaman vuoden päästä ne asiat kulkevat heidän mukanaan itsestäänselvyyksinä.

Lapset ovatkin aina mukana ruoanlaitossa ja askartelupuuhissa, mutta nyt olemme ottaneet heitä mukaan myös siivoukseen. Omat lelut pitää laittaa niille tarkoitetuille paikoille ja olemme yhdessä harjoitelleet missä minkäkin paikka on. Ja hyvin lattiaa pitkin kiitävällä mopilla saa pienikin ihminen pölyt helposti pois.

DSC_0588 DSC_0592

Vaikka lapset näkevät vanhemmat siivoamassa, se ei tarkoita että katselemalla oppisi sen enempää. Omat lapseni ovat nyt 2,5 v ja 3,5 v ja kumpikin oppi mopin pyörittämisen muutamissa minuuteissa. Kun selitin pienemmälle, että moppi pitää vetää nurkkia myöden, isompikin ymmärsi asian samalla kerralla.

Lapsille voi myös tehdä esimerkiksi dc-fixistä tai tai teipistä hauskan radan lattiaan, mitä seuraamalla lapsi oppii käyttämään moppia tehokkaasti. Meillä se ei vielä mahda toimia, mutta veikkaanpa että puolen vuoden päästä tilanne on jo ihan toinen.

DSC_0595 DSC_0599

Joka pinnalle oma pää

Tämä on asia missä myönnän oman typeryyteni. Tai oikeastaan tietämättömyyteni. Minulla on kyllä lukutaitoa, mutten ole koskaan osannut ajatella mikä ero siivouksessa on, kun käyttää jokaiselle pinnalle sille tarkoitettua moppauspäätä. Olen ajatellut maalaisesti että moppi kuin moppi. Enää en ajattele niin.

Sen enempää tutkimatta löin ensin vahingossa uuteen Sini -moppiimme laatta -terän ja ihmettelin kostean pään nihkeyttä laminaatilla. Sitten tuli mieleen vielä kerrata mihin mitäkin käytetään ja vaihdoin moppiin laminaattiluutun. Ja voi taivas mikä ero!

Kostea moppi pyyhki mennessään kaiken. Se myös keräsi viimeisetkin pikkumurut mitä imuri ei ollut ehtinyt napata mukaansa ja lattia muutti ulkonäköään hyvinkin nopeasti. Mmuruset eivät myöskään tippuneet matkalla kyydistä vaan ne kulkivat mopin mukana ja hyppäsivät kyydistä vasta pesuämpärissä.

Vanhan moppimme hyvin ansaitut eläkepäivät osuivat juuri oikeaan hetkeen, sillä hänestä ei enää ollut tekemään samaa työtä kuin tästä uudesta ja nuoremmasta. Tiedän kuulostavani ikärasistilta, mutta tässä puhuu nyt fakta. Siivoaminen vain on miellyttävämpää kunnollisilla välineillä.

DSC_0610

DIY TELINE MOPILLE – SIIVOUSVÄLINEET AINA VALMIINA

DSC_0496

Meidän kodissamme ei ole kunnollista siivouskaappia. Tai on, mutta siinä on hyllyt niin, että sinne ei mahdu moppi sen enempää kuin imurikaan. Se on tosi sääli, sillä olemme säilyttäneet moppausvälineitä sekä imuria saunan pukuhuoneessa. Siellä ne eivät kuitenkaan ole kätevästi saatavilla jolloin eniten käyttämämme siivousväline onkin ollut harja ja rikkakihveli.

Olen aiemminkin kertonut, että olohuonettamme sekä keittiötä yhdistää isot ikkunat, joissa roikkuvat koko matkalla harmaat ja valkoiset verhot. Keittiön päässä on pieni kaistale valkoista seinää, mikä on ollut aina harmaan verhon peitossa ja koska siivouskaappiimme tuo mopin varsi ei kokonaisena mahdu, keksimme tehdä moppausvälineille paikan keittiön verhon taakse piiloon.

Märkänä emme välineitä tuohon laita ettei seinä kärsi. Siivouksen jälkeen kuivaamme välineet vessan rättipatterilla ja kuivat välineet tuodaan sitten tuohon omille paikoilleen.

Tämä idea ei toimi joka kodissa, mutta tätä ideaa voi käyttää tekemällä samalla systeemillä moppausvälineille omat paikkansa sinne siivouskomeroon, jos sellainen pitkä kaappi kotoa löytyy.

DSC_0491

Seinään kiinnitettiin koukut, jotka jäivät toisesta paikasta turhiksi. Virkkasin supervahvasta askartelulangasta lenkit, jotka kiinnitin niittipyssyllä kiinni puisiin pyykkipoikiin.

