Helpoin ja nopein pikkusuolainen!

Jos ei aika eikä innostus riitä alkaa leipomaan aina kun vieraita on tulossa, tulet rakastamaan tätä ohjetta. Täytettyjä croisantteja saa melkein joka kahvilasta, mutta kotona niitä harvemmin tulee tehtyä. Voit hoitaa itse croisantit kolmella tavalla:
1.) Leipoa ne alusta asti itse
2.) Ostaa valmiin tuubin kauppojen kylmäkaapista, yhdestä tuubista tulee 6 valmista.
3.) Ostaa kokonaan valmiit croisantit.
Jos on aikaa, leivo itse. Jos vieraat tulevat aamulla, eikä aikaa ole leipoa eikä hakea tuoreita, tuubicroisantit ovat täydellinen ratkaisu.
Valmista vaan ohjeen mukaan, anna jäähtyä hetki ja täytä.

Vieraamme saapuivat pitkän matkan takaa, joten tein croisanteista hieman tuhdimpia.
Täytteenä on juustoa, meetwurstia, kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Sekä pieni sipaisu tuorejuustoa.
Helppoa, hyvää, nopeaa ja pienesti luxusta!

 

DSC_0158

Kommentit (4)

Joo ja sit on kans hyvä ku laittaa leivän päälle voita.

-Kommenttia sensuroitu-

Joo, se on kyllä tosi hyvä kans!

Kiitos ohjeesta, täytyykin kokeilla, olen itse melko laiska kokki. Sulla on kiva blogi 🙂

Kiitti 🙂 <3

Kommentoi juttua: Helpoin ja nopein pikkusuolainen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X