Kukkakimppu kasviksista on hauska ja hyödyllinen lahjaidea!

Pinterest on tulvillaan ihania ideoita ja sieltä minä bongasin myös tämän hauskan lahjaidean kylään viemiseksi. Vaikka nyt on tulppaaniaika parhaimmillaan, minusta kasviskukkakimppu on aina ajankohtainen ja hyödyllinen  vieminen, kunhan vain muistaa tarkistaa ettei vastaanottaja ole allerginen millekään kimpun kasviksille.

Tässä kimpussa on käytetty parsakaalia, mandariinejä, kesäkurpitsaa, omenoita ja erivärisiä ja -kokoisia paprikoita. Kimpun vastaanottaja oli erittäin hämmentynyt ja huvittunut, mutta piti selkeästi erilaisesta kimpusta paljon!

Tämä idea on varmaan parhaimmillaan syksystä kun hevi-osastot ovat täyttä kotimaisia kasviksia! Kokeile omaa sekoitusta ja tee kaunis kimppu ystävälle, hän on taatusti iloinen!

kasviskimppu

TARVITSET:

  • Erilaisia kasviksia
  • Grillitikkuja
  • Ilmastointiteippiä (Jesse-teippiä)

 

  1. Työnnä grillitikkuja kasviksiin. Isoihin ja painaviin kannattaa laittaa useampi tikku että ne jaksavat kannatella kasvista. Pieniin ja kevyisiin riittää yksikin.
  2. Asettele kasvikset tikutettuina kauniiseen asetelmaan ja teippaa tikkujen päät mahdollisimman kireästi yhteen että kasvikset eivät pääse liikkumaan asetelmasta mihinkään.
  3. Koristele kimppu vaikka paperilla tai millä haluatkaan.
  4. Paketoi sellofaaniin ja vie ystävälle!

Alla olevalta videolta näet lähikuvaa kimpusta!

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Kukkakimppu kasviksista on hauska ja hyödyllinen lahjaidea!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X