DSC_0490

Virkkasin 16 ketjusilmukkaa. Sitten taitoin lenkin silmukaksi niin, että yhdistin ne piilosilmukoilla viidenneksi alimman silmukan kohdalta päähän asti. Lopuksi päättely.

DSC_0493

Löin silmukat varresta kiinni pyykkipoikiin niin, että nipsupuoli jää roikkuessaan alaspäin. Näin moppausvälineet saa nätisti kiinni aina omalle paikalleen.

DSC_0498

Moppia varten ostimme Motonetistä veneen kiinnitykseen tarkoitetun lenkin. Moppi jää nätisti roikkumaan ja varsi mahtuu olemaan suorana. Jos kaapissa ei ole korkeutta pujottaa moppia siihen suoraan, niin mopin päähän lähtee irti, joten pienellä klikkauksella kärki irti ja uudelleen kiinni.

DSC_0502

Kuten kuvasta näkyy, kaikki välineet jäävät niin seinään kiinni, että verhon läpi ei mitenkään voi tietää että piilossa on siivousvälineitä. Samalla ne ovat tuossa superkätevästi aina saatavilla.

DSC_0500

Tässä vielä kuva kun verho on vedetty mahdollisimman suoraksi. Verhon takaa ei todella huomaa moppia eikä muita siivousvälineitä. 

ARVONTA:

Arvon viisi (5) kappaletta Suomi 100 -juhlavuoden erikoismallista monitoimimoppia,
sekä siihen sopivaa mikrokuitu -laminaattipyyhintä. Ilmiömäinen setti lattioiden huolelliseen pesuun.
Yhden palkinnon arvo on 25€.

Osallistumisaikaa on 27.02.2017 asti.

Osallistuaksesi arvontaan kommentoi alle sähköpostiosoitteesi ja tietosi.
Antamiasi tietoja ei käytetä minkäänlaiseen markkinointiin, vaan ainoastaan siihen, että saan voittajan kiinni.

Yhteistyössä Sinituote

Kommentit (411)

Olisi mahtava saada uusi moppi vanha vetelee jo viimeisiään. Osallistun siis arvontaan

moppiarvonta

Hyvä moppi

Aloittaminen on kyllä vaikeaa, sitten kun pääsee vauhtiin, on jo mukavampaa.
No joo, tuolla ”yhden-mopin”-taktiikalla täälläkin on koitettu mennä… Jospa nyt tämän jälkeen siivous sujuisi kuin tanssi – voittoa toivoen 🙂 🙂

Tämä moppi olisi juuri sopiva meidänkin laminaateille.

Toimiva moppi

Sini-arvonta

Hyvä siivousväline.

Mukana ehdottomasti?

Oikeilla välineillä tulee parempia tuloksia. Mukaan arvontaan siis. 🙂

Moppiarvontaa!

Mukana arvonnassa.

Tämä tästä huushollista todella puuttuu,jospa onnetar suosisi!

Tehokkaan näköiset mopit 🙂 Osallistun arvontaan! sitruunapippuri at luukku com

Helpottaisi arkea kummasti!

arvontaan mukaan.

Moppi kaipaisi uudistusta

Tulipa siinä hyviä neuvoja ja ideoita! Kiitos ?
Kunnon välineet tarvittaisiin meilläkin….

Tähänhän on ihan pakko osallistua, että sais tuollaisen!

Oi voi, voitto tulisi todellakin tarpeeseen, sillä meidän siivousvälineet alkavat vedellä viimeisiään..

Osallistun siis arvontaan!

Mä käytän puolison mummolta perittyä Sinipiikaa ja tykkään siitä. Ehkä pitäisi siirtyä nykyaikaan, mutta saako uusilla välineillä oikeasti lasten mehut ja ketsuppitahrat irti keittiön lattiasta?

Saa, helpommin kuin voisi uskoakaan. Laminaatille tarkoitetulla päällä irtoaa kaikki lika lattiasta todella hyvin. 🙂

en ole tiennytkään uusista mopeista, vaikka sinituotteen välineillä olen aina siivonnut. ja siivoan edelleenkin.

Uutta tarvis kun katkesi edellinen sini varsi ?

Uusi moppi olisi tarpeen. Terkuin 5 lapsen äiti ja karva lapsia löytyy myös 4 kipaletta ?

arvonta

Sini-tuotteet ovat hyviä! Hyvät siivousvälineet auttavat saamaan siivousinspiraation!

Meillä sama tilanne moppien kanssa. Joten eikun uusien ostoon. 🙂

Oishan se ihana kerrankin voittaa jotain 🙂

Olisi kiva saada uusi moppi.

