(Lähes) Valkoinen joulu kotiin! – Kuvapostaus

Haluan kiittää jokaista – yhdessä ja erikseen – kaikista ihanista ideoista! Pyysin siis tämän postauksen yhteydessä vinkkejä miten sisustaa joulu kotiin, mahdollisimman pienin muutoksin.

Lapsuudenkotini joulu oli aina väriltään punainen. Minä halusin minimoida punaisen, sillä rakastan kodissamme vallitsevaa harmaan ja valkoisen värimaailmaa. Joulusisustukseen toin kuitenkin pari punaista yksityiskohtaa korostamaan tunnelmaa, muutoin toin sisustukseen lisäksi hopeaa sekä lisää harmaata ja valkoista.

Kuvat ovat hieman hämäriä, sillä otin ne pimeän saavuttua. Yritin vangita sitä kaunista tunnelmaa, mikä illan tullen laskeutuu kotiimme. Kuvia on paljon, sillä en halunnut jättää mitään pois.

Tältä näyttää meidän kotimme jouluasussaan: 

dsc_0438 dsc_0435 dsc_0422 dsc_0418 dsc_0411 dsc_0409 dsc_0407 dsc_0404 dsc_0401 dsc_0292

Sohvapöydän sisälle tehtävä joulumaailma oli kaikista ideoista paras! Laitoin pariin luukkuun pattereilla toimivat jouluvalot ja ai että se on kaunis ja tunnelmallinen pimeinä iltoina.

dsc_0291 dsc_0441 dsc_0443 dsc_0445

Kommentit (12)

Minun mielestä ei kovinkaan jouluinen sisustus. Kaikki ei tarvitse tosiaan silti olla punaista jos haluaa joulutunnelmaa sisustukseen mutta tästä jäi vähän laimea maku.

Sisustukseen on meidän makuun tuotu tarpeeksi joulua. Niin paljon kuin sitä suinkin voi tuoda, kun perheessä on pieniä lapsia. Voi olla, että lähempänä joulua tulee vielä pieni kuusi, mutta en ole siitäkään ihan varma. Joissain asioissa koen että vähemmän on enemmän. 🙂

Musta oli kivan jouluinen, talvinen ja kuitenkin yksityiskohtia monessa kohdassa. Musta tällaiset postaukset on kivoja, kun voi saada ideoita itselle ja saa kurkistaa toisen kotiin.

<3 <3 <3

Aivan ihana! Tuosta löytyy monta ideaa omaankin kotiin.

<3 <3 <3

Aivan ihana! Niin kaunista ja jouluista. Meillä valkoista ja vihreää tänä vuonna.

Kiitti!! Ja kuulostaa ihanalta!
Mä mietin kans, kun löysin kaikkea ihanaa Pinterestistä, et ens vuonna vois tuoda vihreää enemmän esille! Se on hurjan kaunis joulusisustuksessa 🙂

Ihanan näköistä:) mutta tuo tietokonepöytä jäi mieleen kun niin kätevän kokoinen ja olisinki kysynyt että onko se mistä vai tehty itse?:)

Se on tehty itse ja siihen tulee pian ohjeet! Hurjan helppo toteuttaa 🙂

Mitä enemmän sisustuspostauksissa on kuvia, sen parempi. Kiitos <3 🙂

Täytyy ensi kerralla laittaa lisää 🙂

Kommentoi juttua: (Lähes) Valkoinen joulu kotiin! – Kuvapostaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X