DIY: Varjostin lamppuun kierrättäen!

dsc_0285

Työpisteeni kaipasi lamppua ja minä hankinkin siihen kauniin kynttilälampun. Lampun valo oli kuitenkin vähän turhan kirkas, vaikka ostinkin himmeämmän lampun. Lisäksi lamppu näytti muutenkin kaipaavan kaunista varjostinta.

Pikaisella googlettelulla en löytänyt sopivan kokoista. Varjostimen alareunan halkaisija saa olla maksimissaan 13 cm, ja sen kokoisia varjostimia on todella vähän markkinoilla tällä hetkellä. Sillä välin kun etsintäni jatkuvat, minä päätin tehdä siihen pienen DIY -viritelmän. Varjostimesta tuli suloinen, eikä minulla enää ole kiirettä löytää siihen sitä oikeaa. Hankin sen sitten kun ihan täydellinen tulee vastaan.

dsc_0284

Mummolan kätköistä löytyi vanhan, rikkinäisen lampun varjostin. Sen halkaisija oli 22 cm, joten leikkasin saksilla sen alareunasta reilusti pois. Kokeilin monenlaisia koristuksia varjostimeen, mutta lopulta päädyin täydellisen yksinkertaiseen ratkaisuun, eli simppeliin valkoiseen pitsiin sekä ylä- että alareunaan. Muistin samalla myös sen vanhan ja kauniin viisauden: Joskus vähemmän vain on enemmän.

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan minä vain leikkasin alareunasta 10 – 15 cm varjostinta pois. Sitten liimasin kuumaliimalla ylä- ja alareunaan pitsiä. Täydellisen yksinkertainen tapa kierrättää vanhasta uutta ja kaunista.

dsc_0431 dsc_0394

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY: Varjostin lamppuun kierrättäen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Mini Maatuska 😍 niin söpö 😍
.
.
.
#maatuska #matruska #woodendoll #russiantoy #russia #toyfromrussia #socute #handpainted #socute
  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay

fruttidimutsi

X