Kelepais 🙂

Hyvä idea toi seinäkiinnitys! Meillä käytin vähän samaa ideaa ja nyt olohuoneen verhon takana on piilopaikka pyykkitelineelle silloin kun se ei ole käytössä (useimmiten kyllä on…) 😀

Mukana ehdottomasti! Meidänkin mopit kaipasivat kipeästi uusimista…

Kiva olis saada uus moppi !

Olis jo minunkin aika saada uusi moppi. Vanhalla on todella työlästä siivousta

Moppi olisikin haussa uuteen kotiin jossa laminaattilattiat, tällä hetkellä löytyy vain höyrypesuri ja laminaattihan ei tuosta varmaan hirveästi tykkäisi 😀

Voi, mun moppini on niin vanha että kelpaisi vaikka siivousmuseoon. Tämä olisi tosi tarpeellinen voitto meidän perheelle. Ajankohtainenkin kun kevätaurinko saa kohta esille kaikki pölyhiukkaset joita ei talvella tiennyt olevankaan..

Mukana

Juu, ei kannata ostaa halpiksia, niistä ei saa kuin pahaa mieltä huonoa jälkeä.

Mukana arvonnassa!

Olipas todella hyödyllinen postaus, sillä tunnustan että kaapistani löytyy sellainen antiikkinen moppi, jota en paljonkaan viitsi käyttää 🙁
Jos arvonnassa ei tärppää, pitää lähteä moppimarkkinoille 🙂
Sinituotteita minulla kyllä muuten onkin aikalailla. Miksiköhän se moppi on jäänyt päivittämättä?!

Olisi tarve uusia moppi. Edellinen on 25 vuotias lanka- tai narumoppi.

Olis niin ihanaa saada kunnon siivousvälineet =)))

Mukaan!

Mukana 🙂

Mukana ollaan 🙂

Sinillä siivous sujuu!

Mukana =)

Mukana

Moppiarvonta.

Yksi moppi meilläkin käytössä. Helpotusta siivoukseen kyllä toivoisin.

mukana! Just viikonloppuna vanha moppi hajosi..

Uusi moppi olisi ihanin yllätys ikinä.

Mukana

Tästä huushollista ei löydykkään monitoimimoppia. Jos arpaonni suosisi ehkä tämän talon väkikin innostuisi vihdoin lattioiden luutuamisesta!

Mukana, vanha moppi alkaa olla jo tiensä päässä.

Mukana ollaan.

Siivousintoilijalle sopiva arvonta! Olis kiva päästä kokeilemaan ihan uutta moppia, siis uutta mulle. Mukana arvonnassa siis!

Uusi moppi inspiroisi siivoamaan! Mukana arvonnassa.

Tarpeen olis.

Oi tarpeen tulisi tuo setti <3

Mukana arvonnassa!! 🙂

Mukana ehdottomasti.

Oijoij kylläpä oli avartava postaus. uutta kotia olisi ilo siivota uusin välinein.

Mukana arvonnassa.

Mukana ?

Olen itsekin yrittänyt saada lapsia mukaan siivoukseen.. moppia meillä ei edes ole. Lapsuuden kodissa lattiat pestiin rätillä käsin, siis konttaamalla! 😀 Tietysti tällaiseen arvontaan täytyy osallistua 🙂

Osallistun arvontaan, keittiön lattia on moppaamista odottamassa 😀

ehdottomasti mukana!

Aina mukana.

ihana moppi

Mukana ollaan

Mukana ollaan

Vihaan lattioiden pesemistä, mutta ehkä se onkin kiinni vain huonoista välineistä! 😀

Ehdottomasti mukana! Kylpyhuoneen siivouksessa tämä moppi olisi ihan ässä 🙂

Koiraperheessä tuiki tarpeellinen

Mukana arvonnassa ?

Mukana ollaan 🙂

Hyvä peli

Laminaatit täälläkin. Hyvän tuntuinen moppi, tahtoo!

Toinen moppaaja mukana arvonnassa

tarvetta ois

Hyvällä mopilla olisi mukavampi siivota

En omista vielä mitään lattianpesumoppia, käytän vanhempieni laattamoppia. Tarpeeseen tulee.

Mukana!

Mukana arvonnassa

No tuo olis hieno, ja niin kiva 🙂

mukana ehdottomasti tarvisin ,ei ole ja kotona siivotaan kontaten ja siivoojalle tarpeen myös ammatin puolesta

mukana arvonnassa <3

Mukana.

Mopin päivitys olisi kyllä tarpeen

Nykyinen haiseva vanha moppi joutaisi mäkeen

arvonta

Mukana 🙂

Uudet helpottavat välineet kiinnostavat aina…☺ siivouksessa ainakin 😉

Tuollainen olisi hyvä!

Vanha moppi karistaa lankojaan niin, että siivouksen jälkeen entistä sottaisempaa.

ois mopille käyttöä

Mukana!

mukana 🙂

Moppiarvonta. Kyllä olis käyttöä!

