DIY: Tuunaa lamppu uudeksi!

Munakoisoni ja Minä -blogin Jasmin teki puolisonsa kanssa heidän kolmiostaan neliön. He siis rakensivat olohuoneeseen seinän, minkä voi purkaa myöhemmin pois jälkiä jättämättä. Uuden makuuhuoneen värimaailma ja tyyli jäljitteli hotellimaisuutta, missä yön sininen leikitteli huoneessa kirkkaan keltaisen ja kullan kanssa. Lupauduin auttamaan sisustuksen kanssa ja pienellä vaivalla sain muunnettua valkoisesta pöytälampusta heidän väreihinsä sopivan version.

LUE LISÄÄ: Näin Munakoisoni ja Minä -blogin Jasmin teki seinän josta ei jää jälkiä! Täydellinen ratkaisu vuokra-asuntoon!

En ehtinyt ottaa kuvaa lampun jalasta ennen maalaamista. Lampun jalka on siis puuta ja se oli alkuperäiseltä väriltään tumman puun värinen. Maalasin pinnan kahteen kertaan kullanvärisellä spray-maalilla.

Lampunvarjostimen maalasin keltaisella kangasvärillä käyttäen pensseliä. Varjostin on perinteinen muovivarjostin, minkä ulkopinta on kangasta. Maalasin ensin pelkän ulkopinnan, mutta huomasin nopeasti, että sisäosan valkoinen muovi ei näyttänyt kovin kauniilta keltaisen kanssa. Maalasin siksi myös sisäosan keltaiseksi. Muuta se ei tarvinnut, mutta ulkonäkö muuttui silti merkittävästi.

Kannattaa huomioida maalatessa, että tekee sen vaikka ulkona tai muuten kirkkaassa tilassa. Siveltimen vedot saattavat petollisesti jäädä huomaamatta, jos maalaa liian pimeässä. Myös superlonilla töpöttelyllä voisi saada tasaista jälkeä.

TARVITSET:

 • Lampun
 • Spraymaalia
 • Kangasmaalia
 • Pensselin

Lamppujen ja muiden tuunaaminen on hauskaa hommaa. Kierrättämällä vanhat tavarat saavat uuden elämän ja roskaaminen vähenee. Maapallokin kiittää!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY: Tuunaa lamppu uudeksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Hyppää mukaan Päijät-blogien follow trainiin! Haluamme sinut mukaan löytämään uusia mielenkiintoisia tilejä seurattavaksi. Juna lähtee nyt ja kulkee seuraavat 24 tuntia. Hyppää kyytiin seuraamalla kaikkia alla lueteltuja tilejä ja kommentoimalla ”☀️” follow train -kuvan alle jokaisen tilin kohdalla. Seuraamme takaisin ja jaamme Päijät-blogien storyissa meitä inspiroivia tilejä!
#paijatblogit #followtrain 
@paijatblogit
@johannahuuhtanen
@iiskotti
@minnakil
@katjuo
@metsalaisten.elamaa
@kaunismaessa
@oilimaria_
@alwayssomewhereelse
@fruttidimutsi
@heygirlblogi
@mennikae
@mervitommiska
@mrscut59
 • Sain äitienpäivälahjaksi asennekorvikset... #justiina #näisontyylii #rakastan #attitude #earrings #korvikset #parastajustnyt #asenne .
kiitos muru @henheii
 • Kellään muulla tämmönen fiilis kun keskellä viikkoa on pyhä? 🙈🙉🙊
.
.
.
#feelslikesaturday #monkey #weirdthursday #clapclap #crazymood #helatorstai
 • Marko Anttilan lempparipastan, eli Mörköpastan resepti löytyy nyt blogista. Todella nopea, helppo ja superherkullinen ruoka 😋😋
Resepti blogissa - linkki profiilissa @fruttidimutsi .
.
.
#mörkö #mörköanttila #markoanttila #mörköpasta #kanaa #avocado #pesto #tuorepasta #maailmanmestarit2019 #goodfood #tastyfood #instafood #foodie #instafoodie #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #kotiliesiruoka #fruttidimutsi
 • Ei ollut vaikea valinta tän illan teemuki... .
.
.
#mörkö #muumienmörkö #markomörkö #markoanttila #mörköanttila #maailmanmestarit #maailmanmestarit2019 #hyväsuomi #suomi2019 #jääkiekonmm2019 #lankinen #jääkiekko #mmjääkiekko #95neverforget #maammelaulu #suomi #finland #winner #liptontea #lipton
 • Varma kesän merkki on se kun puolisoni tuo minulle ensimmäiset syreenin kukat. Hän tietää että rakastan niiden tuoksua ja heti kun syreeni alkaa kukkimaan, saan pari oksaa maljakkoon ❤️ Joka vuosi ❤️
.
.
.
#syreeni #syreenikukkii #liliac #liliacflowers #liliacblossom #summer #lovemyhusband #7yrstogether #summer2019
 • Mini Maatuska 😍 niin söpö 😍
.
.
.
#maatuska #matruska #woodendoll #russiantoy #russia #toyfromrussia #socute #handpainted #socute

fruttidimutsi

X