Joulumieli ja alekoodi!

Olin viettämässä pikkujouluja perjantaina muutaman muun äiti-ihmisen kanssa. Ohjelmaan kuului hyvää ruokaa, hyvää musiikkia ja kuulumisten vaihtoa. Tärkeä ilta kotiäidille, hetki vapaata poissa kotoa. Hetki hyvää seuraa, omaa aikaa, ilman stressiä. Yksi ilta piristämään pimeää osaa vuodesta auttaa jaksamaan taas pitkään. Pikkujoululahjat tietysti olivat myös osa juhlia ja ne tulivat Huippukiva.fi kautta. Lasten saamisen jälkeen oma ja parisuhteen hyvinvointi on huikean tärkeää. Seksualisuus on osa ihmisyyttä ja myöskin yksi tärkeimmistä pilareista, joka kannattaa parisuhdetta. Seksuaalisuus muuttuu ja kasvaa parisuhteen myötä paljon muutenkin ja lapset tuovat siihen omat haasteensa. Väsymys, arjen haasteet, työt ja koti vievät valtaosan ajasta ja joskus aikaa läheisyydelle ja parisuhteelle ei meinaa löytyä. Kaikilla ei myöskään ole turvaverkostoa, että olisi helposti hoitopaikka saatavilla satunnaisten treffejen ajaksi. Silloin kannattaa yrittää varastaa sitä aikaa muualta. Lasten nukkumaanmenon jälkeen television tuijottamisen sijaan voisi nauttia treffi-illasta omassa sängyssä. Parisuhdetta voi myös piristää erilaisilla leluilla ja leikeillä ja muuttaa tuttuja kaavoja keksimällä uutta ja hauskaa. Spontaani ei ehkä ole sana, mikä monenkaan vanhemman elämään kuuluu, mutta siitä voi halutessaan tehdä haasteen saadakseen sen osaksi sitä. Kokeileminen, tunteminen ja nauttiminen kulkevat käsi kädessä. Yllätyksellisyys voi vielä lisätä sitä nautintoa.

Huippukiva.fi tarjoaa erittäin kattavan valikoiman erilaisia tuotteita voiteista geishakuuliin. Sieltä löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja ne ovat myös erinomainen joululahjaidea itselle, rakkaalle tai ystäville.
Huippukiva tarjoaa alekoodin kauppaansa lukijoilleni! Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun asti, eli 31.12.2015. Koodilla saat 10€ alennuksen vähintään 50€ tilauksesta sekä ilmaiset posikulut.
Koodi on: BRRKNFUE
Kauppaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!

DSC_0486 – Kopio

”…Herkkua on siinä monenlaista…” mm. Geishakuulat ovat kätevä kapistus lantionpohjanlihasten treenaamiseen, jotka varsinkin synnyttäneen naisen kannattaa muistaa pitää kunnossa!

12308491_1030551230341969_2389958009630814955_n

Pikkujouluvaatteista tulossa erillinen postaus myöhemmin!

DSC_0661

Lasillinen kuohuvaa toi iltaan todellista luxusta.

DSC_0718

Kakun virkaa toimitti perinteinen jouluhalko sekä parit piparit..

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Huippukiva.fi kanssa!

Kommentit

Kommentoi juttua: Joulumieli ja alekoodi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X