Mukana moppi arvonnassa

Ehdottomasti mukana. ?

Mukana ollaan:)

Haluan tuollaista.

Osallistun arvontaan. 🙂 kova setti olisi ;D

Mukana

Mukana!

Täällä 2,5v poika on aina innokkaasti mukana siivoamassa ja pesemässä lattioita 🙂 arvonnassa mukana siis!

Tälle himosiivoojalle erittäin kiva, jos voittais moppisetin.

Tuollaiselle olisi käyttöä, sillä tällä hetkellä en omista minkäänlaista lattiapesintä. 😛

Moppi mulle niin pääsen siivoamaan

Taivas varjele mikä sieltä tulee, no uus moppi!

Mukana! 🙂

Näyttää näppärälle 🙂

Mukana 🙂

Mukana! Meillä täytyy allergian takia pyyhkiä kostealla lattiat joka päivä.

kiitos tack

Jee!!

Mukana ollaan 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa! Meilläkin on laminaattilattiat ja käytössä kamala vanha lankamoppi.

Mukana! Kunnon välineet voisivat tehdä tämänkin opiskelijan kämpästä useammin siistittävän, tällä hetkellä kaapista löytyy vain yksi kömpelö moppi 😐

arvonta

mukana

Välineet uusiksi

Mielenkiintoinen juttu. Mukana ollaan.

Mukana ? kahden pienen lapsen äitinä tulisi todellakin tarpeeseen ❤

Arvontaan!

Wau! Siistiä tulee :)Kyllä tulisi moppi tarpeeseen….

Hitsi, just tuommosta tarvisin minäkin

Mukana arvonnassa.

Osallistun arvontaan. Käyttöä olisi palkinnolle.

Mukana kun partiopoika. Nyt tarttis apuvälineitä siivoukseen.

Mukana!

Oi vitsit mikä upea arvonta! Jotenkin näin kolmenkympin ylitettyäni olen alkanut katsella siivousta uusin silmin. Näin miehenä sitä hifistelee kaikki kodinkoneet ja nyt siivoukseenkin kelpaa vain välineistä parhaat! Omat on tällä hetkellä opiskelija-asunnosta asti mukana kulkeneita, kenties jo parhaat päivänsä nähneitä! Voisi muu perhe myös arvostaa uusia siivousvälineitä, jäisi aikaa enemmän muuhunkin kuin siivoukseen!

Osallistun arvontaan

ihan jees moppi.mukana ollaan

Olipa näppärän näköinen vekoitin…mukana arvonnassa 🙂

Tulee tarpeeseen

Mukana!

Omat siivousvälineet kaipaisivatkin jo päivitystä.

Mukana arvonnassa!

Kevät siivous häämöttää joten tarpeeseen tulisi tämä voitto

ensimmäinen oma koti jonka siivouskaapissa olisi vielä tilaa…

Mukana arvonnassa!

Kahden kerroksen väkeä täälläkin, moppi tulisi todellakin tarpeeseen ?

Mukana ehdottomasti!

Tumman laminaatin ongelmat on aikasta tuttuja 😉 Niin ihanalta kuin se näyttääkin, niin kivasti näkyy joka ikinen likatahra (4 lasta takaa niitä tahroja..) ja koiran/kissankarva ja pöly. Itse tulee nykäistyä teräväkuivaimella roskat pois päivittäin ja staattisella liinalla loputkin pölyt vähintään joka toinen päivä. Laminaattimoppi oliskin jo ihan ylellisyyttä! Arvonnassa mukana!

Tuolle olisi tarvetta

Mukana!

Ooo! Enpä ole tajunnutkaan, vedellyt vain sillä yhdellä ja samalla reuhkalla 😀 Ehkä onnetar suosii 🙂

Mukana arvonnassa!

Ihania ideoita omaan käyttöön. Kiitos!
Mukana arvonnassa.

Mukana!

Mukana!!

moppi arvonta tulee sopivaan ajankohtaan, ei enää riitä pyyhkiä vauvansoseita lattialta vaan kovemmatkin jämät täytyy saada pois!kiitos!

No ehdottoman upea setti olisi talouteen jossa on 2 kissaa. Olen mukana arvonnassa, ehdottomasti.

Mukana arvonnassa

Hah, et ikinä arvaa meillä.on just se 15 vuotta vanha Sini moppi. Joten ehdottomasti mukana.

Loistavia vinkkejä! Mukana ?

Uudelle mopille olisikin tarvetta tässä huushollissa! Mukana arvonnassa!

Moppi ois kiva ja tollanen laattapää on ihan pakko hankkia, kiitos vinkistä.

Paljon laminaattia olisi oikeaa moppia vailla meilläkin! ?

