Hirvikäristyspitat ja puolukkamajoneesi

Jos suunnittelet ihanaa iltaa ja haluat siihen palasen luxusta, kokeile näitä hirvikäristyspitaleipiä.

Nämä voi tehdä jämäkäristyksestä, muttei ole lainkaan huono idea valmistaa näitä varten käristystä alusta asti. Pehmeät pitaleivät voi valmistaa itse, niiden valmistus on verrattain helppoa, ja ne syntyy samalla kun käristys kypsyy. Väliin puolukkamajoneesia, suolakurkkuja, punasipulia ja käristystä, ja maailman herkullisin pitaleipä suomalaisella twistillä on valmis.

Hirvikäristyspitat neljälle

  1. Sekoita puolukat ja majoneesi ja laita maustumaan jääkaappiin.
  2. Pilko Punasipuli hakkelukseksi ja kuutioi suolakurkku.
  3. Kuumenna käristys.
  4. Leikkaa pitaleivät auki ja levitä pohjalle puolukkamajoneesia.
  5. Laita päälle salaatinlehti ja käristys.
  6. Ripottele pinnalle punasipulia ja suolakurkkua, Koristele muutamalla jääpuolukalla.
  7. Tarjoile heti!

 

Kommentit (2)

Vau, oot tosi hyvä kuvaamaan & asettelemaan. Näyttää käsittämättömän herkulliselta. aivan kuten olisi kalliista ravintolasta tilannu!

Voi kiitos! Tästä tuli tosi hyvä mieli 🙂

Kommentoi juttua: Hirvikäristyspitat ja puolukkamajoneesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X