Ihanat huonekalut lastenhuoneen sisustukseen!

Saimme Jollyroomilta tämän huonekalusetin ja tämän suloisen teltan lastenhuoneeseemme. Kirjoitin uudesta sisustuksesta tässä postauksessa, siitä näkeekin koko huoneen uuden tyylin.

Lastenhuoneeseen tuli teltta, jonka sisälle ompelen kierrätysmateriaaleista kivat tyynyt joiden päällä lekotella. Teltta on suloinen lisä sisustukseen ja se tuo mukavaa vaihtelua entiseen. Teltassa meillä luetaan kirjoja. Se toimii myös kotina ja kauppana. Lisäksi siellä ollaan piilossa ja myös muumien retkillä se on nuuskamuikkusen teltta.

Teltta on lisännyt selkeästi lasten mielikuvitusta. Minusta se on pohjattoman ihana asia. Lastenhuoneen värimaailma tapailee tällä hetkellä enimmäkseen valkoista ja harmaata, se toimii siis jatkumona sille samalle, mitä kotimme värimaailma muutenkin on.

Sisustuksen värit sopivat myös pojalle ja tytölle hyvin. Ei ole joko tai, vaan on yhteistä. Minä en ole sukupuolineutraaliuden kannattaja, mutta en myöskään pidä siitä, etteivät lapset leikkisi kaikella millä haluaa vain siksi että joku toinen on pojalle ja toinen tytölle. Kummallakin on tietysti omia lelujaan, juttuja mitä he itse ovat halunneet. Mutta yhteiset jutut ovat yhteisiä ja yhteisessä käytössä.

Vaaterekissä meillä on lasten roolivaatteet. Sieltä löytyy tyttäreni prinsessamekot ja poikamme tiikeri- ja lentäjänpuvut. He osaavat itse ottaa siitä vaatteita silloin kun haluavat ja palauttaa niitä siihen myös takaisin. Näiden roolivaateleikkien ansiosta he oppivat myös kivasti pukemaan ja riisumaan itseään itsenäisesti.

Nukkekotikirjahyllystä ei tullut meillä kirjahyllyä. Siitä tuli leikkihylly. Kaikki lelut mahtuvat Ikean Kallaxhyllyjen laatikoihin, joten kirjahyllyssä vaihtelevat prinsessaleikit, ponileikit, sankarileikit ja mitkä tahansa muutkin leikit. Se on ehtinyt toimimaan myös Prismana ja paloasemana. Minusta se on superihana sellaisenaankin ja lapset osaavat ihanasti käyttää sitä yksin ja yhdessä.

Arkku ei päätynytkään osaksi lastenhuoneemme sisustusta. Se on alakerrassa, olohuoneessa. Lapset kuljettavat leluja kahden kerroksen väliä päivän aikaan aika paljon ja siksi arkku on alakerrassa ja sinne keräämme illalla sitten kaikki alakerran lelut.

Arkku on hurjan kätevä. Siinä on mukava hiljennyssysteemi, mikä estää paukuttamasta arkun kantta. Se sopii todella kauniisti osaksi olohuonetta ja ajaa siellä silti leluarkun virkaa.

LINKIT TUOTTEISIIN JOLLYROOMIN SIVULLE:

 

Avainsanat

Kommentit (2)

upea tuo teltta! Ja mielestäni hyvä idea tuo että roolivaatteet tukee itsenäistä pukeutumista 🙂

<3

Kommentoi juttua: Ihanat huonekalut lastenhuoneen sisustukseen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Mini Maatuska 😍 niin söpö 😍
.
.
.
#maatuska #matruska #woodendoll #russiantoy #russia #toyfromrussia #socute #handpainted #socute
  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay

fruttidimutsi

X