Opiskelija-eläintalous olisi hyyyyvin tyytyväinen tuollaisesta voitosta. Mieski vois uutuuden viehätyksen vallassa siivota muutaman kerran ;D

Hieno idea tuo säilytysjuttu

kohta paistaa kevätaurinko ja pölyt näkyy-mopille olisi käyttöä

Wow!

Laiskan siivoojan oiva apulainen, mukana arvonnassa 😉

Ikivanhalla mopilla täälläkin siivoillaan, voisi yllättyä kun kokeilisi uutta 😀

olisi kiva kokeilla kun käytössä on rätti kumilastassa systeemi

Tosiaan…

Menisi opiskelijapoikani pienen budjetin siivousvälineisiin jatkeeksi.

Mukana! ?
Mies, 1,5v poika ja kaksi kissaa sotkevat aivan mahdottomasti. Uusi moppi tulisi tarpeeseen!

6 lasta ja 2 koiraa,yhtälö jossa tarvitaan kunnon siivousvälineitä?

Mukana arvonnassa!

Jospa uudet siivousvälineet toisivat lisäpuhtia siivoamiseen myös meillä ?

Mukana ollaan 🙂 sotkua riittää joka päivälle

Mukana

Osallistun arvontaan, kiitos.

Uusi moppi voisi innostaa jälkikasvuakin moppaamaan vähän useammin 🙂

Moppailee uusilla välineillä, jes ! Ja koti innostuksen vallassa ainakin hetken puhdas 🙂

Moppailee uusilla välineillä, jes ja koti innostuksen vallassa ainakin hetken puhdas 🙂

Mukana 🙂

jokohan alkaisi siivous maistua, kun saisi uudet välineet

Aina tarvetta tuolle

Mikrokuitumoppi on kyllä kätevä,ja tuollainen laminaattilattialle sopiva olisi itsellenikin tarpeen,osallistun arvontaan.

Moppi olisi mukava saada.

Mukana

uusi moppi kelpaisi aina

Oon just muuttanu omilleen ja moppi vielä puuttuu, joten tarpeeseen tulisi. 🙂

Tulisipa erittäinkin tarpeeseen! Välttelen moppaamista viimeiseen asti, sen verran työläs ja epäkäytännöllinen on nykyinen moppi?.

Tulisipa enemmän kuin tarpeeseen!!

Mukana arvonnassa.

Oi, kelpaisi noi uudet välineet myös meille!

Mukana

Mukana! Täällä yksi joka on vain sillä yhdellä perus mopilla vuosikausia moppaillu! Kyllä pitäs saada kunnon välineet!

Mukana moppiarvonnassa 🙂 Kiitos kivasta blogista, aina yhtä kiva palata lukemaan kirjoituksiasi.

Meillä moppi pääsisi tosikäyttöön kun on sekä lapsia, että koiria! 😀

mukana 🙂

Mukana moppiarvonnassa! Josko tästä alkaisi ihan uusi elämä 🙂

Tulisi tarpeeseen!

Mukana!

Oispa niin kiva saada uuteen asuntoon ?

Mukana arvonnassa

Todella hyödyllinen palkinto.

Mukana moppi arvonnassa!!

osallistun

Mukana

Kyllä uusi moppi olisi kiva voittaa ja tällainen laadukas.

hienoa, mukana

mukana arvonnassa 🙂

Olisi kyllä tarvetta uudelle mopille! 🙂 Vaikuttaa tosi kätevältä 😮 ehkä tuolla mopilla tulisi mopattua vähän useammin 😀

Vaikuttaapa hyvältä

Osallistun arvontaan.

Ehdottomasti mukana ???

Sen verran ärsyttävää puuhaa tuo siivoaminen, että kaikki jelppi on paikallaan ja varusteiden syytä olla kunnossa. Mukana siis..

Hauska tuo säilytysratkaisusi 🙂
Meilläkin sama juttu siivouskomeron kanssa..
Mukana arvonnassa

Ahtaassa kylppärissä käytän Sini-tuotteen ikkunanpesimen vartta harjatessani lattioita. Lapselle voisi laittaa samaisen varren moppiin, niin hänen on sitä helpompi käsitellä.

Oliskin metkaa saada elämänsä eka siivoussysteemi yli neljäkymppisenä.

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa

Jee! Uudelle mopille ois töitä tässäkin huushollissa. (^_^)d

mukana arvonassa…

Meilläkin pitäisi kouluttaa 3 v ja 1 v jälkikasvu siivoushommiin! ?

Vanha moppi hajoaa kohta, ja uudempi mallikin olisi ajankohtainen…

mukana ollaan….kätsä peli

Mukana arvonnassa =) !

