Vielä ehtii kesäkuntoon: 2kk ja -15kg (sekä Naturdiet -ARVONTA!!!)

Kevät tuli, jumi suli. Tuo lausahdus on viihdyttänyt minua tänä keväänä. Ruokailuni menivät päin metsikköä, kuin huomaamattani. Painon lasku pysähtyi. Paino nousi pari kiloa, sitten laski, sitten nousi jälleen. Kaava toisti itseään kauan. Pysyttiin samoissa lukemissa, mutta hyvä tahti ja motivaatio olivat kateissa. Sitten tuli Naturdiet. Nyt kokonaispudotus viime vuoden alusta on 50kg!!

Kerroin aiemmassa postauksessani, missä pohdin laihtumisen ja lihomisen psykologista puolta, että olin silloin saanut painoa tippumaan 40kg. Tuossa postauksessa mietin mikä johtaa ihmisen täydelliseen välinpitämättömyyteen omaa kehoaan ja itseään kohtaan. Jostain kirotusta syystä tuonkin jälkeen minä sain muutamia kiloja takkiini. Vaikka minä tiedän perusasiat, jokin pidättelee minua toimimasta järkeä myöden. Tämä kuuri tuli oikeaan saumaan ja antoi mielettömästi potkua ja virtaa jatkaa siitä mihin joskus jäätiin. Mutta mikä ihme siinä on, että tämä aihealue on niin vaikea toteuttaa käytännössä, vaikka teoria on täydellisen simppeli ja ymmärrettävä? Olenko minä perusriippuvaisena ihmisenä vain kulkenut riippuvuudesta toiseen ja löytänyt nyt sen riippuvuuden, mitä vastaan taistelu on kaikkein hankalin? Ruokariippuvuus. Mikä kamala sana jo itsessään.

painonpudotus naturdiet

Tammikuun 2015 alusta pudotettuja kiloja on nyt jo kaikkiaan 50kg. Olen todella tyytyväinen tulokseen. Edessä on vielä noin 35kg.. Pahin lienee siis jo takana, ellei mieti miten jo saavutettu paino saadaan pysymään halutussa.

Kun maaliskuu oli koittamassa, minulla oli kaksi kuukautta aikaa saada painoa alaspäin niukkaenergisellä dieetillä, jonka avulla kiinnipääseminen terveellisen elämän opetteluun alkaisi alusta. Ahdistus kahdesta pitkästä kuukaudesta ja niiden kurinalaisuudesta kiristivät kurkkuani, mutta olin hurjan motivoitunut. Minä halusin tätä enemmän kuin mitään. Minä olin ansainnut tämän mahdollisuuden aloittaa alusta. Ja minä tein sen.

Minä tosinkaan en pystynyt noudattamaan pelkkää niukkaenergistä dieettiä (ENEÄ) juomien ja keittojen varassa, vaan minä lisäsin dieettiin pienesti ruokia. Aineenvaihduntani ei toiminut alkuun, kun suolistossa ei ollut massaa riittävästi. Söin kuurin aikana keskimäärin 800-1000 kcal päivässä, ja siihen sisältyi 1-2 ruokaa. Usein se ruoka oli hapankorppuja, riisikakkuja, salaattia, valkuaismunakasta, kaaliruokia tai sitten ihan pienen pieni nokare samaa ruokaa, mitä perheenikin söi. Tämän kahden kuukauden aikana, minä siis tein perheeni kaikki ruoat ja jossain määrin se tuntui välillä ahdistavaltakin, kun itse ei voinut syödä samaa. Mutta asiaa helpotti syödä itse kuitenkin samaan aikaan, kuin muut, mikä piti himoni muun perheen ruokaa kohtaan kurissa. Ja muutenkin ensimmäisen viikon jälkeen se sietämätön nälkä oli historiaa ja tällä dieetillä oli kotioloissa helppo elää.

Naturdiet

Naturdietin tuotteet olivat herkullisia. Valmiita pirtelöitä löytyy neljää eri makua: Mansikka-banaani, suklaa, suklaa-fudge ja vadelma-kranaattiomena. Patukoita löytyy kolmessa maussa: Appelsiini-suklaa, minttu-suklaa ja suklaa-fudge. Keittoja on thai ja tomaatti. Lisäksi löytyy myös pussissa oleva, suklaan makuinen pirtelö, jonka pystyy sekoittamaan kuohkeaksi vaikkapa smoothiekoneella.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun minä kokeilen ENEä (lyhenne: Erittäin niukkaenerginen dieetti). Ja aiemmin pettymys ja kamala maku on lopettanut homman jo alkuun. Nyt oli toisin. Varsinkin Naturdietin valmispirtelöt tetroissa ovat uskomattoman herkullisia. Hedelmäiset maistuvat hedelmiltä ja suklaiset suklaisilta. Ne pitävät myös makean himoa hurjan hyvin poissa, vaikka joinain huonojen päivien iltoina minä sorruinkin siihen syntiseen suklaaseen.

Suolaisista keitoista tomaattikeitto oli ehdoton suosikkini. Ja koska se thaikeitto ei uponnut, opin varioimaan tomaattikeittoa monin eri tavoin. Joskus heitin siihen ripauksen jeeraa, ja sain TexMex -maun. Toisella kerralla jeeraa ja kanelia, ja sain itämaisen maun. Muutaman kerran laitoin Ras-el-hanout -mausteseosta, mikä antoi ihanan arabialaisen ruoan maun. Naturdiet voisi ehkä panostaa noihin suolaisiin keittoihin enemmän, että vaihtoehtoja olisi paremmin. Esimerkiksi sipulinen keitto tai joku itämainen? Tai vivahteita välimeren makumaailmasta? Inkiväärillä ja chilillä päästäisiin myös aasialaiseen suuntaan?

naturdiet

Suolaisista keitoista tämä tomaattinen oli aivan ihanaa. Varioin sitä monin eri tavoin mausteilla!

Repsahduksia tuli myös roppakaupalla ja se harmittaa minua. Selkärankani on edelleen kuin nilviäisellä. Varsinkin parin päivän mummolareissut, kun en osannut kieltäytyä valmiista ruoista, toivat helposti jopa 2-3kg painoa ylöspäin. Nuo nousut ärsyttivät koko dieetin aikana eniten. Enkä minä vain osannut kieltäytyä. Lopulta se meni siihen, että koko mummolaan meno alkoi ahdistaa. Mutta onneksi niistä selvittiin lopulta, se VAIN hidasti pudottamista,  mutta olen silti todella tyytyväinen tähän tulokseen. Mummolareissujen repsahdusten jälkeen oli aina se parin päivän nälkä. Tietenkin, kun oli pari päivää syönyt enemmän kuin normaalisti ja huomattavasti enemmän juuri hiilareita, hiilihydraattikoukku nosti aina päätään. Parin ekan reissun jälkeen opin sen, ja kotona koukusta eroon pääsy oli joka kerran jälkeen helpompaa.

