Grillilisuke perunasta ja herkkusienistä

Tämä lisuke on simppeli mutta täynnä makua. Folionyyttien sisään laitetaan kerroksittain perunaa, sipulia, herkkusieniä, suolaa ja Koskenlaskijaa. Nyytit kääritään kiinni ja heitetään grilliin. Nämä ovat ihania sellaisenaankin, mutta vieläkin parempia grillattujen kasvisten tai lihan kaveriksi.

Me teimme näitä viime viikonloppuna sisareni polttareissa, ja kaikki tuntuivat pitävän näistä. Koskenlaskijan voi korvata vegaanisella tuorejuustolla, jolloin ruoka sopii myös vegaaniseen makuun.

Grillilisuke perunasta ja herkkusienistä, 6 annosta

  • 1 kg Jauhoista perunaa
  • 1 rss Herkkusieniä
  • 3 isohkoa punasipulia varsineen
  • Suolaa maustamiseen
  • 1 prk Koskenlaskijan ruoka & dippi
  1. Pese ja viipaloi perunat ohuiksi.
  2. Viipaloi herkkusienet ja sipuli varsineen.
  3. Revi foliosta paloja.
  4. Kasaa perunoita, sipulia ja sieniä kerroksittain ja mausta suolalla.
  5. Lisää päälle reilu nokare koskenlaskijaa ja sulje nyytit.
  6. Paista grillissä n. 40 min Koko ajan käännellen.
  7. Nauti sellaisenaan tai muiden grilliherkkujen kanssa.

Kommentit

Kommentoi juttua: Grillilisuke perunasta ja herkkusienistä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X