Mukana! Tulisi tarpeeseen =)

Mukana

Lapsi- ja eläintalouteen ei olisi uusi moppi pahitteeksi. Mukana ollaan siis?

Hih onpas tutun näköistä pintaa tuossa lasten ”mökissä”! ? just tuolleen kädenulottuvilla siivousvehkeet pitäiskin olla ja se lattiakaivottomuus vessassa on suuri puute!? Meilläkää ei sitä ole ?

Mukana ollaan

Mukana ! Ihanassa ja tarpeellisessa arvonnassa!

mukana arvonnassa olisi hyvä moppi

Hieno idea piilottaa siivousvälineet verhon taakse. Meillä on siivouskaappi mutta valitettavasti nykyinen moppi ei mahdu sinne. Sen verran pitkä ja vanha, että piilottelen sitä vessassa. Päätäkään ei saa irti, kun on iso Sinipiika. Tarkoituksena on jossain vaiheessa vaihtaa se tuollaiseen Sinin monitoimimoppiin. Jotenka olen mukana arvonnassa. 🙂

mukana

Uusi moppi olisi tarpeen, vanha jo parhaat päivänsä nähnyt.

Itse asiassa heitin juuri vanhan mopin pois enkä ole vielä ostanut uutta eli voitto tulisi hyvään saumaan 🙂

Juu, minullakin ongelmia, missä pitää noita siivoustavaroita. Se on nyt kylpuhuone….
Mukana ollaan!

Meillä ei taloudessa ole noppaa ollenkaan, tulisi todella tarpeeseen (tähän sellainen apina kädet silmillä-emoji)!

Osallistun – tulisi tarpeeseen 🙂

Tuollainen monitoimimoppi olisi kyllä erinomainen. Siivous sujuisi kevyesti.

Muutto ja uudenlaiset lattiapinnat eli tulisi tarpeeseen poikki menneen tilalle.

Ai että, kyllä olisi tarvetta! Sekä siivousinnolle että kunnollisille välineille. Nykyinen mopinkuvatus tönöttää kodinhoitohuoneen nurkassa ja vannon, että se kaatuu välillä ihan omia aikojaan. Lisäksi taapero nappaa sen ihan liian usein leikkeihinsä, komea ääni syntyy kun sillä mopilla pyyhkii lattiaa ja törmäilee täysillä seiniin… Mukana arvonnassa, siis!

Mukana 🙂

Tosi kiva postaus! Ja todellakin on hirveän tärkeää, että siivousvälineet ovat kunnolliset, että siivous sujuu helpommin ja tulee puhtaampaa! Silloin siivous on kivempi aloittaakin, kun on kunnon välineet 🙂 Muita Sini-tuotteita minulla jo onkin käytössä ja tällainen setti olisi kyllä meille todella tarpeellinen, kun vanha moppi ei enää sovellu uusille lattioille! Kiva idea tuo säilytysratkaisun tekeminen itse! Siististi pysyy kaikki järjestyksessä, kiitos vinkistä 🙂

Moppi kelpaisi. Osallistun kilpailuun.

Pakkohan on siivota ?

Siivoustarvikkeet tarvitsisivat päivitystä.

Osallistun.

Mukaan

Siivoushullulle

Mukana!

Nuo säilytysniksit oli kivoja, täytyypä kokeilla itsekin.

mukana arvonnassa-todella tarpeeseen tulisi tämä moppi

Mukana arvonnassa!
Vauvan saavuttua siivous on ollut jotain vähänsinnepäin:D
Uusilla tuotteilla siivous sujuisi näppärämmin!:)

Yks siivoamista inhoava siististä kodista nauttiva mutsi mukana arvonnassa! Oman kokemuksen mukaan tuollaiset luovat ratkaisut on usein niitä parhaita, nerokas systeemi 😀

Toivottavasti Onnetar on suosiollinen!

Mukaan!

Siivoojaa aina tarvitaan..meillä ainakin!

Tulisi todella tarpeeseen tämä!

Tällaista meillä tarvittaisiin, koska vanha moppi on jo aika huonossa kunnossa.

Mukana!

Mukana , vaikuttaa asialliselta setiltä ?

Innoittava tuote, melkein tekee mieli siivota :)hyvin kirjoitettu jutta

Näppärälle ratkaisulle vaikuttaa!

Mukana. Ps. Sini on laatutuotemerkki. Paras markkinoilla oleva rikkalapio mm.

Parasta ideassasi on, että mopit ovat käden ulottuvilla, mutta piilossa. Verho on nopeampi tempaista auki, kuin mennä hakemaan kamat ahtaasta siivouskaapista!

mukana 🙂

Siivoaminen ei ole paras mahdollinen ystäväni. Mutta pikku poitsun tultua maailmaan tästä inhokista tein kaverin itselleni koska lattiat pitää olla puhtaat kun poitsu viipeltää pitkin olkkaria. Tästä mopista voisin tehdä itselleni ystävän ?

