Kickstart painonpudotukseen ja kuulumiset!

Taas ollaan tässä lähtötilanteessa. Kun kirjoitan tätä, eletään 2015 joulukuun yhdeksättä. Halusin kirjoittaa tämän päiväkirjamaisesti, että muistan vielä uudenvuoden jälkeenkin mitkä oli fiilikset tälle loppuvuoden projektille. Se miksi en julkaise tätä nyt, johtuu siitä, että minulla on missio, joka kestää uudenvuodenaattoon. Lukemalla eteenpäin saat tietää mistä puhun.
Havahduin joulukuun alussa siihen tosiasiaan, että painonpudotukseni on junnannut heinäkuusta asti. Tai ei täysin, sillä näiden kuukausien aikana ollaan tultu gramma kerrallaan alas päin. 5 kiloa on hävinnyt. Mutta se ahdistaa minua. Se ahdistaa, koska sain alkuvuodesta niin hyvän startin kun 30 kg tippui ensimmäisen puolen vuoden aikana. Sitten tuli pysähdys. Ei auttanut että lenkkeilin 5,5 km päivässä, ei auttanut kaloreiden tiputtaminen, eikä nostaminenkaan. Välillä paino nousee muutaman kilon ja sitten taas laskee. Se tuntuu pahalta. En tiedä vieläkään mitä tapahtui ja miksi se jäi junnaamaan niin pitkäksi aikaa.

Tajusin viikko sitten, että haluan vielä muutaman kilon pois uudenvuodenaattoon mennessä. Miksikö? Siksi, että kun juhlistamme tulevaa vuotta, haluan että takana päin on enemmän pudotettuja kiloja kuin edessä. Olen ollut ylipainoinen koko aikuisikäni, mutta vasta tämän vuoden aikana olen niin kyllästynyt kiloihini, etten vaan jaksa niitä enää. Vihaan jokaista ylimääräistä kiloa. Jokaista kokonaista voipakettia, mikä minun kehossani roikkuu. Enkä pelkästään esteettisistä syistä, mutta ennenkaikkea terveydellisistä. Olen käynyt tässä pari viikkoa sitten labroissa, missä todettiin, että kehoni on täysin kunnossa noilta osin. Verenkuvat, kolesterolit ja verensokerit ja kaikki arvot ovat liiankin hyvät ottaen huomioon jäätävän ylipainon. Joten nyt jos koskaan on taas hyvä aika miettiä miten tästä mennään eteenpäin, koska ikuisesti nuo eivät tule hyvät olemaan tässä tilanteessa. Tässä kohtaa tarvitaan totaalinen Kickstart painonpudotukseen.

Esitys1

Tältä näyttää tämän vuoden panostus! Eka kuva otettu lokakuussa 2014 ja toinen marraskuussa 2015. Kuvien välillä on -36kg. (Ensimmäinen kuva on ainoa kokovartalokuva mikä minulla on ajalta ennen elämäntaparemonttia, tuon kokoinen olin lähtötilanteessa viime tammikuun alussa)

 

Mitä nyt sitten tapahtuu?
Ystäväni Kaisaliina Helle myy mahtavia Foreverin Aloevera-tuotteita ja tämä postaus onkin tehty yhteistyössä hänen kanssaan. Hän ehdotti että kokeilen aloevera -kehonpuhdistuskuuria C9. Ja minä kokeilin, tai no kokeilen parhaillaan. Nyt on menossa päivä numero 3. Kaksi ensimmäistä meni ”paastolla”, mitä en ehkä ihan sillä nimellä voi kutsua, sillä siihen kuuluu tietyt ruoka-aineet, joita saa syödä ”mielin määrin”. Eli ”paasto” takana, mutta nälkää ei ole tarvinnut nähdä lainkaan. Aamupaino näyttää myös 2 kg vähemmän, kuin toissa aamuna. Keho on alkanut puhdistua kuona-aineista. Olo on virkeämpi ja kevyempi. Fiilis on hyvä ja hymy kasvoilla. Massaa minulla on sen verran, että senttejä ei ole karissut noiden kahden kilon myötä, mutta turvotus on hävinnyt ja tuotteista saa kylläisyyden tunteen pitkään. Olen aina ollut huono noudattamaan annettuja ohjeita, mutta tässä ohjeet ovat niin helpot ja yksinkertaiset, että niiden noudattamisessa ei ole edes minulle ollut ongelmaa. Niistä muodostui helppo rutiini jo parissa päivässä.

