KEVYEMMÄT BANAANILETUT

Banaaniletut on oiva korvike tavallisille letuille. Terveellisyytensä ja hyvien raaka-aineiden vuoksi ne sopivat täydellisesti myös laihduttajan ruokavalioon. Surffailin netistä erilaisia ohjeita ja tein sitten oman reseptini ottaen inspiraatiota muiden resepteistä. Tärkein mikä kannattaa muistaa onnistumisen kannalta on se, että ne pitää paistaa todella miedolla lämmöllä, että ne pitää muotonsa ja kypsyy hyvin. Itse poltin monet letut ja sain vaan läjän sytäväksi kelpaamatonta lettumössöä, ennen kuin tajusin lukea jostain, että onnistumisen tae on alhainen lämpötila.

TARVITSET:

1 Banaani
1 Kananmuna

1 Kananmunan valkuainen

Pieni ripaus kanelia tai vaniljauutetta
(Paistamiseen öljyä (tai voita))

Lisukkeeksi voit laittaa esimerkiksi marjoja, hedelmiä, jogurttia tai vaikka hedelmärahkaa!

Laita banaani, kananmuna, valkuainen ja haluamasi mausteet kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi velliksi. Paista MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ paistinpannulla tai lettupannulla kypsäksi. Lettupannu on paras tähän hommaan, koska letut kannattaa tehdä pieniksi. Se helpottaa nimittäin niiden kääntämistä!

Kommentit

Kommentoi juttua: KEVYEMMÄT BANAANILETUT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X