Olin ekan viikon aivan romuna. Sen viikon olin kiukkuinen, nälkäinen, aika ajoin jopa ahdistunut. Mieli teki kaikkea mahdollista. En jaksanut oikein hyvin, yöunille meno oli tiukkaa, koska uni ei tullut jne.. Mutta kaikki se johtui siitä, että olin elänyt huonommilla tavoilla pitkään. En ollut pitänyt itsestäni, enkä ruoan laadusta niin hyvää huolta, kuin aikaisemmin. Olen onnistunut pitämään jo tiputetut kilot poissa, mutta syksyn aikana en paljoakaan päässyt laihtumaan. Muutaman kilon ainoastaan kesästä. Kun sitten viimein se viikko meni ohi ja sain itseni ymmärtämään, että tämä on tavallaan pakko tehdä, että pääsen uudelleen käsiksi jo hyväksi havaittuun ruokavalioon, liikuntaan ja kevyempään elämään, aivoni viimein antoivat periksi ja kaikki helpottui. Ymmärsin, ettei minulla oikeastaan edes ollut vaihtoehtoa, kuin tehdä tämä, että saan uuden alun tälle hommalle. Ja kun se hetki viimein tuli ja ymmärsin, että teen tämän vain, että oma elämänlaatuni paranee, kaikki muuttui. Energiatasot nousi, jaksoin tehdä kaikkea mahdollista. Minun kadoksissa ollut inspiraationi käsitöihin palasi. Jaksoin leikkiä lasten kanssa eri tavalla. Jaksoin kierrellä jälleen kirppiksiä, käydä salilla, nauttia elämästä 100%.

naturdiet

Aloituskuva ennen Naturdiettiä. Paitakin on likainen, mutta se ei menoa haittaa.

Moni teistä varmaan miettii, miten olen voinut valmistaa kaikkia herkkuruokia saamaan aikaan, kun itse olen niukkaenergisellä dieetillä. Vastaus on helppo: Kun ensimmäisen viikon kamaluus oli takana päin ja maailmani oli alkanut muuttua, ei herkkujen tekeminen muille tuntunut enää taakalta. Koko avioliittomme ajan minä olen joka ainoa ilta tehnyt miehelleni iltapalan ja kiikuttanut sen nenän eteen. Tämän dieetin aikana oli muutamia iltoja, kun en sitä tehnyt, mutta pääsääntöisesti toimin kuten aina ennenkin. Toisinaan maistoin haukun hänen iltapalastaan, suurimmaksi osaksi kuitenkaan en. Vaikka itse olen ollut dieetillä, se ei tarkoita, että kiinnostukseni ruoanlaittoon ja leipomiseen olisi kadonnut jonnekin. Kun itseään ja tilannettaan alkoi ymmärtää paremmin, ei myöskään vieraille tehdyt herkut himottanut samassa mittakaavassa kuin ennen. Jos tein kakkua, maistoin lusikallisen ja se oli siinä. Pikkuhiljaa opin vastustamaan kiusauksia, mikä antoi minulle turvaa jatkaa projektini parissa. Ystäväni opetti, että kun mieli tekee jotain oikein kovasti, kysy itseltäsi: ”tarvitsenko minä tätä?”. Jos vastaus on kyllä, niin anna mennä. Jos se on ei, niin tiedät mitä tehdä.

Päiväreissuilla messuille tai muualle helpotti käsilaukussa mukana kulkeva pirtelöpullo tai patukka. Ei tarvinnut sortua 500-1000 kcal kahvilaleipiin, suklaapatukoihin tai panineihin, mitä yleensä tarttuu mukaan. Korkki vaan auki ja ääntä kohti! Nälkää nuo pitävät käsittämättömän hyvin ja myös sitä nälän aiheuttamaa suklaahimoa, mikä minulla on järkyttävän kova.

Olen pystynyt liikkumaan suhteellisen hyvin tämän kuurin aikana. Ostin salikortin maaliskuun alussa ja olen käynyt muutaman kerran viikossa siellä. Minulla on saliohjelma, mutta sitä en niinkään ole tehnyt. Lihakset menee herkästi hapoille, jos on liian kova tahti päällä, siksi tein lähinnä aerobista ja sitä n. 30-40min kerrallaan. Jos mies on aamuvuorossa, suuntaan salille heti kun hän tulee kotiin, ja jos hän on illassa, käyn salilla aamupäivällä ennen sitä. Aikaa kyllä on, kun sitä vain järjestää. Nyt kun muutimme, on  aktiivisuusranneke näyttänyt 25 000 askelta melkein joka päivä parin viikon ajan ilman saliakin. Se on 10 000 askelta enemmän kuin mitä minulla normaalisti tulee päivän aikana.

Parasta koko hommassa on perheeni ja ystäväni. Kaikki ovat olleet mielettömän ihania koko tämän projektin kanssa. Olen kaikkiaan pudottanut nyt 50 kg elopainostani vajaan puolentoista vuoden aikana ja se tsemppi ja kannustus on ollut korvaamattoman tärkeää. Mieheni on oppinut syömään suklaansa piilossa ja muukin perheeni jaksaa kannustaa, kehua ja tukea. Moni ei voi edes ymmärtää miten tärkeää tuollainen tuki on. Siksi haluankin kiittää kaikkia rakkaitani, jotka olette seisoneet selkä suorassa minun takanani ja kannustaneet koko ajan.

naturdiet

15 kg kevyempänä! Pitkästä aikaa olen taas energinen, hyväntuulinen ja onnellinen! Ja iloitsen siitä että matkaa normaalipainoon on enää reilut 30kg! Ilme ei ehkä ole niin tyytyväinen, kuin ihminen ilmeen takana. Syytän silmiini paistanutta aurinkoa, sekä kameran takana seisonutta puolisoani, joka ei totellut määrättyjä ohjeita! Haha!

Mutta nyt aloitan elämäntaparemonttini tavallaan uudelleen. Tai jatkan sitä, miten sen haluaa muotoilla. Naturdiet ei tule poistumaan elämästäni. Aion jatkossakin korvata aterioita sillä ja pitää pirtelöitä ja patukoita matkassani reissussa. Aion nyt jatkaa tällä ruokavaliolla ja osittain naturdieetillä. Kaloreiden nostaminen 800 kcal tuonne 1600 kcal täytyy tehdä hitaasti ja hallitusti, ettei pudotetut kilot tule takaisin. Siksi suosittelenkin erityisesti tuota niukkaenergistä dieettiä niin, että siinä on myös ruokaa mukana, näin kilot eivät putoa ihan yhtä nopeasti, mutta pysyvät varmemmin poissa. Kerron teille kuukauden kuluttua miten kaloreiden nostamisen kanssa kävi ja miten uuteen ruokavalioon tottuminen sujui. Ja tietenkin sen paljonko paino nousee nostojen aikana ja miten pian se alkaa taas laskea.

Normaali päivän ruokarytmini meni suunnilleen näin:

Aamupala: Kahvi, Naturdiet choko-fudgejuoma 184 kcal
Lounas: Naturdietpussikeitto ja 2 hapankorppua 210 kcal
Välipala: Naturdiet pirtelö 150 kcal
Päivällinen: Naturdiet pirtelö / Patukka 200 kcal TAI keitto ja 2 hapankorppua/riisikakkua 210 kcal
Iltapala: Valkuaismunakas + salaatti 100 kcal

Lisäksi join joka päivä 2,5 -3l vettä.

naturdiet

Omiksi lemppareikseni Naturdietin valikoimasta muodostui suklaa-fudge-pirtelö, joka maistui sekä kylmänä että mikrotettuna. Maku muistuttaa Tazza-kaakaota. Patukoista rakastuin appelsiinisuklaaseen ja keitoista se tomaatti oli ykkönen!

