DIY Vanhasta taulusta meikeille teline!

Tein meikeille vanhasta taulusta oman telineen. Lisää hauskoja ideoita meikkien säilytykseen löydät kun laitat Pinterestin hakuun ”DIY Make-up hacks”.

Tälle taululle vessassamme todella oli tarve, sillä kaunis pieni prinsessani rakastaa kokeilla meikkejäni. Ne olivat aiemmin hyllynpäällä, mutta inhoan sitä kun kaikki on aina hukassa ja meikkaamisajasta puolet menee meikkien etsimiseen. Kaivoin siis Pinterestin esiin ja löysin hauskan idean saada meikit seinälle magneettien avulla.

Tämä projekti on toteutettu kierrättäen kotoa löytyvistä materiaaleista. Ainoastaan magneetit jouduin ostamaan, sillä meillä ei ollut tarpeeksi vahvoja magneetteja kotona. Suosittelen vahvasti hankkimaan kunnolliset ja pitävät magneetit rautakaupasta. Kotoa löytyneet Class Ohlsonin pikkumagneetit ja magneettinauha olivat äärettömän surkeita tähän hommaan eivätkä jaksaneet kantaa pullojen tai edes huulikiillon painoa.

Taulun kehykset meillä pyöri nurkissa ja pohjaksi laitoin kaapista löytynyttä DcFixiä. Myös mikä tahansa tausta kuten tapetti, kangas tai kortit käy pohjaan erinomaisen hyvin. Valitsin dcfixin, koska se toistaa kauniisti vessamme seinän kuviota ja sopii kuin valettu siihen tilaan.

Taulussani on kiinni siis ne meikit mitä käytän eniten. Siinä on pohjustusvoide, meikkivoide, mineraalipuuteri, aurinkopuuteri, luomivärit, eri värisiä huulipunia, eyeliner, ripsiväri sekä meikin kiinnityssuihke. Noilla teen perusarkimeikin aina. Erikoisemmat meikit ja muut säilytän edelleen hyllynpäällä laatikossa.

TOIMI NÄIN:

TARVITSET:

 1. Ison valokuvakehyksen / Taulun
 2. Kuumaliimaa
 3. Magneetteja
 4. Jonkun kankaan/ dcfixiä / tapettia tai mitä tahansa taustaksi sopivaa

 • Asettele tausta kehyksiin ja sulje kehys.
 • Sommittele meikkien paikat lasin päälle.
 • Liimaa ensin magneetti lasiin ja sitten meikkiin mitä olet kiinnittämässä.
 • Jätä ne kuivumaan paikalleen, että näet mihin seuraavan meikkipakkauksen tai -pullon voi kiinnittää.
 • Anna kuivua rauhassa että liima kiinnittyy kunnolla.
 • Tarkista että kaikki pysyy paikallaan.
 • Kiinnitä taulu seinään.

Avainsanat

Kommentit (1)

Kinkku lasketaan makkararuokiin. Kolme makkararuokaa viikossa yhdistettynä tonnikalaan, niin suola/nitriitti suositukset paukkuvat reilusti yli.

Kommentoi juttua: DIY Vanhasta taulusta meikeille teline!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X