Helppo arkimeikki – laadukkailla ja edullisilla meikeillä!

Sain blogin kautta testattavaksi Mimosa Lindiltä Oriflamen meikkejä.

Minä rakastan nykyisin meikkaamista. Se toimii arkenakin vähän kuin korsetti: ryhti suoristuu ja olo on varmempi. Olen ostanut itse Mimosan kautta paljonkin näitä Oriflamen tuotteita ja syy on yksinkertaisesti se, että ne toimivat todella hyvin päivittäisessä käytössä, hinnoiltaan ne ovat edullisia ja kuitenkin ne ovat myös kestäviä ja laadukkaita.

Valitsin tähän esittelyyn noista tuotteista muutaman lempparini, eli tuotteen jotka ovat käytössäni niin arjessa kuin juhlassakin. Ja yllättäen lempparini ovat nuo kulmakarvoille tarkoitetut värit ja kynä, sekä herkullisen väriset huulipunat.

Vaikka minulla on pitkät, tuuheat ja tummat kulmat, niissä on silti typeriä aukkoja ja ne tuntuvat kasvavan mihin suuntaan sattuu. Näillä kahdella tuotteella saan kulmista edes hieman kauniimman näköiset. Tussi ja väri kestävät myös hyvin hikoiluakin. Nämä tuotteet ovat olleet käytössäni reilun vuoden verran ja vannon näiden nimeen kulmien kanssa.

Minä rakastan myös huulipunia. Ne ovat kuin miljoonan dollarin timanttikoru. Värin voi valita fiiliksen mukaan ja puna kruunaa meikin kuin meikin ja tekee siitä aina tilaisuuteen sopivan. Arkenakin minulla on usein erilaisia huulipunia, sillä ne lisäävät ainakin omalla kohdallani itseluottamuksen tunnetta tosi paljon.

Muutama kuukausi sitten sain silmälasit. Niissä on se hyvä puoli, että silmämeikiksi riittää ihan vain ripsiväri. Koska lasini pienentävät silmiä, olenkin alkanut korostaa huuliani erilaisilla huulipunilla. Aiemmin huulipunat eivät omasta mielestäni edes sopineet minulle, mutta nyt. Nyt ne ovat minulle ehdottoman tärkeitä.

Oriflamen tuotteita myyvät itsenäiset myyjät. Omani ostan aina Mimosa Lindiltä ja jatkossakin tulen postaamaan näistä Oriflamen tuotteista, kun uusia suosikkeja löytyy taas. Keväällä on tulossa myös isompi postaus tämän hetken kaikista lempimeikeistäni. Ja lisäksi huulipuna -extra!

Mimosan löydät Facebookista. Hänella on oma ryhmä siellä, minkä kautta pääset tutustumaan tuotteisiin, tutkailemaan hintoja ja tilaamaan kun löydät mieluisia tuotteita. Tuotteet tulevat aina postilla kotiin ja kuten jo sanoin aiemmin, hinnat ovat todella edullisia ja meikit laadukkaita. Mimosan ryhmään pääset tästä linkistä.

LOPPUUN PAKOLLINEN DUCKFACE -POSE:

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Helppo arkimeikki – laadukkailla ja edullisilla meikeillä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X