Tässä dieetin aikana tapahtunut kehitys:

Lähtöpaino: 117kg
Viikko 1: 112,2kg
Viikko 2: 110,9kg *
Viikko 3: 108kg
Viikko 4: 106,2kg *
Viikko 5: 106kg *
Viikko 6: 104,6kg
Viikko 7: 102,2kg
Viikko 8: 100kg

Yhteensä tiputusta siis tämän mukaan 17 kg, mutta siitä olen jo saanut 2 kg takaisin, kun projektini päättyi pari viikkoa sitten ja olen alkanut nostamaan kaloreitani ylöspäin. Palaan siis tämän ruokavalion pariin pikkuhiljaa ja kuten sanoin, tulen korvaamaan jatkossakin aterioita Naturdietillä. Ja nimenomaan siksi, että se on niin helppoa ja herkullista ravintoa. Löysäilyyn ei ole varaa, kun matkaa on vielä 35kg. Olen myös miettinyt 5:2 -dieettiä niin, että syön tuolla aiemmin julkaisemallani ruokavaliolla 5 päivää ja kaksi päivää Naturdietin tuotteilla. Kysymys kuuluukin: Oletko sinä kokeillut 5:2 -dieettiä ja oletko saanut sillä painon putoamaan? Toimisikohan se tässä?

*** Tähdellä merkityt painot on otettu seuraavana päivänä mummolareissujen jälkeen. Tuossa huomaa hyvin, miten parin päivän mättäminen vaikuttaa negatiivisesti pudotukseen. Se vaikuttaa jopa niin paljon, että koko alkuviikon työ tuntuu menevän kokonaan hukkaan kahdessa päivässä. Ja tämä on se syy mikä minua harmitti eniten, silti olin liian heikko ja tyhmä vastustaakseni kiusausta. Tai no, tyhmyyttä se enemmän on kuin heikkoutta.

JA SITTEN SIIHEN ARVONTAAN:

Arvon lukijoideni kesken 2 (kaksi) Naturdietin tuotepakettia. Kummankin paketin arvo on 80€.
Osallistumaan pääset, kun kommentoit alle sähköpostiosoitteesi.
Kilpailu päättyy 16.6.2016 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse! Onnea arvontaan!
Kumpikin paketti sisältää:

1 x Drinkmixjuomajauhe
2 x Keittoa (Tomaatti ja thai)
8 x Shakejuomat (4 eri makua)
2 x Smoothien
6 x Patukoita (3 eri makua)

 

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Naturdietin kanssa. Lue lisää Naturdietistä tästä linkistä!

Kommentit (556)

Vau ja hatunnosto sinulle, upea tulos 🙂 Yrittänyt itsekin ja muutama hassu kilo lähtenyt kun tuota selkärankaa ei ole tarpeeksi näköjään. Tästä jutustasi sain taas inspiksen jatkaa ja tiukemmalla linjalla, kiitos sinulle 🙂

Hei! Kiitos ihanasta kirjoituksesta. Niin voi jakaa fiiliksiä kanssasi. Itse ei vaan saa otetta painon pudottamisesta ei sitten millään. 30kg olis pudotettavaa. Tämä kisa paketti toisi sysäyksen oikeaan suuntaan.
susa.lindfors@hotmail.com

piercerlady@gmail.com

Upeaa työtä!!! Arvostan!!! Annoit mulle uskoa että voisin itsekin onnistua!

<3

Upeeta työtä!! ??

Hei! Laihtuisin mielelläni 30kg .

Hieno suoritus

Onnittelut upeasta saavutuksesta!

Huippua! Näytät niin paljon paremmalta ja terveeltä !! 🙂

Hieno suoritus!

anne.parantainen(at)gmail.com

Hei.. pakko kommentoida kun luin juttusi.. mahtavaa..olen kateellinen mulla olis 20kg pois saatavana mutta en saa itteeni niskasta kii millään..

Hienoa sinä, kunpa itsellänikin olisi selkärankaa.. aina vaan tulee repsahdus ja se oli sitten siinä. Tsemppiä loppukilojen karistamiseen.

Mahtavan inspiroiva teksti! Ja onnea saavutuksistasi! Itselläni jumittaa pahasti…

Arvonnassa mukana! ?

Wau 🙂 Kyllä on hatun noston arvoinen suoritus!
Mä todellakin tarvitsisin tuon paketin!

Huippu! Olen iloinen puolestasi.

Ihana kun olet jaksanut ja onnistunut ?

Mainio postaus jälleen ja tuo itsellekin motivaatiota! 🙂

Mukana arvonnassa.

Ihanaa kun olet jaksanut ja onnistunut? minä olen lihonut sairauden takia paljon ja pitäisi saada pois tuo 15 kg…?

Aivan törkeen upea suoritus ! Näytät todella hyvältä !
Mä osallistun tähän myös 🙂
Riitta.a(a)me.com

Sairauden ja kovien kipujen takia liikkumattomuus, lääkitys ja masentunut mieli lisännyt syömistä ja painoa reilusti 🙁
Olisi pakko saada pois…

Kiva lukea onnistumisestasi. Itse samaisen asian kanssa painin, en vaan saa aikaseks yhtään mitään. Tuotepaketti olisi hyvä potkasu persuuksiin… ☺

Upeaa! Itse tarvitsisin myös ”alkupotkun”

Hienoa työtä!

Hieno suoritus .

Hyvän työn oot tehnyt!!

Vau! Täällä ois ainakin 30kg pudotettavaa, ehkä näillä saisi tarvittavan boostin päästä eroon sokerikoukusta.

Turunen.katja(a)gmail.com

Mahtava tulos ?

Mahtavaa! Tsemppiä jatkoon. Ite kamppailen saman asian kanssa. Minä pystyn..

Hieno suoritus

Huikea suoritus! ❤️

Vau! Tosi hienoa! Itse myös välillä olen ostanut tuota fudgesuklaan makuista ja se on älyttömän hyvää!!

Mukana arvonnassa. 🙂
satum.latvala@Gmail.com

Niin on!!!

Onnea suorituksesta! Se vaatii sisua 🙂

Wow, mahtava suoritus ja kadehdittavaa tahdonvoimaa! Itsellä ois sama edessä…? ?

Hieno suoritus!! :))

Mahtava suoritus! Ja näytät muuten todella kauniilta, mistä tuo ihana mekko on joka on päälläsi nykytilanne kuvassa?

Se on kiinankaupasta, wishiltä tilattu. Maksoi muistaakseni 9€ 😀 lisäks siinä on alushame alla, mikä ei kuulunut pakettiin 🙂

Mahtava tulos! Töitä on paiskittu itsekin mutta samanlaiset saavutukset on vielä tavoittamatta 🙂

Mahtava suoritus,tsemppiä jatkoon!

Mahtava suoritus, tsemppiä jatkoon!

Hyvältä näyttää! Jatka samaan malliin ?

Wau,onnea upea suoritus =)

Huikea muutos! Toivottavasti itsellä olisi sama motivaatio!

Voi, kunpa tuo joskus onnistuisi minultakin! Mukavaa kesää!

vileeni@gmail.com

hienoa. :))
itsekkin on tullu alotettua elämäntaparemppaa ja 1,5kk pudonnu 8kg paino.- ihan vaan sillä että syö 5krt päivässä, pieniä annoksia ja liikuntaa lisätty :))
Pitkä matka kyllä on vielä edessä tästä ylimäärisist kiloist pääseminen, mutta onneks myös löytyy motivaatioita!

laura.mursunen@gmail.com

Hienoa

Ihana kirjoitus. Tästä sai itselle paljon ajateltavaa ja hyvää buustia.
Olen niin mukana arvonnassa sintsa89@gmail.com

Antaa voimia yritykseen.

