Kolmen raaka-aineen Oreofudge

 

Kolme raaka-ainetta ja vuoallinen makeaa herkkua. Niin helppo ja yksinkertainen resepti, että lapsikin osaa tämän tehdä. Pienimpien kanssa kuitenkin suosittelen vahtimaan lieden ja puukon käyttöä, mutta muuten tähän pystyy lähes kuka tahansa.

Helppoutensa vuoksi tämä on myös kiva tarjottava synttäreillä, lisäksi tämä toimii piknik-jälkkärinä tai lauantai-namina.

Kolmen raaka-aineen Oreofudge

  • 397 g (1 tlk) Kondensoitua maitoa
  • 435 g (3 levyä) valkosuklaata
  • 1 pkt Oreo-keksejä

  1. Kuumenna kattilassa kondensoitu maito ja valkosuklaa. Varo pohjaan palamista, sekoita kunnes valkosuklaa on sulanut kokonaan ja siirrä liedeltä pois.
  2. Lisää joukkoon oreot paloina, säästä jonkun verran paloja pinnalle koristeeksi.
  3. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Lisää pinnalle loput oreot. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti, tai yön yli.
  4. Leikkaa paloiksi ja nauti.

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Kolmen raaka-aineen Oreofudge

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X