LAPSIMESSUT KUVINA

Olin ensimmäistä kertaa elämässäni lapsimessuilla eilen Helsingin Messukeskuksessa. En vieläkään ole lopettanut tärisemästä, se kokemus oli aivan mieletön! Pari tietttyä kojua kuhisi kuin muurahaispesä ja ale-hintaisia lastenvaatteita revittiin toisten käsistä jo ennen kuin messut edes virallisesti olivat alkaneet. Kiertelimme ja kahvittelimme ystäväni kanssa ja nautimme lapsi-vapaasta päivästämme. Olimme siis paikalla jo aamulla ja pikkuhiljaa kun kello alkoi lähestyä puolta päivää, messukeskus alkoi täyttyä pienistä ja suurista messuilijoista. Näytteilleasettelijoita oli todella paljon ja niin oli yleisöäkin. Silti kuitenkaan missään vaiheessa ei tuntunut väenpaljous lainkaan ahdistavalta. Kojut oli aseteltu fiksusti niin, että vaunujenkin kanssa liikkuvat mahtuivat kulkemaan ilman törmäilyä. Kaikki mahdollinen ja mahdoton lapsiin liittyvä löytyi saman katon alta ja yleinen meininki oli hyväntuulinen ja rauhallinen. Olen niin menossa ensi vuonnakin! Messutarjoukset olivat superhyviä ja siksi tulikin hankittua kaikkea ”mitä ilman ei tule toimeen”. Sieltä löytyy varmasti kaikille jotain. Vaikka oma mieheni oli kotona lasten kanssa, uskon silti että isitkin nauttivat messuista. Messukeskuksen kahvilat ja ravintolat vaikuttivat miellyttäviltä, eikä nekään olleet missään vaiheessa liian täynnä, vaan aina löytyi joku paikka minne mahtuis istumaan ja kahvittelemaan. Kaiken kaikkiaan koko homma oli viimeisen päälle fiksusti organisoitu. Taaperoikäisille, leikki-ikäisille ja sitä isommille lapsille löytyi monenlaisia touhupisteitä karusellistä pikkukokkien keittiöön. Myös Poliisi ja palokunta oli paikalla esittelemässä autojaan ja toimintaansa. Siellä oli kaiken ikäisille tekemistä. Lastenvaatteita oli paljon esillä eri merkeiltä ja sieltä kyllä teki tosissaan edullisiä löytöjä. Myös useampi käsityö/ askartelu/ koruaskartelu -liike oli mukana huikeine tarjouksineen. Eräästä kirjapisteestä löytyi joka lähtöön askarteluun/ virkkaamiseen/ neulomiseen/ ruoanlaittoon jne ohjekirjoja useammallakin eri kielellä.

Laitan tunnelmaa messuista teille nyt kuvina. Luulin tosiaan, etten kuvannut juuri ollenkaan mutta pitkästi toista sataa kuvaa kamerasta sitten kuitenkin löytyi. 

Messuilu muuten jatkuu vielä tänään ja huomenna sunnuntaina 12.5.2015! Suosittelen kaikki kynnelle kykenevät paikan päälle! Kokemuksena annan pisteitä 10/10! Ihan mieletön juttu!

Tässä kuvassa omat messulöytöni! Loput kuvat

on poimittu messuilta sieltä täältä!


MESSUTUNNELMAA:

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: LAPSIMESSUT KUVINA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X