Olis mahtava voittaa tämä paketti ja pääatä aloittamaan dieetti

Hienoa

Pitäis ottaa itteäkin kiskasta kiinni ja alottaa painon pudotus! Tällähän vois saada alotettua projektin! mariakivist@gmail.com

Upeeta!?

Tätä voisi kokeilla koska nyt en ole syönyt sokeria ja katsonut mitä suuhuni laitan mutta paino ei vaan tipu alas yhtään. Eikä itse pysty ostella tämmösiä3joten olen mukana

Täällä olisi se melkein 50kg pudotettavaa. Miettinyt monesti tätä vaihtoehtoa mutta pelot siitä että repsahdan on olleet kamalat. Tekstisi luettuani uskaltaudun itsekkin kokeilemaan 🙂
merkka_t@hotmail.com

misu.kisu1@hotmail.com

Wau 🙂 meinaa iskeä kateus 😀 itelläki pitäs 35 kg painoa pudottaa että pääsis samoihin lukuihin kun mitä oli kolme vuotta sitte 🙁
Mutmut onnea upeasta saavutuksesta! 🙂

Vau mikä suoritus! Itsellä haaveissa ja tavoitteena melkein sama..

Todella upeata!
membesh (at)gmail.com

Upea olet!Itselläni pitäis saada viel 20kiloa pudotettu.Ja selkäranka notkuu???

Mahtavaa! Itsellä projekti vasta alussa ja 5 kiloa kuntosalin avulla lähtenyt pois.

sarnity@msn.com

En oo 5:2 dieettiä kokeillut, mutta tutut ovat kokeilleet ja saaneet sillä kiloja alaspäin. Itselle se ei sovi hektisen 3-vuorotyön takia. Tätä eneä en ole itse kokeillut, mutta aterioiden korvaaminen 1-2 päivässä esim. pirtelöllä vois olla se mun juttu, jolla painoa sais tippumaan.

Mahtava tulos. Itse kans junnannut ruoan kanssa vaikka tiedän mitä pitää syödä ja tehdä. Olen juuri palkannut itselleni pt:n joka auttaa liikunnan kannalta ja kyllä se ruokailu voisi onnistua myös tuoalla! Svinto@windowslive.com

Huikea tulos! 🙂

Hieno suoritus! Paljon onnea!

Loistavaa?. Itsekin juuri suunnittelen eneä. Annoit siihen tuhat potkua lisää. Kiitos ja tsemppiä jatkoon❤.
paivi.partanen77@luukku.com

Mahtava suoritus. Peukut ja onnea.

Upea suoritus!

Wau!!
Tosi upea suoritus! ☺?
Mä aloitin keskiviikkona elämäntapremontin myös!
Ja mulla olis pudotettavaa ainakin myös tuo 50kg jopa ehkä enemmän !
Tsemppiä saan siitä että häät tulossa ja pakko tehdä jotain itselleni, myös pieni tytär jonka kanssa haluan jaksaa leikkiä ! ?
Itse syön yhden lämpimän ruoan muuten korvaan nutriletillä muut päivän ruoat☺

Vau! Täällä kans yks nilviäisen selkärangan omaava painonsa kanssa tuskaileva..Olisipa kiva saada tuollainen tsemppipaketti ja olla elokuussa 50-vuotispäivillään onnellisempi ja hoikempi…Peukut pystyyn!
T. sirpa_saarinen@suomi24.fi

Upea suoritus! 🙂

s-m.pihlajaniemi@suomi24.fi

Tekstisi antoi hyvänmielen lisäksi uskoa ja toivoa, että ehkä minäkin! Täällä siis toinen selkärangaton 🙁
25-30kg painonpudotuksessa olisin tyytyväinen ja silti olisin vielä mitoissa normi + that would be great!

Oli kiva Lukea Blogiasi Laihdutuksestai ja mitenkä se olikin välillä vaikeaa.Mie Yritän ja yritän.Noh hiljaa hyvää tulee 😉 TSEMPPIÄ Siule Jatkossa 🙂 Voit olla YLPEÄ SAAVUTUKSESTASI:)

Upeat tulokset! Tsemppiä myös jatkoon 🙂

Sä olet inspiraation ja motivaation lähde meille muille! Todella upea suoritus!

pesonen.j@gmail.com

T. Johanna 😉

Vvautsi! Kelpais.

Oih, voi kun itsekin onnistuisi.

Wau! Tosi upeeta. Olet kaunis ? Itsellä ylipainoa n.70kg,joten siinä riittää työmaata. Mutta pienin askelin mennään.

prinsessa84@windowslive.com

Mahtavasti lähtenyt painoa, ja tuolla päättäväisellä asenteella pääset varmasti tavoitteeseesi!? Hyvältä näyttää!

Tämä postaus ja koko blogi on todella inspiroivaa luettavaa! Ihailen kaltaisiasi ihmisiä! Kiitos tästä ?

roosa.karhu@gmail.com

Tämä postaus ja koko blogi on todella inspiroivaa luettavaa! Ihailen kaltaisiasi ihmisiä! Kiitos tästä ?

roosa. karhu@gmail.com (kaikki yhteen)

Onnitteluni!

Hieno suoritus onnittelut!

Toivottavasti itse onnistun samoin!

Mahtavaa, oikeasti vau! 🙂 Itsellä tavoitteena suuri laihtuminen myös ja hyvällä alulla ollaan, mutta tälläinen lisäpotku todellakin tulisi tarpeeseen!

Aivan mahtava suoritus, onnea!
Itsellä olisi pudotettavaa noin 25kg, mutta motivaatio puuttuu 🙁
Taidan käydä tuolla Naturdietin sivuilla samantien. 🙂

saija.ignatius@gmail.com

Mahtavaa! Olis kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita, niin sais painonpudotuksen aluilleen. Pudotettavaa on aika paljon mutta en saa itseäni niskasta kiinni :/

Vautsi, hyvä sua 🙂
Kiitos kun sain lukea tän, taas sain uutta potkua painonpudotukseen.
Tsemppiä sinulle ja minulle 🙂
Terkuin:
tiinat.suominen@gmail.com

Todella hieno homma. Helppoahan tämä painonpudotus ei ole vaan paljon pitää tehdä töitä päänsä kanssa. Jatka sitkeästi eteenpäin!!

Kerrassaan upea saavutus ja matka jatkuu…

Upea suoritus,hattua täytyy nostaa =)

Vau, hieno suoritus, mulla olis tiputettaVAA tollanen 35kg, kun vaan sais alkuun tän urakan =)
katjamaritsa@suomi24.fi

hienoa,onnea

Noita ois kiva kokeilla 🙂

Aivan ihailtavaa toimintaa ja onnea menestyksestä! 🙂
Toivottavasti itse menestyisin omassa painonpudotuksessa yhtä hyvin. 🙂 Hyvää jatkoa!
jess_madness@suomi24.fi

Voi,miten upea suoritus jo tähän asti!

Mahtavaa

Hienoa

Täällä olisi runsaasti ylimääräistä, joka vain odottaa ottajaansa 😉
Eli mukana arvonnassa, todellakin!

Tästä sun postauksesta sai taas uutta pontta itsellenikin. Kiitos siitä 🙂

Huikea suoritus jo sinulla – tsemppiä myös jatkoon.

