LapLay -sylitaso tuo mukavuutta työntekoon!

LapLay sylitaso Frutti di Mutsi

Kaupallinen yhteistyö LapLay -sylitasot, Heididi -Verkkokauppa

Minun elämäni polulle ilmestyi viikko sitten uusi rakkaus. Sen nimi on LapLay ja se on tuonut uskomattomasti mukavuutta kirjoittamiseen. Vietän tietokoneella paljon aikaa niin blogin kuin koulunkin takia, joten ergonomisuutta ja rentoutta on alkanut arvostaa ihan eri tavalla.

Kodissamme on monia erilaisia pöytiä ja penkkejä minkä äärellä voisi kirjoittaa, mutta sopivaa yhdistelmää en vielä ole löytänyt. Selkään koskee ja niska jumiutuu kaikesta huolimatta.

Sitten tuli LapLay. Nyt pystyn yhdistämään työnteon sohvalla istumisen mukavuuteen. Asentoa on helppo vaihtaa tarvittaessa ja LapLay -sylitaso muovatuu asentoon kuin asentoon. Miten kätevää.

LapLay- sylitasojen äiti on Heidi Kumpumäki, joka valmistaa kaikki sylitasot käsin yhdessä ystävänsä Anun kanssa. Anu ompelee sylitasojen saumat teollisuusompelukoneella ja Heidi ompelee viimeisen sauman käsin. Suomalaista käsityötä siis parhaimmillaan. Sylitasoissa on korkealaatuista huonekalukangasta, koivuvaneria ja styroksipalloja.

Sylitaso itsessään on kevyt ja se on erinomaisen hyvä pitää sylissä asennossa kuin asennossa. Se on rakennettu niin, että se muovatuu helposti sinun mukaasi ja tekee tietokoneelle vakaan pohjan missä asennossa oletkin.

LapLay sylitaso Frutti di Mutsi LapLay sylitaso Frutti di Mutsi

Vastaavia käsin valmistettuja sylitasoja ei Suomesta saa. Mukavuuden ja kauniin ulkonäön lisäksi sylitasot ovat erittäin kestäviä. Käsityö takaa erinomaisen laadun ja sylitasot siirtyvät perintönä isältä pojalle.

Sylitasoja saa Heididi -verkkokaupasta kolmessa eri koossa. Minun sylitasoni on ”keskikokoinen” eli 37 x 45 cm. Koska Heidi valmistaa jokaisen sylitason itse, sylitasoja on mahdollista saada myös kustomoituna omien mittojen mukaan. Heididi- kaupassa on muutama sylitaso valmiina, mutta voit tilata omasi lukuisilla eri kankailla ja väreillä.

LapLay sylitaso Frutti di Mutsi LapLay sylitaso Frutti di Mutsi

 

 

LapLay sylitaso Frutti di Mutsi

Myös lapset pitivät tästä. Parasta lasten kanssa on se, että nyt tabletti on hieman kauempana silmistä eikä suoraan naaman edessä. Lisäksi tabi pysyy paremmin vakaana eikä tipu käsistä kuten ennen.

laplay sylitaso frutti di mutsi

Jos tunnet jonkun, joka tekee paljon töitä kotona ja tietokoneella, suosittelen tätä myös lahjaksi. Itse rakastuin tuotteeseen samantien ja nyt työntekokin on mielekkäämpää, kun sen ylle rakentui erityinen rentous!

Ps. LapLayn Facebookissa on meneillään vielä 9.12.2018 asti arvonta, jossa voit voittaa itsellesi sylitason. Pääset mukaan arvontaan tästä linkistä.

Heididi -Verkkokauppa
LapLay -Facebook
LapLay – Instagram

Valtavan ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille <3

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: LapLay -sylitaso tuo mukavuutta työntekoon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay
  • Mango-moctail maistuu koko perheelle 😊🍹Blogissa löytyy nyt huippuhelppo resepti. Vielä ehdit tekemään näitä vaikka äitienpäivänä 😊
.
.
.
#mangomocktail #mango #moctail #sogood #drink #mangodrink #pappagallo #summerdrinks #summer #kotiliesiruoka #fruttidimutsi #kotiliesi

fruttidimutsi

X