DIY Valokirjain! Helppoa ja halpaa!

Tiedättekö niitä kalliita sisustusvalokirjaimia? Monet sisustuskaupat niitä myy ja olen aina niitä ihaillut. Koskaan ei kuitenkaan tuntunut löytyvän rahaa, eikä oikeastaan edes paikkaa mihin sellaisen voisi laittaa. Mutta kun ne ovat niin ihania. Voitte varmaankin myös kuvitella sen mahtavan fiiliksen ja riemun, kun youtubea katsellessani eteen lävähti video, millä sellaisen saa tehtyä kotona ihan vaan muutamaa halpaa materiaalia käyttäen? Kaikki muu tarvittava löytyi kotoa jo valmiiksi, ainoastaan pattereilla toimivat led-valot ostin kaupasta alle vitosella. Eli toisinsanoen sain lähes vastaavan sisustusvalon koristamaan minun tuleevaa työpistettäni alle 5€. Ihan huikeaa!
Laitan tähän vain pikaisen ohjeen, koska TÄSTÄ LINKISTÄ löytyy täydellinen video-ohje millä valokirjain valmistuu.
Jälleen hauska, helppo ja edullinen joululahjaideavinkki!!

Tietenkin minulla täytyy olla maailman vaikein etunimen ensimmäinen kirjain ja lopputulos ei tosiaan ollut niin siisti kuin mitä toivoin. Pidän silti lopputuloksesta erittäin paljon. Piirsin ensin pahville S-kirjaimen. Mittasin että kirjain on joka kohdasta yhtä leveä (7cm). Leikkasin pahvista 7cm leveää suikaletta minkä kiinnitin reunoiksi. Sisään liimataan folio kauttaaltaan, että valo taittuu paremmin. Ledit kiinnitetään kirkkaalla teipillä sisälle tasaisin välimatkoin. Leivinpaperista leikataan sopivan kokoinen pala, joka kiinnitetään teipillä siististi. Laitoin kaksi leivinpaperia päällekäin. Oma kirjaimeni on 55cm korkea ja 35cm leveä. Muistathan, että leivinpaperi on 38cm leveää. Eli älä tee kirjaimesta yli 35cm leveää, tai leivinpaperin kiinnittäminen on mahdotonta. Tarkat ja selkeät ohjeet siis löytyy tästä linkistä! Alla olevassa kuvassa on mainittu lista kaikesta materiaalista, mitä tarvitset tähän projektiin!

Jos sinulla on hetki aikaa, käy täyttämässä nopeasti kysely koskien blogiani! Aikaa se vie parisen minuuttia. Kyselyyn pääset tästä!

DSC_0376

DSC_0317

Tarvitset: Musta jesari, pahvia (itse käytin muuttolaatikkoa), sakset, puukko, tussi, mitta, pattereilla toimivat ledvalot (itse käytin 20 lampun ledvaloja), valkoista leivinpaperirullaa, alumiinifoliota ja kirkasta teippiä.

DSC_0319

DSC_0321

 

Kommentit (2)

Okei hei vau en oo viel kertaakaan törmänny randomisti kehenkään joka ois tehny tälläsen mun ohjeilla! Upeeta, kiitos! – Berg

Sun ohje on huikea!! 🙂 Kiitos että oot jakanut sen meille kaikille! 🙂

Kommentoi juttua: DIY Valokirjain! Helppoa ja halpaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X