DIY Superhelppo ja kaunis korurasia

DIY Korurasia

Tämän helpommaksi ei tuunaaminen enää mene. Tyttäreni halusi oman korurasian kun äidilläkin on. Hän halusi siihen myös samaa värimaailmaa. Niinpä etsin kaapeista sopivan puisen rasian, maalasin jo valmiiksi valkoisen, mutta pahasti osumaa ottaneen kannen uudelleen hohtavan valkoiseksi ja kruunasin koko komeuden lasten lelujen seasta löytyneellä porolla.

Porokin tosin sai uuden ilmeen kun se maalattiin spraymaalilla kultaiseksi. Sitten reilusti pikaliimaa kuivuneen poron kavioihin ja poro kiinni kanteen. Pikaliima on uskomattoman kätevä tässä ja selkeästi kestävämpi ja siistimpi kuin kuumaliima.

Tällä tekniikalla saa suloisia sisustuselementtejä esimerkiksi lastenhuoneen pikkusälälle, ja täytyy kyllä myöntää että rasiasta tuli omaan silmään niin suloinen, että olisin voinut pitää sen itsellänikin.

Poron tilalle käy mikä tahansa eläin tai otus. My littlepony, minion-kolmoset, miniauto tai pikkuruinen nukke. Maskotin voi maalata tai olla maalaamatta, silläkään ei ole väliä, mikä vain omaan silmään sopii parhaiten.

Puisen rasian tilalle käy myös pahvinen rasia tai esimerkiksi suolakurkuista tyhjentynyt lasipurkki. Tuunaaminen on hauskaa ja tyydyttävää ja lopputuloksesta on helppo saada juuri sellainen, mikä omaan sisustukseen on kaikkein mieleisin!

 

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY Superhelppo ja kaunis korurasia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X