Ihanin sisustustarra ikinä!

dsc_1024

Meillä on ollut sisustustarrat osa sisustusta jo kauan. Niiden muodikkuus on kaiketi jo mennytkin osittain ohi. Niin myös meidän sisustuksessamme. Olemme muuttaneet opiskelujen muuttuessa työelämäksi ja perheen kasvaessa jo moneen otteeseen ja tarrojen hohto on matkan varrella kadonnut. Löydät ihanan tarran, laitat sen seinään ja muutat. Heihei tarra!

Makuuhuoneessamme on ollut tarra kiinni sängynpäädyn yllä olevassa peilissä. Siinä on teksti, mikä tuo minulle valtavasti voimaa. Se teksti muistuttaa minua siitä, että ihminen pystyy mihin vain. Se teksti on Walt Disneyn kuolematon ”If you can dream it, you can do it!”. Toinen ”tarra” kodissamme koristaa lastenhuoneen kaappien ovia. Se tosin ei varsinaisesti ole tarra, vaan oma dc-fix-räpellykseni. Tein dc-fixistä lapsille puun, missä on pahvinen linnunpönttö. Ja se on saanutkin olla rauhassa, ilman että kerkeävät pikkuapulaiseni ovat edes yrittäneet repiä sitä irti.

dsc_1012

Tässä muutama viikko takaperin minä vaihdoin ihan vähän järjestystä olohuoneessa fiksummaksi. Meillä on siellä kaappi, joka ei oikei kuulu mihinkään. Toisin sanoen se etsii vielä lopullista sijoituskohdettaan, mutta toistaiseksi se silti majoittuu olohuoneessa kirjahyllyn titteliä kantaen. Kun siirsin sitä kaappia, sen taakse jäi tila mikä kaipasi jotain täytettä.

Samoihin aikoihin joku Äityli oli löytänyt ihanan idean sisustustarraan ja lähdin metsästämään mistä sellaisen saisin, sillä kaapin taakse jäänyt tila suorastaan huusi tuota ideaa olohuoneeseemme. Facebookista löytyikin ryhmä, missä eräs nainen tekee tilauksesta sisustustarroja. Ja sieltä minäkin tilasin omani hieman erilaisella tekstillä. Ja minä rakastan sitä.

Tarkoitukseen sopivien kellojen hinnat kuitenkin olivat melkoisen korkeat ja juuri oikeanlaisia tähän tarkoitukseen meinasi olla muutenkin hieman vaikea löytää. Ja sitten kaltaiselleni käsitöitä rakastavalle ihmiselle saapui suuri ilon ja onnen päivä, kun Tiimarit tulivat takaisin. Ensimmäisellä kerralla siellä käydessäni löysinkin täydelliset kellot tähän hommaan ja hintakin oli vain 3€ / kpl.

Sain tarran yhtä pientä virhettä lukuunottamatta ihan nätisti seinälle ja kellot oikeisiin paikkoihin. Minusta tuo kokonaisuus on järisyttävän ihana ja se sopii täydellisesti osaksi meidän olohuonettamme. Ja mikä ihana idea tämä on myös mummolaan, kaikkien lastenlasten synttärit pysyvät aina mielessä!

Olen tilannut tarran Sisustustarrat- ja ikkunat yms.-ryhmästä Facebookista.

dsc_1020

Kommentit (4)

Mistä tuo seinällä oleva musta kello on?

Se on ostettu muutama vuosi sitten Kuopion Kodin ykkösestä 🙂

En millään hoksannut, mistä tässä on kyse. Olisko aviopari? Ei, sillä ei ne noin nuoria voi olla. Eikä näytä kuolinpäiviltäkään. Vasta jutun luettuani hoksasin, että taitaa olla lasten syntymäajat. Kiva idea ja hieno toteutus. Ei vain millään ”sytyttänyt” heti.

Aivan ihana!

Kommentoi juttua: Ihanin sisustustarra ikinä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X