Itsellä takana -30 kiloo ja vielä ois reilu 15 saatava pois. Ravitsemisen ammattilainen joka vaan teki niin kuin muita neuvoo ja tuloksia alkoi syntymään. Elämäntapamuutos, kokonaisvaltainen ja koko perheelle. Oispa mukava kokeillä kuinka näillä onnistuis.

Onnea!
Mulla kertyi raskauskiloja ja en oo saanu millään pudotettua niitä

mahtava suoritus!! =)

Vau ihan uskomaton suoritus! Tekstiäsi lueskellessa löysin paljon samoja piirteitä itsestäni. Laihdutus on AINA ollut mulle yhtä tuskaa, koska paino ei ole lähtenyt tippumaan paria kiloa enempää. Ei kalorien laskemisella, ei superdieetillä, ei millään. Ehkä sinun tekstistä innostuneena nyt itsekin kokeilisin naturdietia ja kasvattaisin selkärangan! Onnea vielä ja kiitos kirjoituksestasi, sain heti uutta intoa tästä!

sohviz@outlook.com

Upea saavutus, mahtavaa!

iso hatun nosto, ihailtavaa sitkeyttä!

Hieno saavutus, onnea!

Vautsi, tosi huikee suoritus! Oot upee mimmi., tsemppiä <3

Ihana nainen ja hieno suoritus! Tykkäisin saada treeneihin potkua ja vähän massaa tähän kroppaan.

Hyvä sinä 🙂 Samanlaista buustia itsekin tarvitsisin.

Onnittelut upeasta suorituksesta!

Vaaauuuuuu!! Mikä tsemppi!!

Olet todella upean näköinen! Oletko siis alemmassa kuvassa 100kg? Kuvan perusteella olisin veikannut painoksi n. 70-80kg eli ihan normipainosen näkönen olet jo! Ja kaunis joka tapauksessa oli paino mikä tahansa ❤

Hieno suoritus. Tsemppiä edessä oleviin haasteisiin ylä- ja alamäkiä tulee, sinä SELVIÄT niistä!!!!!

Mahtava suoritus,täytyy aivan hattua nostaa.

Vau upeaaa!! ?

olet kyllä melkoinen sisupussi. Vaikeuksien kautta voittoon, eikös se niin mene. Tsemppiä ja alkuvaikeuksien ja takapakkien jälkeen edelleen jaksat mennä eteenpäin, huikeaa!

til.tu@live.fi

Ite oon lihonut melkein 20kg ja ne pitäisi saada pois. Suklaa on mun heikko kohta. Tykkään kans itekkin leipoa, mutta leipomiselle ei vaan ole mitään syytä, joten en ole uskaltanut tehdä mitään jos kuitenkin itse mätän ne kaikki…

hassutytti94@hotmail.com

Tosi mahtava suoritus! Munkin pitäis tiputtaa -30kg!:)

Wau!!!hienoa!!
Taisin myöhästyä…?
Olis kyllä suuri tarve..selkä kipeä..polvet kipeät..mieli kipeä..

Tosi hieno suoritus! 🙂 mukana arvonnassa.

Kannustusta

Kannustavaa

Upea suoritus, Onnea ja ihanaa, iloista kesää! Kyllä piristäisi tätäkin pienten mammaa tuollainen ”kuntokuuri” 🙂

henna.tuurna@gmail.com

Wau upea suoritus!! Katsoin kuvaasi että mistä sinä enää 35kg pudotat,et näytä lähellekään 100kiloiselta!! 😮 Mutta onnea lopputavoitteeseesi,itse tiedät parhaiten mikä se sitten onkaan 🙂
Itsellä kans pudotettavaa n.50kg,huoh! 😀
sidnee83@gmail.com

Wautsi! Hieno suoritus! 🙂 Olis mukava kokeilla noita, joten mukana! 🙂 Tsemppiä viimeisiin 35 kiloon! 🙂
(sini.korppi@gmail.com)

Huikea pudotus sulla jo takana ja tietysti vielä tsemppiä jäljellä olevaan pudotukseen! Tuon paketin voitto olisi mulle todella tarpeen kun painoa pitäisi saada aika reilusti pudotettua.
hannah-85@hotmail.com

Huhhuh! Mukana!

Aivan mahtavaa! Motivaatiota itselle. Kiitos kirjoituksesta! ❤
(Tinaleberdjuk@hotmail.com)

Mukana!!

Tsemppiä sulle jatkoon! Itsellänikin 25 kg matkaa tavoitteeseen. 🙂

Huikea suoritus! Itsekin tarviisin juuri tuollaisen alkusysäyksen ainakin 20 kilon painonpudotukseen.
Katjuska@gmail.com

Hienoa ? mukana arvonnassa 🙂 (mihinköhän edellinen kommenttini hävisi?)
kirsi.johanna.tolvanen@gmail.com

Kommentit ilmestyvät, kun hyväksyn ne 🙂 olet mukana! 🙂

Viikko sitten alotin 5:2 -dieetin, ja paino lähti taas laskuun 🙂 noita tuotteita ois kyl kiva kokeilla kevytpaastopäivinä! lumppari(at)hotmail.com.

Tosi hienoa, kun vaan itekkin saisi pudotettua

Aika mieltön pudotus ja upea näky.

Vau mikä saavutus, motivoi itseä! 🙂

Tsemppiä jatkoon!

Wow! Mahtava muutos! Oon itekkin ihan samanlainen noitten dieettien kanssa 😀
Mukana siis ?
Diana_k_96@hotmail.com

Kyllä tulis tarpeeseen!

Joskus vuosia sitten sain puotettua 15kg ja olin jo tyytyväinen.. silloin maistelin monia ene vaihtoehtoja ja naturdiet oli kyllä paras.. mutta näyttää uusia tulleen valikoimaan… ja pitäs sitä ittee ottaa niskasta kiinni … taas… 20kg tartteis poisa saaha… :/ nii joo ja arvontaan

sari.vesterinen@gmail.com

Hienoo!

Upea suoritus! Mukana arvonnassa

Hienoa ?
Tulis kyllä itelle tarpeeseen.
Tsemppiä jatkoon ja varmasti pääset tavoitteeseesi. ?

Niin mukana,niin mukana että ;D kaiken kommelliksen jälkeen 😉

Siis aivan UPEA saavutus! Tiedän omakohtaisesti kuinka vaikeaa on laihduttaa tietyllä ruokavaliolla samalla kun joudut tekemään perheelle ”oikeaa ruokaa” ja syövät nenäsi edessä entisiä lempiruokiasi mutta periksi ei olla annettu eikä anneta kun näkee tulokset 🙂

Toi ois kans niin hyvä alku mulle joka ei vaan saa itestään irti et alottais elämäntaparemontin. Pää haluais mut jostain syyst en vaan saa aikaseks toteuttaa haluamaani 🙂 sust oon ylpee et oot siihen pystynyt 😉

Hienoa tulosta oot saanut!! 🙂

Hieno suoritus ♤

Iina.lahti99 @ gmail.com

Loistavaa! Hieno suoritus!

Eihän sua meinaa tunnistaa enää 😀

arttu-makela@live.fi

Ainakin äänestä tunnistaa, se on yhtä kova ku ennenkin 😀 😀

Wau mikä pudotus!! ?

indiesyndromet[ät]gmail[piste]com

Upean näköinen olet ja nostan hattua kovalle uurastukselle! Minulla on presiis sama tilanne ja itseasiassa samoissa kiloissa pudotettavaa. Osallistun ehdottomasti, sinun tuloksesi on hyvä esimerkki meille muille 🙂

Hyvä Heidi jatka samaan malliin

Hyvältä näyttää!:)

Kelpaishan tuo, sais laihdutuksen hyvin alkuun! Pudotettavaa parin raskauden jälkeen ihan riittämiin :/

Iloa siun elämään. Jatkoa odotellessa.