Meilläkin laminaattia eikä tykkää vanhasta liian märästä mopista.
Kikkoja säilytykseen kiva saada, tämä seinäviritys mahtava sellainen.

Moppi tulisi tarpeeseen.

Siivousintoilija olen. Ihania ideoita sulla. Ehdottomasti mukana.

Loistava keksintö! 🙂

Mukana 🙂 !!

mukana

oivat niksit ripustukseen..arvontaan

Mukana 🙂

Hyvä idea ja tilanne samankaltainen kuin itselläni. Voisin soveltaa tuota omassakin keittiössäni ja saada kylppäristä lastat ja mopit pois silmistä, minunkaan siivouskomerooni ne eivät mahdu.

Kyllä mopilla lautalattiatkin suorii joten kiilaan mukaan!

ONPA KIVA IDEA 🙂

Mukaan arvontaan 🙂

Kiitos, uusi olisi jo tarpeen. Hyvää kevättalvea!

Mukana!

Oiva säilytysidea sinulla ?. Vanha moppimme vetelee jo viimeisiään, joten arvonnassa mukana.

Arvontaan

Olipa hyvä idea.

Mukana arvonnassa.

Sinillä siivous sujuu <3

Nämä kyllä tulisi meille tarpeen, kun lattiat lähtee vaihtoon tässä keväällä. Joten mukana!

jes, mukana ollaan

Osallistun arvontaan.
Vinkkinä lapsiperheille, että meillä on myös semmoinen lyhyempi varsi Sini-tuotteisiin, alunperin varmaan ikkunanpesua varten hankittu. Lapset sai mopata sillä, just sopivan mittainen ja tuli vähemmän tuhoja 😉 Nyt saankin moppailla ihan yksin, kun ovat kasvaneet liian isoiksi…

Tää olis hyvä juttu siivousmotivaation kohottajana. Sinin tuotteissa arvostan kotimaisuutta, muunneltavuutta ja kestävyyttä. On kans tärkeetä, että välineet on helposti saatavilla ja käytettävissä arjessa, siivouskaappi on pop! ?

Häpeäkseni myönnän, etten ole koskaan omistanut minkäänlaista moppia. Lattioiden pesu on yhtä tuskaa, kun rätin on kiinnittänyt sellaiseen suihkutilan lattiankuivauslastaan, josta se irtoaa koko ajan ? Joten mukana arvonnassa, jospa minäkin joskus pääsisin nauttimaan lattianpesusta

Sinituotteet on jokapäiväisessä käytössä.

Uusi moppi olisi tuiki tarpeellinen, koska siivoan myös ikääntyneiden ystävieni koteja.

Mukana ollaan! 🙂

Kokeilen arpaonneani, vanha lankamoppi joutaisi jo vaihtoon.

Herättelevä tarina! Saadapa tuollainen…

Arvontaan mukaan!

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa

Uusi moppi tulisi tarpeeseen!

Osallistun 🙂

Tulisi tarpeeseen. Tyttö muuttamassa omilleen niin olisi kiva ja tarpeellinen ”tupaantuliaislahja” 😉

🙂

Kaveri väittää mua moppitukaksi. Mä sille mopin näytän.

Mukana!

Mukana arvonnassa

mukana

Mukana ehdottomasti!

Jep, jep, hyviä ideoita sinulla. Sini on tuttu tuote mutta just tuota mallia ei kaapista vielä löydy.

Mukana mukavassa arvonnassa:) !

Koira taloudessa tälläinen on todellinen hitti tuote!

Kiva arvonta. Mukana ollaan.??

Oih, viha-rakkaussuhde siivoamista kohtaan kuulostaa LIIAN tutulta!! Haluaisin kaiken olevan aina siinä kunnossa että ovet olisivat auki kutsumattomillekin vieraille, mutta jossain kohtaa viikkoa huomaan taas otteen livenneen ja viikkosiivousta kohden pidot senkun paranee ja siivous taakka kasvaa! Välineurheilua enkä myöskään siivousta oo koskaan harrastanut mut kiinnostus todella kasvoi sun blogitekstin myötä.. Olisko todella niin että viikon tympeimmästä, pakollisesta mutta myös palkitsevimmasta (lapsen hymyn jälkeen) asiasta vois jollain tasolla nauttia jo moppiin tarraamis vaiheessa.. Siitä on otettava selvää! Olen jännityksellä mukana arvonnassa ?

Uusi moppi innostaisi siivoamaan 🙂

Kiitos tästä!

Osallistun arvontaan.Vanha sinipiika joutais vaihtoon.

Mukana arvonnassa!

Mopin tarvetta olisi!

