Kärcher-ikkunapesuri ja ikkunat peseytyvät itsestään!

003

Kaikista eniten vihaamieni kotitöiden TOP1 on ehdottomasti ikkunanpesu. Ai että se on karmeaa hommaa. Siitä syystä tarrauduin ilomielin tähän Kärcherin yhteistyöhön heti tilaisuuden tullen. Ajattelin, että jos on olemassa laite, mikä helpottaa maailman raivostuttavinta hommaa, se on pakko kokea!

Hommassa kävikin lopulta paremmin kuin hyvin. Kun pesuri rantautui talouteemme, ikkunat peseytyivät itsestään. Kirjaimellisesti. Siinä on moottori, joten se on silloin miesten juttu. Loogista, eikö? Puolisoni ei jaksanut odottaa että avaan paketin. Sillä välin kun minä tein lounasta, oli kaikki osat levitetty pöydälle ja akku latautumassa lataustelakassa.

Odotin aurinkoista päivää, että ikkunanpesu olisi helpompaa ja työn jäljen näkisi heti. Mutta minun tehtäväkseni tämän kevään ikkunanpesussa jäi keittiönpöydän ääressä istuminen kahvikupposen kera, sekä kuvaaminen. Voin siis koko sydämestäni sanoa, että rakastan tätä laitetta.

Hauskaa oli myös se, että odotimme vapaapäivää, että varmasti on aikaa pestä ikkunat kaikki kerrallaan. Ikkunoiden peseminen kun tunnetusti on aikaa vievää hommaa. Laitteen avulla kuitenkin kaikki asunnon ikkunat oli pesty sekä sisältä, että ulkoa puolessa tunnissa. Laite siis säästää ihan tolkuttomasti aikaa. Puolisoni myös mainitsi, että laitteen suunnittelu on mennyt nappiin siinä suhteessa, että normaalit niska- ja hartiakivut ovat tätä nykyä historiaa. Laite on kevyt ja ranne on siinä luonnollisessa asennossa, mikä tekee hommasta vieläkin miellyttävämmän.

KEITTIÖN IKKUNAT ENNEN:

(Myönnän, että ne olisi kannattanut pestä aiemmin… Aika karmeaan kuntoon olivat päässeet…)

001

002

IKKUNOIDEN PESUVAIHE:

Pesuvaihe oli helppo. Ei tarvita vesiä ja ämpäreitä, joissa usein vesi täytyy vaihtaa keskenkaiken, kun se likaantuu. Pesurin mukana tulee suihkepullo, jonka päässä on lasta ja siinä pyyhe. Saat suihkutettua vettä ja pesuainetta juuri oikean määrän ja hangattua samalla ikkunan. Kun pesuainevettä suihkuttaa reilusti, se ei ehdi kuivua ja lopputulos on huikea. Pesurilla viimeistellään ja se kerää likaveden ja näin ikkunoista tulee kirkkaita.

Tässä Kärcher WV 5 Plus Non-stopissa on muuten yksi aivan mielettömän hyvä lisä, minkä avulla isommankin kodin ikkunoidenpesu hoituu kerralla. Laitteessa on lataustelakka ja vaihtoakku. Kun virta loppuu, voi vaihtaa toisen akun tilalle ja näin saa koko kodin ikkunat kerralla kuntoon. Lisäksi sekä alku- että loppuvalmistelut eivät vie aikaa juuri lainkaan. Laite on helposti käyttövalmis, kun akun on ladannut. Vesi ja pesuaine sekoitetaan pulloon ja laitetaan pesuliina paikalleen ja se on siinä. Kärher WV 5 Plussaan saa myös kulutusosat ja pesuaineet hankittua helposti marketeista, eli se on paras mahdollinen ikkunanpesuapuri pitkäksi aikaa. Tästä pääset tutustumaan Kärherin ikkunanpesureihin ja tästä näet lähimmän jälleenmyyjän.

DSC_0276 DSC_0251 DSC_0249

LOPPUTULOS:

Lopputulos on huima. Kuvat näyttävät siltä, kuin ne olisi otettu ulkoa, eikä ikkunaa olisi välissä lainkaan.

DSC_0292

DSC_0291

DSC_0288

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Kärcherin kanssa.
Voit osallistua kilpailuun ja voittaa itsellesi tämän Kärcher WV 5 plus Non-stop -laitteen!

PS.

