Maailman paras keittokirja on ilmainen sovellus

supervanhemman keittokirja

Pääsin kokeilemaan uutta juuri avattua Supervanhemman keittokirja -palvelua! Rakensin ystävilleni illanistujaismenun sen avulla – ja miten helppoa se olikaan!

Keittokirjaa on helppo käyttää nimenomaan mobiililaitteilla. Voit selata reseptejä monien eri alakatekorioiden avulla tai iskeä listan auki ja selata muuten vaan. Alakategorioista löytyy helposti aamiaiset, lounaat, päivälliset ja välipalat. Lisäksi sitä kautta löytyy myös pikkusuolaisia, leivontaohjeita ja perjantaiherkkuja.

Käyttöystävällisyyttä luo toiminto missä voit poistaa yleisimpiä allergioita (esim. munaton, laktoositon, gluteeniton) tai valita suoraan kevyempää ruokaa, kasvisruokaa tai jotain nopeaa . Lisäksi voit valita reseptejä myös sen perusteella mitä kaapeista löytyy jo valmiiksi. Broileri, riisi, kasvikset ja juustot napataan listasta ja sovellus tuo sinulle listan resepteistä mitä voit noilla raaka-aineilla loihtia.

Selatessasi reseptejä voit myös painaa sydän-painiketta, jolloin kyseinen resepti menee suosikeihisi ja löydät sen aina kun tarvitset. Voit valita vaikka viikon ruokareseptit kasaan ja rakentaa kauppalistan sen avulla. Sovellus tarjoaa nerokkaan yksityiskohdan että voit lähettää puolisollesi tai ystävillesi kauppalistan helposti WhatsAppin kautta.

Päätin kokeilla sovellusta kun kutsun ystäviäni kevään saapuessa illanviettoon. Valitsin suolaiseksi pikkupurtavaksi Savuisen pekonipiiraan sekä Sieni- vuohenjuustosalaatin. Ne toimivat ”pääruokana” ja jälkiruoaksi  ajattelin kermaliköörijäätelöä. Homma onnistui nopeasti koulussa opiskelujen lomassa.

Kaikkiin löytyi respetit muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen klikkasin reseptin ostoslistapainikkeella osotoslistalle ja siitä pääsin jakamaan ostoslistan kauppaan lähtevälle puolisolleni. Normaalisti googlaan reseptejä tai selaan ruokaryhmiä. Se on semisti työlästä kun en ole aina varma mitä olisin tekemässä. Perinteiset kinkku- ja kasvispiirakat on jo nähty ja ”pikkusuolaista” -hakusanallakaan googlatessa ei kuuhun lennetä.

Reseptien haku, ostoslistaaminen ja lähettäminen onnistui alle 5 minuutissa ja lisäksi pystyin lisäämään ostoslistalle maidon, kahvin ja muut loppumassa olevat tuotteet. Tämä nerokas toiminto varmistaa sen ettei mikään jää varmasti uupumaan.

U S K O M A T T O M A N    K Ä T E V Ä Ä.

supervanhemman keittokirja

Kun reseptit ja kauppalistat on kasassa, jää tehtäväksi enää kattaus ja ruokien valmistus. Ohjeet on helpot ja järkevästi jäsennetty, jolloin niiden seuraaminen on helppoa. Reseptejä on luonut joukko ruoka-alan ihmisiä, bloggaajia ja muita vastaavia vaikuttajia. Palvelu on rakennettu nimenomaan vanhemmille. Olen käyttänyt vastaavaa englanninkielistä appia jo parisen vuotta ja senkin takia voin kokemuksesta kertoa miten paljon tällainen mullistaa ruoanlaittoa.

Suosittelen lämmöllä kokeilemaan, mutta varoitan: Saatat jäädä koukkuun!

Rekisteröidy keittokirjan käyttäjäksi tästä

Kommentit

Kommentoi juttua: Maailman paras keittokirja on ilmainen sovellus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X