Kotiäidin vapaapäivä

Kpbj2016 Kpbj2016

Näitä juhlia oli suunniteltu kauan, keväästä asti. Kuitenkin vasta reilua viikkoa aiemmin siirrettiin pienempi pykälä silmään ja lisättiin kaasua. Lyhyessä ajassa saimme paikan ja muut kasaan ja sitten odoteltiin lauantaita. Porukalla valitsimme toisillemme vaatetuksia, mietimme kampauksia ja meikkejä. Odotimme tapaamista, kuin kuuta nousevaa.

Kpbj2016

 

Viimein se päivä tuli. Matkasimme eripuolilta Suomea paikalle Hotel Kämpiin, missä saimme pitää ikimuistoiset juhlat upeissa puitteissa. Juhlat pidettiin tarkemmin Hotel Kämpin Mannerheim -sviitissä, joka oli 178m2 puhdasta luxusta ja glamouria. Kun astuin ovesta sisään, tunsin itseni välittömästi ”joksikin”. Tällaiset puitteet ihminen kokee varmasti vain kerran elämässään, joten olihan siitä pakko repiä kaikki irti.

Olen kuullut sanonnan, että jos paikalla on enemmän kuin yksi mies, armeijajutut ovat väistämättömiä. Väitän että sama pätee äiteihin: Jos paikalla on enemmän kuin yksi äiti, käydään synnytyskertomukset läpi. Ja tässä porukassa tietenkin myös blogimaailma. Paikalla oli itselleni joitain vanhoja tuttuja, joihin olen saanut tutustua jo aiemmin tämän reilun vuoden aikana, minkä olen Kaksplussalla kirjoittanut. Mukana oli myös paljon uusia kasvoja. Te ette uskokaan, miten mahtava porukka näiden blogien takana oikeasti onkaan.

IMG_5688_mod-Recovered IMG_5691_mod-Recovered

Olen ylisosiaalinen ja aika räiskyvä tyyppi. Nautin koko sydämestäni, että pääsin tutustumaan näihin naisiin. Juttelin monien kanssa pitempään (ja osan kanssa lyhyemmin). Ahmin tarinoita ja juttuja. Nautin koko sydämeni kyllyydestä. Blogit eivät aina näytä ihmistä sen takana. Vaikka tiedät jonkun elämästä paljon blogin perusteella, silti se yllättää, mimmoisia tyyppejä siellä näppiksen takana on. Minä sain kunnian raottaa nyt verhoa ja tutustua vain ja ainoastaan upeisiin naisiin ja mielettömiin äiteihin. Tämä on suuri kunnia.

Cafe Ekberg bulevardilla tarjosi meille siis mielettömän maukkaat pikkusuolaiset ja Pihamaan Viinitiloilta Heinolasta saatiin maukkaimmat kotiviinit. Cafe Ekbergin kahvila sijaitsee Bulevardilla, ja sinne kannattaa kyllä suunnistaa, mikäli lähistöllä liikkuu. Pihamaan Viinitilan viinejä saa hankittua Heinolan Heilasta, joka on ihana lähiruokaan ja käsitöihin erikoistunut kauppa ja kahvila Heinolan ABC:n pihapiirissä. Mukana oli myös muitakin yhteistyökumppaneita ja niistä onkin tulossa postausta myöhemmin erikseen.

IMG_5741_mod-Recovered IMG_5740_mod-Recovered IMG_5812_mod-Recovered

 

Minun ikäkriisini on ollut valloillaan synttäreideni aatosta asti, ja siksi nyttenkin halusin elää ja juhlia, kuin huomista ei olisi. Ja sen teinkin. Heräsin sunnuntaiaamuun typerä virne kasvoillani ja olin onnellinen. Onnellinen kaikista paikalla olleista uusista ja vanhoista tutuista. Onnellinen upeista puitteista ja kaikin puolin onnistuneista juhlista. Puhtaasti vain onnellinen.

IMG_5838_mod-Recovered IMG_5858_mod-Recovered IMG_5908_mod-Recovered IMG_5972_mod-Recovered

Haluan kiittää teistä jokaista, jotka olitte paikalla tekemässä noista juhlista niin ainutlaatuisen upeat! Haluan kiittää kaikkia, jotka tekivät ison työn järjestelyiden suhteen! Haluan kiittää Hotel Kämpiä, Cafe Ekbergiä, Pihamaan Viinitiloja, sekä kaikkia yhteistyökumppaneitamme! Ja ennen kaikkea haluan kiittää Valokuvaaja Toni Kaukoa, joka on ottanut nämä upeat kuvat juhlista! KIITOS!

Tässä vielä listaa muiden bloggaajien juhla-postauksista:

Mrs Eriksson’s room

Hutimeni

Munakoisoni ja minä

47 palasta

Sosetta ja sotkua

MiruMaru

Lapsen Askelin

Kotitalouskriisi

10 Plussan äiti

Tämä postaus on tehty yhteistyössä:

13680725_10154705342021874_8218100305393389087_n

Kommentit (3)

Ihanat oli juhlat! Kiitos sinulle Sofia kun hoidit järjestelyjä niin aktiivisesti ♡ Toivottavasti pian uudestaan! 🙂

Kommentoi juttua: Kotiäidin vapaapäivä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X