Ideoita Minion-teemasynttäreille!

Minun pienin murunen täytti vuoden viime kuun lopussa ja tänä viikonloppuna juhlittiin sukulaisten kera tätä meidän pientä miestä. Minusta on ihana pitää teema-juhlia, joissa kaikki jutut koristeista tarjottaviin on synkronoitu toimimaan yhteen. Alussa ajattelin pitää musta-valkoiset juhlat, mutta jostain syystä minionit alkoivat hyppimään silmiini joka paikassa. Hullaannuin täysin. Nuo suloiset pienet pallerot veivät sydämeni ja samalla juhliin syntyi uusi teema. Mielessäni pohdin aluksi, että tilaan valmiin kakkukuvan, jonka olisin vaan laittanut kermakakun päälle, mutta googlailtuani minion-kakkuja aikani, päädyin kokeilemaan sokerimassa-ukkelia. En tule kovinkaan hyvin toimeen sokerimassan kanssa ja tämä oli nyt viides kerta kun sitä käsittelen, että siitä voi päätellä, että tämä onnistuu keneltä tahansa! Tulevissa postauksissa tulee yksityiskohtaisia ohjeita sekä tuon täytekakun, että muiden juhlaherkkujen ohjeisiin. Stay tuned!

Mietin moneen otteeseen suolaisia tarjottavia. Pojallani on erittäin vaikea kananmuna-allergia, joten perinteiset riisipiirakat ja munavoi ei tullut kysymykseenkään, kun ihmiset nauttivat kahvit ja mehut kuka missäkin. Mietin myös suolaisten piirakoiden valmistusta ja kävipä mielessä voileipäkakutkin. Kuitenkin päädyin helppoon ja yksinkertaiseen ratkaisuun, mikä palkitsi kyllä todenteolla. Kaikki olivat tyytyväisiä, minä etunenässä ja varsinkin dippi-kupit hävisivät ennätysajassa!

Myöskin keli helli meitä. Ulkona oli oikein kaunis, lämmin ja aurinkoinen päivä ja pieni asuntomme tuntui tilavalta kun osa istui ulkona pöydissä. Lapset saivat myös temmeltää pihassa ja leikkipuistossa. Kaikin puolin ihanat ja onnistuneet juhlat!

Täytekakku herätti hilpeyttä!

Täytekakku herätti hilpeyttä kanssajuhlijoissa! Minulta on kysytty mikä tämän tyypin nimi on, kun hän on jotain Kevinin ja Bobin väliltä, joten hän lienee Bovin tai Keb!

 

Juhlapöytä valmiina!

 

Juhlissa toisena kakkuna oli jogurtti-mustikkakeittokakku jossa perinteisen digestiven sijaan käytin pohjaan hapankorppuja. Rukiinen maku toimi täydellisessä symbioosissa mustikan ja kevyen vaniljan makujen kanssa.

 

Suolaisina paloina oli lapsia ajatellen tehty kolmioleipiä sekä kasviskuppeja, joista jälkimmäisiin tein kaveriksi pari kermaviilidippiä. Aikuisempaan makuun oli ruisleipiä, joihin tein tonnikalatäytteen.

Teeman vahvistuessa, aika alkoi loppua kesken, eikä mistään löytynyt siihen hätään muuta minionkrääsää, joten päädyin tekemään valmiista kuvista itse pillit lasten mehukuppeihin. Näistä ja muista koristuksista tulossa ohjeita pian!

 

 

Kommentit (2)

En löytänyt minions-pillien ohjetta blogistasi. Oletko liimannut ne vain pilleihin vai mikä systeemi niissä on?

Eli pilleissä on sillon kaupasta myydyistä keräilykorteista leikatut minion-kuvat. Niittasin pillin ympärille kahdella niitillä kartonkipalaset ja laitoin paksulla kaksipuoleisella teipillä kuvan kiinni kartonkiin. Liima ei oikein pysynyt kunnolla, mutta se teippi piti ne tosi hyvin kasassa 🙂

Kommentoi juttua: Ideoita Minion-teemasynttäreille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X