Everything but the Bagel – mausteseos

Olen löytänyt täydellisen mausteseoksen ja siitä kiitos kuuluu amerikkalaisille jotka tämän keksivät sekä TikTokille, missä ihmiset käyttävät tätä vähän kaikkeen.

Käytännössä mausteseos on täydellinen juuri bagelin päälle kuorrutteeksi, mutta se sopii moneen muuhunkin erinomaisesti. Salaattiin, munakkaaseen, avokadon päälle, paahtoleivälle ja vaikka mihin, mutta erityisesti se kohottaa uuden lempparisnacksini uusille leveleille. Myös lempparisnacksini olen löytänyt tiktokista ja voin kertoa että meni viikkoja ennen kuin kokeilin sitä, koska en uskonut että se voisi toimia.

Käytännössä siis paprikapalan päälle levitetään tuorejuustoa, tätä kyseistä mausteseosta ja palanen vaikka palvikinkkua. Aivan uskomattoman herkullista!

Suosittelen kokeilemaan tätä mausteseosta ja huomaamaan miten se tekee kaikesta parempaa. Tämä mauste on myös ihana lahjaidea vaikka jouluakin kirjalla pitäen, ja niin helppo tehdä itse.

Jos muuten käytät tiktokia, minut löydät sieltä nickillä @fruttidimutsi. Tervetuloa seuraamaan!

Everything but the Bagel – mausteseos

  • 2 rkl Seesamin siemeniä (mustia, valkoisia ja/ tai kuorittuja
  • 1 rkl Tummia unikonsiemeniä
  • 1 rkl valkoisia unikonsiemeniä
  • 1 rkl Paahdettua valkosipulia
  • 1 rkl Paahdettua sipulia
  • 1 rkl Sormisuolahiutaleita

  1. Sekoita kaikki keskenään ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.
  2. Vinkki: voit halutessasi varioida seosta miten haluat. Mukaan sopii kuivatut marjat, muut siemenet, pähkinärouhe jne…

Kommentit (2)

Oon kuolannu tätä maustetta tiktokissa jo pitkään ja vihdoin joku suomalainen on tehnyt tätä maustetta itse 😀 kiitos ohjeesta! Nyt pääsen itsekin rouskuttelemaan.

Ihana kuulla! Ihmettelin itsekin miksei tätä reseptiä meinaa löytyä suomeksi, joten nyt ainakin löytyy! Ihania rouskutteluhetkiä 🙂

Kommentoi juttua: Everything but the Bagel – mausteseos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X