Wautsi. Onnittelut täältäkin. ?

Kateudesta vihreänä onnittelen!

Voi mä niin tarvisin tätä! Tällä ois hyvä aloittaa painonpudotus. Aika lailla samassa painossa sinun kanssa 🙂 Pienen vauvan kanssa on niin vaikeaa harrastaa liikuntaa.. Kun meidän neiti ei nuku enää päiväunia ja ei muuten viihdy vaunuissa niin ei päästä vaunulenkeille. Ja vauvajumppa ei onnistu kun tyttö viihtyy vain yhdessä asennossa sylissä…

Vautsi,josko minäkin onnistuisin mirasekki(a)netti.fi

Kuinka monta ravitsevaa ainesosaa löydät tomaattikeitosta? Tai kuinka monta ainesosaa edes tunnistat?

Tomaattikeitto

Ainesosat
Soijaproteiini, tomaattijauhe (20 %), maissitärkkelys, muunneltu tärkkelys (maissi), maltodekstriini (maissi), kivennäisaineet (kaliumkarbonaatti, kaliumkloridi, ortofosforihapon kalsiumsuolat, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, kuparisulfaatti, mangaanisulfaatti, kromi(III)kloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti), sipulipalat, sipulijauhe, valkosipulijauhe, soijaöljy, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (sisältää maitoa), kaurakuidut, emulgointiaine (soijalesitiini), sakeuttamisaine (guarkumi, xantanikumi), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatti), persilja, valkopippuri, basilika, vitamiinit (askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, biotiini, syanokobalamiini, kolekalsiferoli, pyridoksiinihydrokloridi, roboflaviini-5-fosfaatti, tiamiinihydrokloridi, fytomenadioni, pteroylimonoglutamiinihappo).

Naturdiet-painonhallintaohjelma, pussikeitot ja valmentajat, ovat ylivoimaisesti pahin syöpä mitä painonhallintamarkkinassa on tarjota. Aivan liian vähän energiaa, aiheutat takuuvarmasti ongelmia elimistöllesi. Pienessä kalliissa pussissa kaikki synteettiset aineosat ja keinotekoiset makeutusaineet hyvämakuisena (?) jauheseoksena.

Mitä tahansa teetkin, älä ainakaan tätä. Ei vaikka kuka tahansa olisikin saanut hyvät rahat mainoskasvona olemisesta.

Jos haluat olla terve, laita itse ruokasi perusaineista. Samalla kannattaa kiinnittää huomiota hiilihydraattimäärään ja keinorasvat (margariinit, levitteet, kasvirasvakermat) pois.

Elämme mentaalisessa saasteessa. Markkinnointikoneisto pomputtaa meitä kaikennäköisillä uskomuksilla.

Ainoa totuus on oma kroppa. Oikeat valinnat vievät automaattisesti eteenpäin.

Tässä helppo kanakeitto, jota voi syödä ihan koko perhe:

maustamatonta broileria
kasviksia maun mukaan (vaikka pakastekasviksia, jos on olevinas kiire)
vettä
merisuolaa
sipulia
valkosipulia
paprikajauhetta
currya
tuorejuustoa tai sulatejuustoa

Tee iso kattilallinen, niin ei tarvitse joka päivä kokata, jos on kiire. Ota perheesi mukaan ruuanlaittoon.

texas-86 (at) hotmail.com

Wautsi! Tosi hieno onnistuminen! Tuttuja tuotteita on minullekin, mutta en ole vieläkään päässyt kiloistani eroon. :/

sannamaria77 at gmail.com

voishan noita kokeilla. Ruokavaliolla oon nyt pudonnut tammikuun alusta 16,5 kg

Voisin kokeilla

Olisi kiva kokeilla!

Pudotettavaa 6-10 kg ja liikuntaa harrastan 4-5 x vko + hyötyliikunta päälle! paino vaan junnaa samassa, niin tympäsee! en aio kuitenkaan luovuttaa!! Olisin onneni kukkuloilla jos voittaisin ja pääsisin tätä dieettiä kokeilemaan!!
Tiina.ronkko@windowslive.Com

Onnitteluni ihan huikean hienosta saavutuksestasi!!! Tarinasi oli upeaa luettavaa. Sinnikkyyttä se on vaatinut,eikä todellakaan ole tapahtunut itsestään. Ole itsestäsi ylpeä!
Olisi itsekin hienoa saada kokeilla tuotteita.
katariina1981@gmail.com

Onnittelut hienosta suorituksesta

Ihan huikea ero entiseen! Itselläkin olisi ”vähäsen” pudotettavaa kolmen lapsen jäljiltä, kun vaan sais otettua itseä niskasta kiinni :S

rainbowpinku@hotmail.com

Kyllä kiinnostaisi! Paljon pudotettu, paljon pudotettavaa vielä. Välimatkan masennus iskenyt.

Upeasti rutistettu,näytät upealta.
sanna.matikka(at)gmail.com

Wau!olet kyllä upean näköinen! itse aloitin tänään laihiksen. Lähtö paino 94.6kg.Pudotettavaa olisi 30kg!10-15kg olisi tavoite, mutta sen jälkeen pikku hiljaa vähemmän! Haluan todellakin osallistua arvontaan! nuortio90@gmail.com
Tsemppiä sinullekin!

Wau! Pudotettavaa olisi itselläkin 30kg! 10-15 olisi jo bueno! Haluan osallistua arvontaan 🙂

nuortio90@gmail.com

upee suoritus voi jos itsekkin tohon pystyis

Vau mikä muutos!

Hieno suoritus.

Onnea sinulle suuresta saavutuksestasi 😉 . Ihana asia…

Olisi mukavaa saada voittaa tämä pkt. Sairauden takia olen lihonut sen reilun 10 kg vuoden aikana ja hankalaa poistaa nuo kilot.. 😉 toisekseen olen menossa avioon 16.6.2016 ja se olisi ihana ”häälahja” minulle 😉

Pirteää kesän aikaa sinulle ja jaksamista tuleviin päiviisi! **Halit

Todella hieno suoritus ja se kyllä näkyy. Onnittelut sinulle. Pudotettavaa löytyy kyllä täälläkin suunnalla melko reippaastikin.

Onnea loistavasta saavutuksesta ja tsemppia jatkopudotukselle
Le!

Tsemppiä jatkoonkin!

Onnea,hieno suoritus! ☺

Hienoa tosiaan ja kylläpä meitä painonpudottajia riittänee. Itselläni fibromyalgian myötä kun ei pysty liikkumaan niin railakkaasti kuin ennen painoa on kertynyt ihanat 105 kg ja pituus 178 cm. Niin tuosta riittää pudotettavaa ihanaiset 27 kg entiseen 🙂

Nicenice! mukana

Onnea upeasta suorituksesta!

Kaikki dieetit kerran kokeiltu, mutta vain elämän muutos tuo pysyvyyttä. Silti voisi vielä kerran kokeilla.

Onnea! Hieno suoritus! Vaatii itsekuria, jota minulta puuttuu.

Upea saavutus! Haluaisin testata samaa.. : )
Tarinasi antoi kipinää elämäntaparemonttiin, jota nyt kaipaisin..!
162/83

Loistojuttu!

