Hotelli Vantaa tarjoaa parisuhdeviikonloppuun vauhtia

Kaupallinen yhteistyö: .

 

Kaupallinen yhteistyö Original Sokos Hotel Vantaa

Vietimme vauhdikasta viikonloppua lapsivapaan merkeissä pari viikkoa sitten. Kohteeksi valikoitui Vantaa ja Original Sokos hotel Vantaa. Meillä oli muitakin juttuja pääkaupunkiseudulla, joten yhdistimme vapaaseen viikonloppuumme ne jutut sekä Original Sokos Hotel Vantaan katon alla olevat palvelut.

Saavuimme hotellille hyvissä ajoin ja otimme huoneen vastaan. Kävimme viemässä huoneeseen tavarat ja vaihtamassa vaatteet. Meille oli järjestetty Superior -huone hotellin viidennestä kerroksesta. Huone oli aivan toisessa päässä pitkää käytävää ja erinomaisen rauhallinen. Huoneessa oli aivan ihana 2,4 m leveä parisänky sekä tunnelmallinen sohvanurkkaus.

Oli ihanaa herätä pehmeistä lakanoista hyvin nukutun yön jälkeen ja painua valmiille aamiaiselle. Yleisilme koko hotellissa oli siisti ja mukava. Emme tajunneet vielä etuovesta sisään astuessa miten laaja koko konsepti on ja kuinka isosta paikasta oikeasti on kyse. Tikkurilan asemalle oli vain muutama kymmenen metriä matkaa joten junallakin pääsee melkein ovelle. Lisäksi monista Helsingin hotelleista poiketen Sokos Hotel Vantaalla on oma autohalli, missä on kohtuuhintainen vuorokausiparkki.

Kylpyhuone oli siisti, kuten muutenkin koko huone. Huoneen värimaailma oli ihanan rauhallinen ja miniloma maistui kyllä meille molemmille.

Kävimme siis pyörähtämässä illan mittaan muilla asioilla ja ilta kympin maissa palasimme tukikohtaamme Vantaalle. Kävimme syömässä Amarillossa, joka on myöskin osa Sokos Hotel Vantaan monia palveluita. Tämän jälkeen kävimme tutkimassa muita paikkoja mitkä kuuluvat osaksi tätä Vantaa-hotellin ”bilekonseptia”.

Nyt ymmärrän täysin miksi paikkaa kutsutaan leikkisästi ”ruotsinlaivasimulaattoriksi”. Ravintola, baari ja pubi sekä yökerho löytyvät kaikki saman katon alta, ja myöhään juhlimisen jälkeen pääset taapertamaan käytävää pitkin hyvin ansaitulle levolle.

 

Kävimme siis katselemassa paikkoja ja kokemassa fiilistä mistä paikka on tunnettu. Karaokepubi Pub Hertas oli täynnä iloisia juhlijoita ja laulajia. Kuuntelimme muutaman kappaleen, mutta poistuimme Ravintola Tulisuudelmaan katsastamaan erilaista tunnelmaa. Tulisuudelmassa esiintyi bilebändi, mutta jos mietit minilomaa tuolla, kannattaa tutkia etukäteen artisteja. Tulisuudelmassa esiintyy kotimaisia eturivin artisteja usein, loma kannattaakin ajoittaa niin että pääset samalla keikalle ja ehkä tanssimaankin lempiartistin tahdissa.

Yökerhossa myös oli hyvä meininki ja kaikissa näissä ravintoloissa riitti hyvinkin paljon porukkaa. Jos Vantaa ei ole tuttu kaupunki, en usko että minilomaan tarvitaan muuta kuin Original Sokos Hotel Vantaan palvelut. Useat ravintolat, huone pari kerrosta ylempää ja ihanan runsas aamiainen tarjoillaan kaikki saman katon alta. Ihmisiä on paljon joten uusien tuttavuuksien hankkimiseenkaan ei tarvitse lähteä edes etuovelle asti. Kaikki on siinä.

Joten jos pohdit aikuisten pikkujouluja omalla porukalla, tai vauhdikasta lapsivapaata puolison kanssa, kannattaa tämä paikka muistaa. Pikkujoulukaudella tuntui olevan kattava kavalkadi artisteja ja muuta mukavaa tarjolla, joten kurkkaa Original Sokos Hotel Vantaan sivut ja palvelut!

Kommentit

Kommentoi juttua: Hotelli Vantaa tarjoaa parisuhdeviikonloppuun vauhtia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X