Kierrätä vanha polkupyörä kukkatelineeksi

Puolisoni ikivanha perinnetunturi ruostui rikki, eikä sitä saanut enää korjattua. Hän olisi halunnut laittaa sen jätelavan mukana kohti kaatopaikkaa, mutta minä päätin antaa romulle vielä mukavat eläkepäivät ennen kaatopaikkatuomiota. Pääasiassa kierrätysmateriaaleilla sain romusta vielä hauskan yksityiskohdan puutarhaa koristamaan.

Ostin siis kaksi purkkia keltaista spraymaalia ja maalasin pyörän keltaiseksi. Vanhat kukkalaatikot kiinnitin tankoon ja tarakalle ja hain puutarhalta muutaman samettikukan ja orvokin kyytiin. Kaikki muu pyörässä on kierrätettyä paitsi kukat ja maalit. Pidän itse lopputuloksesta erittäin paljon, se on hauska pieni yksityiskohta pihassamme. Ja niin yksinkertainen toteuttaa.

Projekti eteni siis näin, että pesin pyörän ja annoin kuivua. Tämän jälkeen maalasin pyörän kahteen kertaan. Spraymaalia kului kaksi purkkia. Kiinnitin kukkalaatikot naruilla tankoon ja tarakkaan ja istutin kukat laatikoihin. Sitten otin ison kupin kahvia ja siirryin ihailemaan kokonaisuutta.

Jos jostain varastosta satut löytämään pyörän, tai joku on heittämässä omansa kaatopaikalle, pelasta romu ja anna sille vielä vähän lisää aikaa, uskon että viritelmä palvelee monta vuotta.

Ihanaa kun kesäkelit on täällä! Toivottavasti sää pysyy näinkin lämpimänä syksyyn asti. Ihanaa viikkoa!

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Kierrätä vanha polkupyörä kukkatelineeksi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X