Päivä 4, 10.12.2015

Eilen päättyi paastovaihe ja minua mietitytti etukäteen miten käy, kun päivälliseksi on merkitty 600 kcal ateria. Onneksi sain linkin mielettömään reseptikirjaseen, jossa oli valmiiksi näitä kevyempiä ruokia laidasta laitaan. Eilen söin broilerin fileepihvin, minkä maustoin runsaalla pippurilla kera paahdettujen uunikasvisten ja väitän että ähkyhän siinä meinasi tulla. Kun rasvat ja hiilarit on ihan minimissä, 600 kcal saa syödä hirmuisen paljon. Tänään tein iltapalaksi salaatin johon paistoin toisen 100g fileepihvin. Jäätävän iso kukkuralautasellinen täynnä kanasalaattia, mutta ongelma olikin että sen yhteenlasketut kalorit jäi alle 300 kcal ja me syötiin se kaksin, joten lisäsin siihen kevyesti öljyä ja manteleita. Edelleen on mennyt hyvin, nälkä ei ole ollut ja automaattisesti on lisääntynyt juominen. Päivässä menee kevyesti 2-3 litraa vettä plus kaikki muu juoma päälle.

Päivä 9, 15.12.2015

Aamupaino oli 4 kiloa vähemmän kuin ensimmäisen päivän aamuna. Koko kuurin aikana ei tarvinnut nähdä nälkää, keho puhdistui, turvotus hävisi, vireystaso parani ja vatsa todellakin voi hyvin. Kuurin aikana ruokatottumukset muuttuivat. Kylläiseksi tuli vähemmästäkin ja samalla oma suhtautuminen kehoon ja ruokaan muuttui. Olo on kaiken kaikkiaan todella mainio. Jatkan kohti loppuvuotta kuitenkin hieman iisimmin. Aion pitää huolen ettei paino pääse nousemaan ja syön kaikki loput aloeveratuotteet niin pitkään kuin niitä suinkin riittää. Jatkan vuoden alusta samoilla eväillä, millä viime vuonna tämän aloitin. Niistä pääset lukemaan lisää tästä linkistä ja ruokaohjeet löytyy tästä. Pari päivää jatkan vielä tätä C9 -kuuria ohjeiden mukaan. Tammikuussa sitten aloitetan taas isommalla temmolla. Haluaisin että vuoden päästä jouluna olisin normaalipainon rajoissa. Pitkä matka siihen vielä on, mutta olen toiveikas tämän vuoden onnistumisen jälkeen. Uskon ja toivon että ensi vuodesta tulee yhtä hyvä. Ainakin intoa on yhtä paljon kuin viime vuonnakin ja motivaatiota vielä paljon enemmän. Matka tosiaan on pitkä, mutta se ei silti ole mahdoton. Syksyn jumi silti harmittaa, koska tiedän että tällä massalla olisi voinut pudotettujen kilojen määrä olla suurempikin, kuin mitä nyt on. En silti valita, koska selvisin vuoden luovuttamatta ja tiedän, että minulla on koko ensi vuosi aikaa näyttää itselleni että pystyn mihin vain. Tämän tekstin viimeisen kappaleen aion kirjoittaa reilun kahden ja puolen viikon päästä. Silloin on uudenvuodenaatto ja silloin tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä kun aloitin tämän rupeaman. Silloin tiedän tarkalleen paljonko viimeisen vuoden aikana on kiloja tippunut.

