Kirpputori Matruska – sis. Arvonta!!

Mainos: Kirpputori Matruska, Villähde

Uskokaa tai älkää, mutta minä en oikein koskaan osannut käyttää kirpputoreja ennen kuin sain lapseni. Sitä ennen minä olin kyllä kierrellyt kirppiksiä, mutta en koskaan myynyt saati edes tiennyt miten kirpputori toimii.

Kun aloimme odottamaan esikoistamme, olivat lastenvaatekirppikset kätevästi käden ulottuvilla Facebookissa. Siellä minäkin ostin ja myin kaikenlaista. Kuitenkin Face-kirppiksillä shoppailu ja myyminen alkoi käydä työlääksi jos oli enemmän tavaraa ja vaatetta mitä myydä. Kaikki se kuvaaminen, kirjoittaminen, mittaaminen ja postittaminen alkoi viedä paljon aikaa.

Lisäksi Posti alkoi nostamaan maksuja huomattavasti ja viimeistään silloin päätin luovuttaa osittain.

Pääsin fyysisten kirppareiden makuun kun ystäväni raahasi minut myymään kirpparitapahtumaan Kuopiossa. Etelä-Suomeen muutettuamme otin ystäväni kanssa ensimmäisen kirppispöydän ja sillä tiellä ollaan.

Jossain vaiheessa kuitenkin into vähän laantui. Kirpputorit missä ei ole siivuospalvelua, vaativat sen, että kirppiksellä pitäisi pyörähtää kerran tai mieluummin kaksi kertaa päivässä siivoamassa pöytä. Eihän se tietenkään pakollista ole, mutta fakta on se, ettei sotkuinen pöytä myy.

Kirpputori Matruska

Pääsin kokeilemaan Villähteen Korissa sijaitsevan Kirpputori Matruskan palveluita. Matruska poikkeaa aiemmista kirppiskokemuksistani siinä, että se todella on täyden palvelun kirpputori. Minun ei tarvinnut ravata siellä joka päivä, vain sen verran mitä vein lisää tavaraa.

Matruskan Marjo otti tavarani vastaan, hinnoitteli ne puolestani ja myi eteenpäin. Pöytä pidettiin talon puolesta siistinä ja myyntikin oli todella sen mukaista.

Matruskassa kun käy, huomaa että siellä on aina väkeä. Kirpputori on siisti ja leveät käytävät mahdollistavat vaivattoman ja esteettömän liikkumisen. Marjo palvelee asiakkaitaan rautaisella ammattitaidolla ja tavaran vaihtuvuus on oman kokemukseni mukaan merkittävän suuri.

Kiva lisä oli sekin, että vakioasiakkaat saattavat soitella tai kysellä käydessään löytyykö jotain tiettyjä tuotteita, ja kun sellainen ilmestyy myyntiin, Marjo infoaa suoraan ostajia. Myös some on markkinointikäytössä ja Matruskan Facebook -sivuille ilmestyy silloin tällöin kivoja täsmätärppejä.

Pöytävuokrissakin voit valita itse kuinka kauan pöytää pidät. Sinua ei sidota viikoksi tai kahdeksi, vaan voit valita vaikka vain yhden vuorokauden tai vaihtoehtoisesti niin monta kuin tahdot. Hinta on 4,50€ per vuorokausi ja minimiä ei ole.

Matruska sijaitsee siis Korin liikekeskuksessa Villähteellä. Julkisilla pääsee melkein oven eteen helposti Lahdesta tai Nastolasta, ja autolla sinne karauttaa kymmenessä minuutissa Lahden keskustasta. Sijainti on otollinen ja perille pääsy helppoa! Lisäksi pihassa on mukavasti parkkitilaa.

Lapset viihtyvät väritellen ja kirjoja lukien samalla kun itse kiertelet rauhassa tekemässä löytöjä.

Matruskan PALVELUT:

Pöytävuokra 4,50€ / vrk
Siivouspalvelu
Kierrätyspalvelu
Hinnoittelupalvelu
Arvoesineiden provisiomyynti

Lisää tietoa saat Matruskan nettisivuilta sekä heidän Facebook- sivuiltaan.

Muut tuotteet

Kirpputoripalveluiden lisäksi Matruskasta saat hankittua ekologiset ja luonnonmukaiset pesuaineet niin tiskaamiseen kuin muihinkin siivoushommiin. Myös käsintehdyt Mas Du Roseaun Marseille -saippuasarja löytyvät valikoimista.

Lisäksi Matruskassa on reilu valikoima erilaisia käsitöitä ja muuta lahja- ja sisustustavaraa. Kaikki käsityöt ovat paikallisten yrittäjien tuotteita ja valikoima on laaja. Villasukat, lapaset, Anna K.n sisustustaulut, muovipulloista kierrätetyt kylmälaukut, virkatut neuleet, lastenvaatteet… Kaikkea löytyy laidasta laitaan.

Oma henkilökohtainen suosikkini oli nukeille valmistetut kestovaipat! Ne ainakin löytyvät meillä tyttäreni joulupaketista muutaman kuukauden päästä!

Yhteenveto

En voi kuin suositella Matruskaa ja sen palveluita kaikille. Paikka on ihana, yleisilme siisti, tavara vaihtaa omistajaa todella hyvin, paikan omistaja on valloittava ja koko Korin alue itsessään on hurmaava.

Sinne kannattaa tehdä päiväretki muutenkin vain, sillä sieltä löytyy saman katon alta yrittäjiä aina kukkakauppiaista ja ompelijoista ravintolaan ja muihin pikkumyymälöihin!

Annan Matruskalle arvosanaksi 10/10. Pidin pöytää 2 viikkoa ja sinä aikana ylittyi kaikki haaveet ja unelmat myynnistä, ja mikä parasta – ainakin 4 Ikea-kassilista vähemmän roinaa meidän nurkista!

Tiedän ainakin itse mistä saan kaikki ekologiset ja uniikit joululahjat tänä vuonna!

ARVONTA:

Arvon Matruskan Marjon kanssa yhden lahjakortin Kirpputori Matruskaan!

Tällä lahjakortilla saat 6 vrk pöytävuokran ilmaiseksi. 
Lahjakortin arvo on 27€ ja kortti on voimassa 15.12.2018 asti.

Kommentoi alas sähköpostiosoitteesi ja olet mukana!

Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin voittajan kiinnisaamiseen.
Tarkista että osoitteesi on oikein!
Otan yhteyttä voittajaan arvonnan päätyttyä, jos vastausta ei tule 3 vrkn aikana, arvon palkinnon uudelleen!

Arvonta päättyy 18.9.2018 klo 21:00!

TEKNISISTÄ SYISTÄ KOMMENTIT EIVÄT TULE NÄKYVIIN, OLET KUITENKIN KOMMENTILLA MUKANA ARVONNASSA!
Kirjoita kommenttiin sähköpostiosoitteesi ja olet mukana!

ONNEA ARVONTAAN!

Kysy arvotavaroille erikseen vitriinipaikkaa!

Ps. Kirppishinnoilla tavara vaihtaa helposti omistajaa! Mieluummin alakanttiin, kuin yläkanttiin – ellei kyse ole arvotavarasta.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Kirpputori Matruska – sis. Arvonta!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X