Ekan kouluviikon fiiliksiä!

On sunnuntai. Ensimmäinen kouluviikko on taputeltu. Minä olen hurjan onnellinen. Vaikka ensimmäinen viikko oli teoriaa ja kuuntelu ei ole minun vahvimpia osaamisalueitani, silti tuntuu että opin hurjasti. Tiedän myös jo nyt sataprosenttisella varmuudella että valitsin ammatin oikein.

Minua pelotti koulun aloittaminen yllättävän paljon. Minua pelotti se, miten jaksan opiskella, hoitaa kodin ja antaa niin lapsille, kuin puolisollekin riittävästi aikaa. Arkemme on muuttunut radikaalisti. Lapset ovat päiväkodissa, minä täysipäiväinen opiskelija ja puolisoni tekee edelleen kolmea vuoroa.

Ainakin ensimmäisen viikon kokemuksella opin, että vaikka kaikki on täysin erilaista mihin olemme tottuneet, kaikelle löytyy aikaa. Kotoa pois oleminen on hurjan väsyttävää välillä kun siihen ei ole tottunut, mutta päivän jälkeen kotiin palaaminen on ihanaa. Kotona oloa ja lasten kanssa tuusailua osaa arvostaa aivan eri tavalla kuin ennen.

Tätä nykyä aamuni alkavat 5:30 vaikka koulu alkaa vasta kasin maissa. Minä tarvitsen edelleen hitaat aamuni ja aikaa herätä. Teen sen siis kotona heräämällä reilusti aiemmin ja nauttimalla kahvini rauhassa.

Opin myös tällä viikolla syömään aamupalan. Ei se vieläkään onnistu heti herättyä, joten olen tehnyt helppoja on-the-go-aamupaloja mukaan mitä sitten syön koulussa ennen tunnin alkua. Antaa muuten hyvin virtaa aamuihin! Kukapa olisi uskonut? -En minä ainakaan! On-the-go-aamupalavinkit kerään lähiaikoina resepteineen ylös myös teille!

Blogiin tulen kirjoittamaan, kertomaan ja kuvin näyttämään minkälaista opiskeluni on. Siitä tulee eräänlainen oppimispäiväkirja. Kuten jo aiemmin tässä postauksessa kirjoitin, blogin pääpaino tulee siirtymään enemmän nyt ruokaresepteihin sekä muuten elämämme avaamiseen. Blogi muuttuu paljon henkilökohtaisemmaksi mitä aiemmin. Sekin on hieman pelottava askel eteenpäin.

Tällä viikolla on otettu monta askelta elämässä. Ei vain minun askeleitani, vaan koko perheen. Lapset ovat olleet hurjan reippaita ja iloisia ja nauttivat päiväkotielämästä suuresti. Minä nautin koulusta ja me nautimme toisistamme ja yhdessäolosta uuden arjen keskellä.

Vaikka minä olen tiennyt että tämä aika tulee eteen, niin kyllä se silti tuli aivan liian pian. Arki on nyt uutta ja erilaista, pian sekin muuttuu rutiiniksi. Onneksi meillä on viikonloput! Viikonloput vaan nautitaan hitaudesta ja aikatauluttomuudesta!

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Ekan kouluviikon fiiliksiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay
  • Mango-moctail maistuu koko perheelle 😊🍹Blogissa löytyy nyt huippuhelppo resepti. Vielä ehdit tekemään näitä vaikka äitienpäivänä 😊
.
.
.
#mangomocktail #mango #moctail #sogood #drink #mangodrink #pappagallo #summerdrinks #summer #kotiliesiruoka #fruttidimutsi #kotiliesi

fruttidimutsi

X