Koen, että minun olisi ehkä syytä avata suurta inhoani ikkunanpesua kohtaan. Kun olin pieni tyttö, hankin taskurahaa sisareni kanssa pesemällä keväisin ja syksyisin KAIKKI perheemme hotellin ikkunat. Voitte arvata, ettei pedantti äitimuorimme sallinut rantuja jäävän. Muistan sen fiiliksen, kun pilvisenä päivänä niitä ruutuja jynssättiin. Jokaisessa ikkunassa oli kolme kerrosta ja niitä ikkunoita oli niin jäätävän paljon. Sitten kun se aurinkoinen päivä koitti ja näytti lopullisen jäljen, saatiinkin aloittaa alusta. Puhumattakaan joka keväisen kärpäsinvaasion jättämistä jäljistä… Alla kuva hahmottamaan kertomustani… Ja kuvassa vain etupuoli talosta, takana niitä ikkunoita olikin sitten enemmän… Ja päädyissä…

IMG_7248

Kommentit (37)

Mä niin tykkään ikkunanpesusta! Ihan parasta hommaa varsinkin kun oon lainannu aina anopilta tai äidiltäni (jolle aiemmin tuon ostin) kärcheriä. Itsellekkin pitäisi hankkia nyt kun muutetaan kauemmas. Just aamusta pesin taas ikkunoita, toisin tällä kertaa vain sisäpuolelta kun pesin ne muutama viikko sitten joka pinnalta. 😀

Mukana arvonnassa ehdottomasti! Niin inhoan ikkunanpesua. T:Henni ja liian monta ikkunaa

Arvontaan mukaan 🙂

Mukana arvonnassa. Ikkunoiden pesu on kivaa, jos saa rauhassa tehdä. Kuitenkin olen lupautunut auttamaan siskoa ja äitiä ikkunoiden pesussa niin tämä varmasti helpottaisi hommaa 🙂

Amanda.Jokinen@hotmail.com

Mukana arvonnassa, kahden vuoden jälkeen olisi ehkä syytä jo pestä talon ikkunat… 😉

Mukana arvonnassa. En ole ede skokeillut tuollaista.

Mukana arvonnassa 🙂

k.krista (a) hotmail.com

Mukana arvonnassa. Minulla on pestävänä kolmen asunnon ikkunat.

Mukana arvonnassa. Perinteisillä menty tähän asti. Nyt kipeät kädet toivoo voittoa kotiin 🙂

mukana arvonnassa:) pitäisi taas ikkunat pestä.

Mukana arvonnassa. Itse inhoan ikkunanpesua ja olen haaveillut tämän pesurin kokeilemisesta, josko se toisi helpotusta inhokkihommaan 😀

Mukana! Meidän ikkunat on ihan hirvittävässä kunnossa, koska niiden pesu ei todellakaan ole mun lempipuuhaa. Ikkunapesuri auttaisi asiaa kummasti.

Susanna / dividedpersonality@icloud.com

Niin mukana! Tarpeeseen tulisi.
marjajkivinen at gmail.com

Mukana arvonnassa! Tää on ollut ostoslistalla jo pidempään 🙂

Mukana arvonnassa, ostoslistalla on, kunhan saisi jostain vähän ylimääräistä 🙂

Ehdottomasti tulisi meillä tarpeeseen 🙂

Täälä aivan sama tilanne. Kiilaa inhokki top1 mennen tullen. Voiko ikkunoita pestä ettei jää rantuja niihin? En usko 😀

Kyllä voi 😀

mukana arvonnassa, voittoa odotellen.

arvonnassa olen.

Mä niin tahtoisin nähdä meidän ikkunoista läpi ?

Inhoan myös ikkunanpesua, nyt meillä myös kyseinen ikkunapesijä. Ja mietin täällä voiko laittaa esim amwayn ikkunapesuainetta vai pitääkö olla kyseisen laitteen omaa pesuainetta?

Ohjeissa lukee, että pitäisi käyttää sitä laitteen omaa pesuainetta, joten en ehkä laittaisi mitään muuta, ettei mene rikki 🙂

Mukana arvonnassa. Ikkunoiden pesu on myös mun inhokkilistalla top, siksi mies peseekin ikkunat. Tosin vain kerran vuodessa ?

Mukana, kerrankin hyödyllinen palkinto, vaikka onni ei tälläkään kertaa suosi kuitemkaan minua 🙁

Kommentoi juttua: Kärcher-ikkunapesuri ja ikkunat peseytyvät itsestään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X