Hieno saavutus 🙂

Mukana arvonnassa

Pääsispä kokeilemaan

tlavikka () hotmail.com

Upeaa, Kunpa itsekin löytäisin sen kadonneen motivaation (ja sen seurauksena sen vyötärön) samuelh82@gmail.com

Kunnon aloituspotkua tarvitsisin, kun painoa on tullut aivan liikaa ja se rasittaa niveliä ja masentaa mieltä… Voi kun pääsisin mukaan!

MInäkin tahdon laihtua 🙂 hieno saavutus

olis tosiaan tässä itelläki 25kg ylipainoa kun sais motivaation jostain.

Suvi,tervo@yahoo.com

Hieno suoritus! Itselläni on vielä n. 20 kg urakka edessä.

Hienoa, itsekin pitäisi laihduttaa, ei vaan saa aikaiseksi.

Hieno suoritus! Minulla 13 kiloa mennyt, 10 vielä jäljellä

Mahtavaa! Kunpa itsekkin onnistuisin (monet yritykset ollu). Koitetaanpa jos onni potkaisisi 🙂
sjs00@luukku.com

Tarvetta olis täälläkin. Odotan innolla arvontaa. Uskomaton suoritus sinulta, hienoa.

Upea saavutus! Voi tämä tuotepaketti kyllä tulisi tarpeeseen.

Nauti suorituksesta. Tarvetta olis täälläkin.

Mahtavaa! Upea suoiritus!

Hienoa! Osallistun arvontaan.

Näitä haluaisin kokeilla, mukana arvonnassa!

Nuo patukat houkuttaa eli mukana arvonnassa 🙂

hyvä suoritus itellä pomppi pano miten sattuu ajattelin rueta sempaamaan että pysyis samassa ja rupeis tippuu eikä tulis n e kilot takasin..

Wau! Mahtavaa! Mukaan arvontaan.

Todella hieno suoritus. Onnea jatkossakin!
Eveliina

Hieno suoritus ja hyvä palkinto!

Tsemppiä ja jaksamista, olet esimerkki minullekkin.

Hienoa!

Wau. Onnea! Kokemusta enestä on mut tää antoi motivaatiota taas siihen muuhaan. ? eikun eneä ja liikuntaa ??

Mukana arvonnassa. greenangel@luukku.com

Onnittelut!! Tuohon kun pystyisin..

mahtavaa! 🙂 itellä alkaa huomenna myös täysnutraaminen, ois opiskelijalle iso helpotus tuollanen palkinto. mukana ollaan! 🙂

evejau-@luukku.com

Upeat tulokset! Tsemppiä myös jatkoon 🙂

Itselläkin pudotettavaa VÄHINTÄÄN 30 kg… enempikin saisi mennä – Kuun vaihteessa tarkoitus kokeilla 21 herkuttomuus haasteella hommaa potkaista käyntii – salainen haave saada parin kuukauden päässä olevaan hääpäivään mennessä – 6 kg pudotettua (kaikki sen yli menevä otetaan riemu-zumballa vastaan *virn*)
Toivon, että motivaatoi tai tsemppi, mikä tahansa tarvittava pysyy matkassa paremmin kuin aiemmila yrityksillä..
Olisi niin kiva, ku pystyisi kerrankin olemaan pettämättä itseään jatkuva oman kropan häpeäminen alkaa kyllästyttämään..
Kunnon alkuryminällä matkaan pääsy auttaisi kovasti…

Hyvä suoritus ?

Upeeta

Upea suoritus !

Onnea kovasta puristuksesta. Itseni pitäisi pudottaa painoa 8-10 kg ja tuntuu ettei pääse alkuun ollenkaan.

Vau mikä rutistus! Hyvä motivointijuttu ehdotomasti 🙂

Vau!!!

Itselläkin 25kg pudotettavaa

Upea tahtonainen!

Ihanaa olet onistuja! Annat tsemppiä meille muille asian kanssa kamppaileville, kiitos! Niin rohkaisun ja avun tarpeessa. t. MJ

Ihanaa oli lukea, että sinullakin tuo jämähdys tiettyyn painoon. Viime vuonna sain 24 kg painoa pois, hyvä minä. Vaan sitten stoppasi….vaikka mitä tein, 2 kg ylös, 1,5 kg alas..tätä ollut jo 1/2-vuotta. Todellakin motivaatio häviää. Tarvitsisin ehdottomasti NaturDietia. Hyvää Kesää kaikille

Loistava saavutus – ONNEKSI OLKOON 😉 Voimia ja Energiaa jatkoponnistuksiin 😉

Hieno tulos. Itse olen laihtunut 10 kg viime lokakuusta lähtien, vielä vois muutaman kilon pudottaa.

Osallistuisin..

Hieno saavutus ja hienoa kun olet tarinasi kertonut vinkkeineen muille kannustukseksi 🙂

Ihana kuulla, että minullakin on toivoa!

Hieno suoritus, onnittelut.
Mukaan arvontaan.
texas-86 (at) hotmail.com

You go girl! 🙂

Ihailen kaikkia niitä jotka onnistuvat painonpudotuksessa, Onnea Sinulle.

Onnittelut suuresta saavutuksesta! Kannustaa itseä myös tsemppaamaan kohti kevyempää olotilaa!

Tosi mahtava suoritus ja isosti tsemppiä sulle.
Mukana arvonnassa!!

Mukana arvonnassa!
anni.marika@hotmail.fi

Hieno suoritus sulle tähän mennessä! Itsellä pudotettavaa olisi sellainen 50kg miltei, muttei niskasta saa itseään millään kiinni tässä arjen pyörityksessä. Hienoa kuitenkin nähdä ja lukea, että sinä olet onnistunut 🙂 ehkä minäkin joku päivä!

Aivan huikea suoritus! 🙂 eksyin tähän tekstiin, kun luin tuota sinun herkullista sorbetti reseptiä :p

Onnea, aivan huikea suoritus! Itsekin tätä haluaisin yrittää, siispä mukana arvonnassa: hakkiriikkis@gmail.com

Kerrassaan upeaa, onnittelut!

Ihanaa lukea onnistuneista laihdutuksista,itselläni olisi vielä sellainen 8 kilon rutistus niin olisin tyytyväinen.Minä en ole koskaan maistanut Nutrilett tuotteita enkä muitakaan dietti juttuja.Kiloni olen karistanut ihan elämäntapa muutoksilla..Mielelelläni kokeilisin josko saisin Nutriletin avulla pois nuo loputkin ylimääräiset kilot.

katarimaria(at)iki.fi

Hienoa! Antaa toivoa myös itselle,jotta läksis läskit sulamahan! 😀 tyzki83@gmail.com

anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

Katosikohan kommenttini jonnekin?
anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

mukana arvonnassa: mariakivist@gmail.com . Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan saisinko minä samalla tavalla ylimääräiset kilot pois ! 🙂

Todella loistava suoritus 🙂 Olisipa itselläkin tuota selkärankaa. Tsemppiä loppujen 35kg pudotukseen ja hyvää kesää.

SIIS WAU! Oot niin motivoiva, ihan mahtava muutos, voit olla tositosi ylpeä saavutuksistas! Mukana myös arvonnassa, essi.laaksonen@gmail.com

Wau, olen onnellinen puolestasi. Hieno saavutus ja sain sinusta taas uutta tsemppiä. Nyt hiilarittomalla 3 vkoa olleena ei tulosta meinaa tulla mitenkään ja olo on ärtynyt ja kireä. Näitä tuotteita en olekaan kokeillut aikaisemmin ja sopisivat varmasti minulle jolla pitää olla nopeasti ja helposti syömiset saatavilla. Muuten kääntyy jonnekin huonompaan valintaan… Voi että, kun saavuttaisi näin hienon tuloksen myös !

