DIY: Suloiset sisustushenkarit!

henkarit lastenhuoneeseen

Nämä henkarit päätin tehdä lastenhuoneeseen, kun kyllästyin siihen, miltä kirjavat muovihenkarit näyttää prinsessamekon kanssa. Tyttärelläni on muutama ns. roolivaatemekko, joita hän pitää leikkiessään. Ne ovat true-prinsessamekkoja övereine tylleineen ja niitä ollaan pidetty esillä lastenhuoneessa. Koska lastenhuoneen sisustus on muutenkin muuttamassa muotoaan uuden kodin vuoksi, päätin yhtenäistää koko tyyliä.

Henkarit on siis suunniteltu niin, että ne ovat osa lastenhuoneen sisustusta. Värit ja kaikki on mietitty niiden mukaan. Ja halusin että ne ovat kauniita myös silloin, kun mekot eivät niissä roiku. Ostin henkarit askartelukaupasta ja maalasin ne vintagemaalilla vaalean siniseksi. Serveteistä on leikattu kuvat niihin ja kiinnitetty deagoupage-tekniikalla. Käytin lakan sijaan pelkkää juoksevaa liimaa. Kukkia on korostettu helmimaalilla. Helmimaali on siis tuubissa oleva massa, josta saa puristamalla tehtyä helmiä haluamaansa kohtaan. Nimikirjainten helmet ovat tavallisia askarteluhelmiä. Lisäsin koristeeksi myös juuttinarusta tehdyt rusetit.

Jos jollain on vinkata täydellisen kaunista lastenhuoneen seinänaulakkoa joko valkoisena tai vaaleanvihreänä, olisin hurjan kiitollinen informaatiosta!

henkarit lastenhuoneeseen

henkarit lastenhuoneeseen henkarit lastenhuoneeseen

Kommentit (3)

Kylläpä on jälleen kaunista kädenjälkeä. 🙂
Tuo vintage/kalkkimaali jättää hienon pinnan.

Niin jättää! Oon ihan rakastunut tuohon maaliin…

Ihana idea!!!! Meillä kun nyt MekkoMaanantaiden puitteissa noita mekkoja alkaa putkahdella voisin minäkin askarrella neidille söpöjä henkareita. Tai ehkä Lilli tykkäiis itse väkertää myös 🙂

Kommentoi juttua: DIY: Suloiset sisustushenkarit!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X