Foreverin paketeista vielä sen verran infoa, että C9 starttauksen jälkeen et jää tyhjän päälle. Se on itseasiassa osa  koko elämän mullistavaa älykästä, 69 päivän pituista ohjelmasarjaa, johon sisältyy kolme yksinkertaista askelta – sisältää treenivinkkejä, ravintolisät ja ravintoneuvot – jotka auttavat sinua voimaan paremmin ja näyttämään paremmalta. Ensimmäinen osa on CHANGE 9  (C9, tämä on siis se jota itse kokeilin), joka antaa kehollesi uudelleenkäynnistyksen yhdeksässä päivässä. Toinen osa on F.I.T. 1 -ohjelma ja sen jälkeen ensimmäinen askel pitkäjänteisempään elämäntavan muutokseen. Saat uuden suhtautumistavan ruokavalioon ja treeniin. Ja saat apua asettaaksesi kestäviä tavoitteita painonhallinnassa. Kolmas ja viimeinen ohjelmasarjan osa on F.I.T. 2 -ohjelma, joka auttaa sinua muovaamaan, muuttamaan ja muokkaamaan kehoasi. Yhdessä ne ovat korvaamaton seuralainen matkalla kohti parempaa vointia ja ulkonäköä.
Kaisaliinalla on alkamassa nyt kampanja näiden tuotteiden tiimoilta. Lisää infoa Foreverin Aloeverakuureista ja muista tuotteista saat suoraan Kaisaliinan facebook-sivulta (Linkki).  Kaisaliinaan voit ottaa yhteyttä myös sähköpostin kautta kaisanaloe@gmail.com tai ja nettisivut löytyvät TÄSTÄ!

 

sivuprofiili

-4kg ei tässä massassa kunnolla edes näy, mutta se tuntuu kyllä. Uskon että se määrä on nestettä ja turvotusta mikä näkyi juurikin sormissa ja nilkoissa eniten.

On 30.12.2015. Vietin joulun lapsuudenkodissani, äidin tekemien herkkujen äärellä. Odotin kauhulla Tapaninpäivää, kun tulin kotiin. Odotin 5kg lisää ainakin. Mutta lenkkeily ja shoppailu ja kaikki muu teki kuitenkin tehtävänsä ja paino ei tämän viikon aikana ollutkaan noussut. Jouluaattoiltana kun vedin toista täyttä lautasta jouluruokaa, kirosin itseäni mielessäni siitä, että miksi se ähky on pakko hankkia vaikka nälkä oli jäänyt jo kauaksi taakse. En tajua mikä siinä joulussa on. Toisaalta, niitä ruokia syödään vain kerran vuodessa, joten annoin itselleni siitä synninpäästön. Joulusuklaita me emme onneksi saaneet kuin yhden paketin ja muutenkaan emme jouluna sokerijälkkäreillä herkutelleet kuin pari kertaa koko viikolla. Mukana oli yli kymmenen henkeä ja aatoillan kakun sekä torttujen  ja joulupäivänkahvien lisäksi ei meillä muuta makeaa syötykään. Ja hyvä niin…

LOPPUTULEMA:

On siis kulunut vuosi siitä kun minä tämän elämäntaparemontin aloitin. Pudotettuja kiloja jäi matkan varrelle tasan -36 kg (Tai on niitä pudotettuja enemmänkin jos lasketaan ne muutamat nousut tähän mukaan). Laskin että jos saman saan pois ensi vuonna, voin jatkaa vuoden päästä elämäntaparemonttiani painon ylläpitoon, eikä laihduttaa enää tarvitse. Mainitsin jo aiemmin että olen hieman pettynyt siihen etten saanut enempää kiloja tippumaan, mutta toisaalta olen toiveikas sen suhteen, että pystyn samaan myös ensi vuonna. Uusi alku, uusi sivu elämässä. Uusi terveellinen minä. Uusi into, uusi vauhti. Uusi vuosi.

Mielettömän ihanaa, toivekasta ja terveellistä tulevaa vuotta teille kaikille!

– Sofia –

Ps. Jos kiinnostaa kokemukset, niin katso tästä mitä Fit Fat mama kirjoitti samaisesta tuotteesta aiemmin syksyllä!

Kommentit (6)

Moikka!
Hieno on sun pudotus ja tsemppiä jatkoon.
Itse just samalla C9:llä, 7 päivä menossa. Olo tosi hyvä

Mahtavaa kuulla näitä kokemuksia! Meinasitko jatkaa FIT 1 ? 🙂

Huippu juttu kun kokeilit C9 ja hyvät tulokset siullaki tullu :).

Ja kiitos linkkauksesta :). Teen tässä kuussa C9 liittyvän postauksen ja linkkaan tän siun siihen 🙂

Joo, sopii hyvin 🙂 Ihanaa tätä vuotta! 🙂 <3

Ihan mahtava suoritus! Antaa kyllä inspiraatiota itsellekin 🙂

Juuri se on tarkoitus! Kiitos <3

Kommentoi juttua: Kickstart painonpudotukseen ja kuulumiset!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X