Onnittelut upeasta suorituksesta!! Onnistuisipa sitä itsekin, laihdutettavaa kun riittää!! 🙁 Naturdiet-tuotteita en ole vielä kokeillutkaan.

Onnea ja tsemppiä!
Arvonnassa mukana Anu.pietilanaho (at) Gmail.com

Vau! Onnittelut loistavasta saavutuksesta. 🙂 Olen ollut ENE-dieetillä pariin otteeseen (2011 ja 2015) Nyt pitäisi jatkaa, jotta saisin vielä 15kg pois. Sitten alkaisin olemaan ihannepainon ylärajoilla. 🙂

Mahtava suoritus ja tsemppiä jatkoon! 🙂 audreyhorne79(at)gmail.com

Hienoa!

Mukana.Hieno tulos

Hyvä saavutus oman terveyden puolesta. 🙂 Tsemppiä jatkoon!
aya1 at luukku.com

Mukana
eekku80(at)netti.fi

Hyvä.

Kunpa minäkin saisin laihdetettua näillä tuotteilla

Hienoa

Olet mahtavalla matkalla parempaan elämään!!!

Itselläkin 5 lasta ja 40kg ylimääräistä pudotettavaa….

upea suoritus! Onnittelut!

mari.vilkanen(at)elisanet.fi

hienoa

Aivan suurenmoinen saavutus, ei voi muuta kuin onnitella. Itseltäni laihdutus aina lässähtää kun ei kilot tipu nopeampaan tahtiin ja kun ruoka on niin hyvää.

Vaude 🙂
Osallistun arvontaan

Tosi mahtava saavutus…Onnea isosti siulle…

Ja mukana ollaa arvonnassa…..

Hieno saavutus!

Hienoa!

Täälläkin olisi pudotettavaa…

hieno saavutus

Uskomatonta, mutta varmaan totta.

ihailtava suoritus

hieno, ihailtava suoritus

Ihailen suoritusta

Hieno suoritus! Kannustaa nämä tarinat aloittamaan omaa urakkaa painonpudotuksen parissa.

vainini@suomi24.fi

Upea tulos! Ehkä minäkin voisin yrittää. 🙂

Hieno suoritus.

uskoo ken kehtaa

Onnea, oot tehnyt ison ja hienon työn! Mulla oli lähtötilanne joitakin vuosia sitten melko tismalleen samanlainen kuin sulla ennen Naturdiet-kuuria. Paino on pysynyt piiiiitkään samassa (positiivista tietty sekin) ja normaalipainoon ois enää alle 10 kiloa, joihin kaipaisin viimeistä loppurysäysmotivaatiota. 🙂

Kauniskasvoinen ja tervehiuksinen nuori nainen, nyt myös kroppa kunnossa.

Hieno kirjoitus, jonka luki mielenkiinnolla. Ja ennenkaikkea hieno suoritus!

Mukana arvonnassa!

Upeasti tehty! En tiedä, puuttuuko vain motivaatiota, kun en pääse alkua pitemmälle.. Tällainen kyllä tsemppaa meitä muitakin.

Upeaa olet saanut aikaiseksi, arvostan kovasti saavutustasi. Minulla pitäisi saada 20 kiloa pois.

Onnea ja suurta olet saanut tehtyä, itsekurisi on hyvä.

Olet huippu, onnea sinulle eteenkin päin. Palkinnot ovat myös huiput.

Sisko pudotti 55 kg. tahtoisi tehdä saman!

Kiitos inspiraatiosta! Ja tietysti Onnea hienosta suorituksesta 🙂

On aikamoinen homma saada painoa alas, mutta on myös hommaa, että saa sen pysymään sitten siiä, mikä on tavoitteena. Itselläni on kahdesta raskaudesta kertynyt mukavasti kiloja. Aion joku päivä saada painoni takaisin suurin piirtein samoihin lukemiin, mitä se oli ennen esikoisen odotusta. Mukava lukea tämmöinen postaus. Olen ollut hiukan skeptinen noiden ateriankorvikkeiden yms. suhteen. Juuri tuo maku (minkä sanoit vaivanneen itseäsikin aiemmin) on mietityttänyt. Kiva kuulla kokemuksista! Hieno suoritus ja tsemppiä myös jatkoon! Ehkä minäkin onnistun vielä 🙂

Olet esimerkin nainen! Kiitos mahtavasta blogista ja innoituksesta!!
Arvontaan tietty mukaan,
miasir@gmail.com

rhho92(at)jippii.fi

Hieno suoritus! Itsellä olis haaveena -15kg..

Onnittelut 🙂

Upeata, mukana arvonnassa

onnea saavutuksestasi! laihduttaminen ei ole vaikeaa, vaan se tasapainoilu ja uuden elämänmallin noudattaminen 🙂 syömistähän ei voi kokonaan lopettaa kuten esim. tupakoinnin ja ryyppäämisen.

Hieno suoritus! Onnittelut!

Mukana arvonnassa.

Upee suoritus. Kannustaa minuakin.

Wau! 🙂 Itse olen kokeillut Nutrilettia,mutta maku on turhan jauhoinen.. Naturdietia en ole kokeillut,joten olisi kiva kokeilla olisiko paremmat maut ja tuleeko hyviä tuloksia 🙂

sini_r@netti.fi

Wau! Tsemppiä jatkoon!
Itsellä olis edessä myös, 20kg olis kokonaistavoite tällä hetkellä! Naturdietin tuotteita haettu ja lisää tulossa postissa 🙂
Arvontaan mukaan ehdottomasti siis! mirkkuliini gmail com

Hieno saavutus! Itse painin mielialojeni ja siitä johtuvan tiedostamattoman/välinpitämättömän syömisen kanssa. Kovaa psyykkaamista on 🙂 ninzku at hotmail.com

Upeaa hienoa mahtavaa…itselläni pudonnut nyt 7kg

Hieno saavutus, jospa sitä vielä itse saisi rykäistyä vastaavaa!

Huikea tarve olisi! la.ojanen(at)gmail.com

Onnea! Itse laihtuu,kohta,ihan kohta,varmasti… :/

Onnea paljon tuloksistasi. Yritän onnea arvalla olisi niin mahtavat tarpeelliset.tuotteet minullekin.

Onnea tuloksistasi.mukaan arvalla mahtavien tuotteiden arvontaa. Tarpeellisia olisi minullekin noi.

Mukana!

Hyvähyvā!

Hienosti olet laihtunut

Osallistun kilpailuun

Tosi mahtava suoritus =) Toivottavasti paino pysyy aisoissa kun palaat tavalliseen ruokaan =D Tsemppiä =)

kati.kultima@gmail.com

Mahtava suoritus!!
Vaikka itsellä on kyse ’vain’ 10 kilosta, tuo alkusysäys ja itsekuri puuttuu. Tässäkö olisi se ponnahdus kevyempään fiilikseen …?

Tuntui upealta lukea juttuasi: Tsemppiä edelleenkin

Vau, hienoa!

<3

Kommentoi juttua: Vielä ehtii kesäkuntoon: 2kk ja -15kg (sekä Naturdiet -ARVONTA!!!)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X