Koira- ja kissataloudessa uusi moppi olisi tarpeellinen !

mukaan

Mukana!

Mukana arvonnassa! Meiltä löytyy kans niin sysisurkee moppi, ettei mitään rajaa. Siks uus moppi ois mitä ihanin, koska vihaan muutenkin lattioiden pesua 😀

Mukana arvonnassa.

Kelpasii, mukana arvonnassa

Mukana. Aamen ?

Mukaan 🙂

Mukana ehdottomasti!

Mukana!!

Tuollaisen tapaisen siivousvälineen hommasin omilleni muuttaessani, ja hyvin on pelannut. Kevyt käyttää, ylettyy joka paikkaan.

Mukana arvontaan.

Tämähän vaikutti hyvältä, mitenhän toimii elukkataloudessa??

mahtavuutta! Mukana kisassa

arvontaan

Mukaan!

Mukana arvontaan.

Viha-rakkaussuhde kuulostaa todella tutulta. Toivottavasti arpaonni suosii, jos oppisi rakastamaan enemmän siivousta.

Oi tuollanen laminaattipyyhin toimisi varmasti niin paljon tehokkaammin meillä vauvaakin ajatellen kuin tavallinen moppipää! Toivottavasti arpaonni suosisi?

Mukana arvonnassa

mukana

arvonnassa mukana

arvontaan osallistun

arvontaan

Mukana

Uusi moppi tulisi tarpeeseen kyllä.. 🙂
Sinituotteet hyviä

Siivoamisesta tulee miellyttävämpää kun on hyvät välineet ?

Mikä tahansa helpotus ainaiseen siivoamiseen olisi hienoa:)

minulla onhuonot siivousvälineet.

mukana ollaan

Mukaan arvontaan!

Aika kätevä niksi. 🙂 Pitää kokeilla

Onpa näitä kommentteja paljon – sain scrollata kerrostalon yläkerrasta aina maan tasalle asti!
Uusilla siisteillä välineillä sujuisi siivous minultakin sutjakasti.

Olen mukana!

Olisi kyllä todella tarpeellinen mein eläntaloudesa

Mukana arvonnassa

mukaan arvontaan

Mukana! 🙂

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Kummasti tulee aina jotain muuta, tärkeämpää tekemistä, kun pitäisi alkaa siivoamaan. Ehkäpä uudet siivousvälineet houkuttelisivat tarttumaan toimeen…

Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana

Kyllä kelpais näillä moppailla, mukana arvonnassa!

Mukana 🙂

Kelpais!!! Oma moppi semmonen metrin korkunen ja valuttaa ruostetta varresta kun pesee lattioita ja uutta en ikinä muista ostaa 😀

hyvä moppi

Ostin tämän laattamopin kapeana versiona varsinkin. On tosi hyvä

Mukana arvonnassa.

Erittäin hyvä vinkki tuo seinäkiinnitys, mopit kun tahtoo kaatuilla siivouskaapissa.
Sinituotteen lattiamoppi on todella kätevä, ei tartte joka viikko välttämättä edes imuroida kun moppailee vaikka parin päivän välein, tykkään jopa siivoamisesta nykyään kun on sopivat ja kivat välineet.
Haluan osallistua myös arvontaan.
Kiitos blogin vinkeistä ja ihanaa kevään odotusta 🙂

Mukana arvonnassa mieluusti !

mukana arvonnassa

Mukaan!

Mukaan!!

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana

Ehdottomasti mukana onnea koittamassa! Kunnon moppi olisi kyllä tarpeen, kun entinen on tullut sukulaisen sukulaisen sukulaisen kautta tähän opiskelija-asuntoon ja on vähän kehnohko… Kunnon siivoaminen sujuu varmasti paremmin kunnon välineillä!

Kyllä sopii tänne opiskelija-asuntoon uusi moppi vallan mainiosti pelastamaan arjen pölyiltä!

noniin kerralla välineet nykytasolle , mukana

Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa.

Meillä on vaalea laminaatti ja siinäkin näkyy tahroja jos ei pese huolella. Mukana arvonnassa. 🙂

Mukana pölyjen karkottamisessa.

Mahtava moppi. Rakastan uusia siivousvälineitä!

Uudelle mopille olisikin jo tarve, mukana arvonnassa.

mukana

todella käteviltä vaikuttavat välineet. Inhoan siivoamista, joten kaikki sitä helpottavat välineet ovat tervetulleita. Mukana siis!

Sinillä se siivous on sujunut tähänkin asti! 🙂

Hieno säilytys-ratkaisu.

Oikein hieno säilytys-ratkaisu.

Osallistun.

Olipa hyvä kokonaisuus

Kiitos!

Kommentoi juttua: DIY Säilytysratkaisu mopille + ARVONTA!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X