Kärsineiden hiusten pelastaja: Hiusseerumi

img_8222

Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, että superkiharat hiukseni olivat muuttuneet suoriksi sen takia, että raskaudet ja elämä olivat muuttaneet asioita kehossani ja se oli vienyt kiharuuden niistä pois. Sain kuitenkin loppukeväästä lahjaksi hiusöljyn, jota aloin käyttää säännöllisesti ja yllättäen hiukseni alkoivat kihartua jälleen.

Hiukseni olivatkin olleet superkuivat, enkä jostain käsittämättömästä syystä sitä tajunnut. Minä näin ne, minä tunsin ne, mutta minä en ymmärtänyt niitä.

Jokin aika sitten sain kokeiltavakseni arganöljyä sisältävän Moroccan Miracle -hiusseerumin ja se muuttikin kaiken lopullisesti. Jo kihartuvat hiukseni muuttuivat viikossa korkkiruuvikiharoille ja ne tuntuivat erilaisemmilta kuin vuosiin. Samalta kuin lapsena.

img_8177

Sitten sain päähäni, että haluan välttämättä harmaat hiukset. Siitä on muutama viikko aikaa kun sen päätin. Hiukseni ovat olleet niin hyvässä kunnossa, että ensimmäistä kertaa kuukausiin (jopa vuosiin) oli mahdollisuus edes miettiä hiusten värjäämistä ihan oikeasti. Toki olisin voinut valita jonkun hiuksia säästelevämmän värin, mutta minä rakastuin kuvaan harmaista hiuksista ja olin valmis tekemään mitä tahansa niiden eteen.

Hiusten värjäys on nyt puolessa välissä. Olen tehnyt parin kuukauden aikana kaksi värinpoistoa ja nyt odotan muutaman viikon, että pääsen kampaajalle suorittamaan tämän toimenpiteen loppuun. Näiden viikkojen aikana minä pidän erityisen hyvää huolta hiuksistani ja etenkin vaalennetuista latvoistani.

Hiusten hoito tarkoittaa hiusnaamiota kerran viikossa ja Moroccan Miracle -hiusseerumia useamman kerran viikossa. Seerumi muistuttaa monilta osin hiusöljyä, mutta sitä tarvitaan todella paljon vähemmän ja se imeytyy ja toimii paremmin.

Toisen värinpoiston jälkeen hiuksista hävisi osittain kiharuus pois, mutta nyt reilun viikon seerumin säännöllisellä käytöllä kiharat ovat jälleen palanneet. Latvat eivät olekaan kuivaa hamppua, ne eivät katkeile, eivätkä voi huonosti.

Ne eivät tosin ole kauniit, ne ovat karmivan väriset ja keskeneräiset joka lähtöön, mutta jouluun mennessä ne ovat valmiit. Aion myös leikkauttaa kerroksittaisen long bob -mallisen polkan samalla, kun latvat värjätään harmaaksi.

Hiusseerumin käyttö itsessään on todella helppoa. Hiusten pesun jälkeen kuivaan hiukset pyyhekuiviksi ja annostelen pumppupullosta euron kolikon kokoisen annoksen käsiini. Hieron seerumin käsiini ja levitän hiusteni latvoihin. Seerumi imeytyy nopeasti ja kun hiukset ovat kuivuneet, niihin jää kaunis kiilto.

img_8183

Euron kolikon kokoinen määrä riittää hienosti, sillä seerumi leviää kosteisiin hiuksiin todella hyvin.

img_8196

Seerumi levitetään molempiin käsiin ja hierotaan latvoihin.

Illalla suihkussa käynti ja nukkumaan meneminen kosteilla hiuksilla on lähes poikkeuksetta synnyttänyt leijonapehkon aamuksi. Hiusten kanssa ei tuossa tilassa voi neuvotella mistään ja ne tuntuvat elävän omaa itsepäistä elämäänsä. Tämäkin ongelma tuntuu painuneen nyt historiaan. Kun hiusseerumin levittää kosteisiin hiuksiin, aamulla herätessä hiukset ovatkin kauniilla kiharoilla, eivätkä enää sojota minne sattuu.

img_8165

Tämä on lopputulos aamulla, jos seerumi on illalla unohtunut. Hiukseni eivät ota vastaan käskyjä lainkaan ja oikeastaan ainoa keino saada ne tottelemaan on uusi suihku.

Voin suositella Moroccan Miracle -hiusseerumia kaikille, joiden hiukset voivat huonosti. Jos hiuksesi ovat kuivat ja kuolleet, kärsineet erilaisista käsittelyistä, ja sinusta tuntuu että leikkaus ja huonon osan kasvattaminen on ainoa vaihtoehto, haluan sanoa, että kokeile ensin tätä. Aion pitää tämän vakiovarusteenani hiustenhoito-saralla jatkossa. Tämä aine pelasti minun hiukseni jo kahdesti lyhyessä ajassa, uskon siitä olevan apua kenelle tahansa.

Kaikille lukijoilleni tarjoan 30% alennuksen tästä tuotteesta koodilla: fruttiserum
Pääset kauppaan ja aktivoit koodin suoraan tästä linkistä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Maybeautyn kanssa.

Kommentit (6)

Mulla on kyllä niin kuiva latva ja kokeillut vaikka mitä öljyjä, ei millään meinaa silottua.. Täytyypä kokeilla tätä 🙂

Suosittelen kyllä todella!

Harvoin kommentoin mitään mutta nyt täytyy tuumata että ehdottomasti PARAS hiusöljy mitä oon ikinä kokeillut!! Ja sisältää pelkkiä öljyjä, ei lisäaineita!!

Tää on kyllä ihan huippu 🙂

Pakko oli kans laittaa tilaukseen! Kaveri on jo kesästä asti tätä hehkuttanu 😀

Syystäkin hehkutti 🙂

Kommentoi juttua: Kärsineiden hiusten pelastaja: Hiusseerumi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X