Hääkampaus on tärkeimpiä asioita hääpäivänä! – Poimi vinkit onnistumiseen!

Kaupallinen yhteistyö Anne Salokankaan kanssa

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja vain kuukausien päästä alkaa kesähääsesonki. Osa on varannut kirkot jo pariakin vuotta etukäteen ja juhlatohinat ovat täydessä vauhdissa. Yksi hääpäivän tärkeimmistä asioista morsiammelle, kuten muillekin hääväelle, on kampaus.

Koekampaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta hääpäivänä ei tarvitse murehtia sitä onnistuuko kampaus ja onko se JUURI SELLAINEN kuin mistä olet haaveillut. Kampaukseen vaikuttaa moni asia. Kasvojen muoto, hääpuvun malli ja väri, meikkityyli ja hääkimppu. Nämä asiat kannattaa olla mietitty loppuun asti, ennen itse kampauksen kokeilua.

Helpottaaksesi kampaajan työtä, kannattaa miettiä etukäteen mitä sinä haluat. Me kävimme sisareni kanssa koekampauksissa viime viikolla, ja ennen itse kampaushetkeä, olimme lähettäneet Annelle kuvia siitä mitä me toivomme sille päivälle. Ihania kampauksia löytyy helposti ihan Googlaamalla, mutta tässäkin asiassa Pinterest on mahtava työkalu. Olimme molemmat etsineet omantyylisiä toiveita Pinterestistä, jotka toimitimme Annelle etukäteen.

 

Ennen koekampauksen tekoa, Anne suositteli, että sisareni hiuksiin voisi tehdä muutamia raitoja tuomaan hiuksiin vivahteikuutta. Sisareni siis kävikin Annen luona jo edellisellä viikolla ottamassa raitoja, jolloin myös Anne pääsi tutustumaan hiuksiin hieman etukäteen. Hiusten pituus, paksuus, väri ja tyyli vaikuttavat paljon siihen miten kampaus kannattaa toteuttaa. Kaikenlaisiin hiuksiin ja kampauksiin saa helposti haluttua ilmettä pienellä pohjatyöllä. Sitä voi olla juuri värjäys, tai sitten hiustenpidennykset tai permanentti

Sisareni toivoi kaunista niskanutturaa, missä oli hieman lettiä ja kaunista korua mukana. Minä taas kaasona aion pysyä tyylilleni uskollisena huolettoman nutturani kanssa. Kummatkin kampaukset taittuivat Annen käsissä luontevasti ja saimme juuri sitä mitä menimme hakemaankin.

Kampauksen lisäksi Anne teki myös sisarelleni meikin. Morsian toivoi hieman tummempaa silmämeikkiä ja vaaleampaa huulipunaa. Myös meikki oli todella kaunis ja kokonaisuus kaikinpuolin ihana! Oli ihana saada hieman tuntumaa jo tulevaan, ja se jos mikä nosti jännitystä… Nyt vain odotamme alkusyksyä, että saamme nuo ihanat kampaukset tuona tärkeänä päivänä!

Jos olet Jyvässeudulta, täältä lähtee vahva suositus kampaaja Anne Salokankaalle. Anne pystyy tekemään kampaukset niin omassa kotonaan, kuin liikkumaan lähiseuduille sovitusti. Anne on pitkän linjan kampaaja Jyväskylästä vuosien kokemuksella, ja osaa taikoa juuri toivotunlaista jälkeä! Lisäksi Annelta onnistuu myös meikin teko samalla kertaa, joten hänen kauttaan saat koko paketin kerralla!

Annen puoleen kannattaa kääntyä myös muutenkin kampaajaa kaivatessasi. Vaikka et olisi juuri hääkampausta vailla, häneltä onnistuu niin leikkaukset, värjäykset kuin permanentit ja pidennysten laitto!

YHTEYSTIEDOT: Anne Salokangas +358 – 50 3478 866

Tässä muutama vinkki kampauksen valintaan:

  1. Suunnittele kampausta ja toivettasi etukäteen, etsi inspiraatiokuvia, sillä kaikki kuvat helpottavat kampaajan työtä ja näin saat kerralla sitä mitä olet toivonutkin.
  2. Ota koekampaukseen mennessä mukaasi myös kuva puvustasi tai vielä parempi on, jos pystyt ottamaan puvun mukaasi.
  3. Jos sinulle on tulossa huntu, ota huntu mukaasi koekampaukseen. Toivomasi morsiuskampaus määrittää suuresti hunnun mahdolliset kiinnityskohdat. Hunnun tyylillä, mallilla ja kiinnityskohdalla saat muutettua paljonkin kampauksesi ja tyylisi kokonaisuutta. Huntu vaikuttaa myös kampauksen painopisteeseen ja sen viimeistelyyn.
  4. Jos kampaaja ei meikkaa sinua, suosittelen koemeikkiä samana päivänä. Näin näet lopputuloksen omin silmin ja sinulla on vielä mahdollisuus toivoa jotain lisää / vähemmän niin kampauksen kuin meikinkin suhteen.
  5. Jos sinulle on tulossa tiaraa tai muuta koristetta hiuksiin, hanki nekin ennen koekampausta.
  6. Kuuntele kampaajaa, jos hän epäilee jonkun asian toimivuutta, kuunele häntä ja miettikää yhteistä ratkaisua mahdollisesti jollain muulla tapaa. Kampaaja on kuitenkin ammattilainen ja usein tietää mistä puhuu.
  7. Kerro kampaajalle jos olet muuttamassa hiustyyliäsi tavalla tai toisella vielä ennen häitä. Esimerkiksi värjäys, permanentti tai hiustenpidennykset saattavat muuttaa suurestikin tietynlaisen kampauksen tekovaiheita, kuten myös sitä miltä lopputulos näyttää.
  8. Kannattaa panostaa ammattilaiseen, niin että saat varmasti kauniin ja kestävän lopputuloksen. Mikään ei ole kamalampaa kuin että kampaus purkautuu kesken juhlien tai lässähtää muuten kumoon.
  9. Jos sinulla ei ole luottokampaajaa, kannattaa selvittää esimerkiksi SoMen kautta oman alueesi kampaajia, usein puskaradio kertoo parhaiten hyvistä palveluntarjoajista.
  10. Muista sanoa rehellisesti jos lopputuloksessa on jotain mistä et pidä. Koekampauksen jälkeen kaikki on vielä korjattavissa. Ethän halua viettää hääpäivääsi ja katua hiuksiasi myöhemmin!

 

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Hääkampaus on tärkeimpiä asioita hääpäivänä! – Poimi vinkit onnistumiseen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X