Kicks meikkijoulukalenteri!

Äitylit. Tuo kirottu ryhmä saa minut kokeilemaan jatkuvasti jotain kummallista, mistä tuskin muuten olisin kuullutkaan. Pelkästään tänä vuonna olen kokeillut kondensoidusta maidosta tehtyä jäätelöä, ylösalaisin jogurttia, pätkis- ja omar-jäätelöitä, voimakkaasti tuoksuvaa huuhteluainetta ja teinpä minä sen ison seinäruusunkin. Nyt joku sitten laittoi kuvan Kicks meikkimyymälän omasta joulukalenterista ja mitä teen minä? Ravaan suorinta tietä keskustaan, että saan omani. Mitään en kuitenkaan kadu…
Ostin kalenterin siis ajatellen vain ja ainoastaan itseäni. Koko joulukuun, minä saan hemmottelua, kun avaan luukun luukulta. Ja minä kihisen onnesta jo nyt.
Hinta tuolle kalenterille oli aika kova (45€), mutta se sisältää 144€ arvosta tuotteita. Takakannen perusteella sieltä löytyy mm: Meikkejä, kynsilakkoja, kasvonaamioita jne.. Kovin kestävä tuo kalenteri ei ollut, pääsin kotiin ja avasin sen, niin toinen puoli irtosi kokonaan ja pääsin kurkkaamaan jo mitä se sisältää. Keräsin tuotteet kuitenkin kasaan ja liimasin sen kiinni kunnolla. Luulisi nyt kestävän sen verran että jouluaattoon asti.
Minä olen ollut viime vuodet kovin laiska meikin käyttäjä, en meikkaa kun vien roskat ja Prismassakin asioin usein riihen seinästä reväistyn näköisenä. Minulla ei edes ollut muutamaan vuoteen meikkejä, ennen kuin nyt kesällä aloin niitä pikkuhiljaa hankkimaan. Minä olen vasta nyt löytänyt sen ihanan fiiliksen minkä meikkaamisesta saa. Sen tunteen, kun voi lähteä hyvällä mielellä ja itsetunto tapissa ulos! Itseni vuoksi minä meikkaan. Sen tunteen, kun itsetunto on luokkaa Madonna!

Tämä kalenteri on samalla palkinto tästä vuodesta. Palkinto siitä, että olen pystynyt jatkamaan elämäntaparemonttia iloisin mielin, vaikka välillä on tehnyt mieli luovuttaa, kun jumi iski eikä tuloksia tullut. Palkinto siitä, että paino on tippunut alas gramma kerrallaan, eikä ole noussut repsahdustenkaan jälkeen. Palkinto siitä, että pystyin siihen, minkä luulin mahdottomaksi. Palkinto siitä, että olen löytänyt tämän vuoden aikana itseni. Etukäteispalkinto siitä, että jatkan seuraavat vuodet samaan tahtiin.

DSC_0338

DSC_0339

Kommentit

Kommentoi juttua: Kicks meikkijoulukalenteri!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X