Hedelmäinen broileririsottovuoka

Keltaisen värinen risottovuoka on ihanan lämmin herkku viileneviin päiviin. Persikka tuo tähän laatikkoruokaan ihanaa makeutta ja suolaiset juustot täydentävät curryn, kurkuman ja inkiväärin tuomaa ihanaa makua täydellisesti.

Aurajuuston voi halutessaan sekoittaa vuokaan suoraan, mutta me murensimme sitä vasta ruoan päälle, ettei sen maku muutu liikaa.

Tämä on lohturuokaa parhaimmillaan.

Hedelmäinen broileririsottovuoka 6 annosta:

Nokare voita tai pari ruokalusikallista hyvää öljyä
3,5 dl Risottoriisiä
Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
400 g Broilerin sisäfileetä
2 dl Ruokakermaa
1 dl Maitoa
2 tl Currya
½ tl Kurkumaa
½ tl Inkiväärijauhetta
1 tlk (440/250g) Del Monte persikkaviipaleita
1 tlk (200/115g) Herkkusieniä
1 prk Salaattijuusto/ fetakuutioita
1 pkt Aurajuustoa

  • Kuumenna voi tai öljy pannulla, murenna kasvisliemikuutiot ja anna niiden sulaa.
  • Lisää riisi ja pyörittele pannulla kunnes riisit ovat läpikuultavia.
  • Kaada riisien päälle 5 dl Vettä ja anna veden imeytyä riiseihin.
  • Paista hieman pienityt broilerit pannulla, lisää mausteet ja kerma sekä maito.
  • Lisää riiseihin vielä vettä. Kypsennä riisejä pannulla kaikkineen 15 minuuttia.
  • Sekoita kanakastike ja riisit. Lisää joukkoon persikat ja herkkusienet.
  • Levitä fetajuusto vuoan päälle ja laita laatikko uuniin. 200 C ja n. 30 min.
  • Voit lisätä aurajuuston vuoan sekaan tai ripotella uunista tulleen ruoan pinnalle.
  • Tarjoile makean puolukka- tai viinimarjahillon sekä majoneesin kanssa!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Hedelmäinen broileririsottovuoka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X