Viikon mittainen reissumme Kanarialle on enää kaunis muisto takaraivossa. Helsinki- Vantaalle päästyämme lämpöasteita oli viisikymmentä celsiusta vähemmän ja muistan ajatelleeni voimmeko me vain kääntyä kannoillamme ja palata Playa de las Americasin lämpöön takaisin.

Pohdimme jo reissussa puolisoni, sisareni ja hänen miehensä kanssa miten jokainen meistä olisi sellaisella alalla, että saisimme hauskan pienen yrityksen pystyyn Espanjaan suomalaisille. He ehkä heittivät läppää, mutta minä olen erittäin tosissani. Joka ainoa kerta elämässäni kun olen poistunut noilta saarilta, olen pidätellyt itkua. Aina se ei edes ole onnistunut, sillä minun sydämestäni on viety pala ja se kuuluu sinne.

Äiti vei meitä Espanjaan jo lapsena ja minun sisälläni asuu pieni espanjalainen, joka kaipaa kotiin. Siksi varmaan espanjalaiset ruoatkin ovat niin lähellä minun sydäntäni.

Kun pääsimme kotiin, kipitin heti aamulla kauppaan ja ostin tarvikkeet paellaan. Mikä muu voisi vieroittaa espanjaeroahdistuksesta kärsivää perheenäitiä, kuin alusta asti itse valmistettu paella mixta kera kanan, simpukoiden ja katkarapujen. Nii-in. Ei yhtään mikään.

Olen julkaissut tämän reseptin jo aiemmin, siksi en tee ainesosaluotteloa enää tähän.  Alle kuitenkin laitan kuvasarjan tästä viimeisimmästä paellastani.

Sen olen huomannut, että paellan maun saa juuri oikeaksi vain tekemällä maustetanhan kunnolla. Aiemmin olen rusikoinut sitä morttelilla, mutta se on todella pitkä prosessi sillä keinoin saada tahnasta täydellinen… No, tahna. Helpompi keino on lyödä kaikki joko yrttileikkuriin tai blenderiin, lisätä enemmän öljyä ja ajaa tahna kerralla sileäksi.

Paella Mixta

Resepti löytyy tästä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Maailman paras Paella!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Mini Maatuska 😍 niin söpö 😍
.
.
.
#maatuska #matruska #woodendoll #russiantoy #russia #toyfromrussia #socute #handpainted #socute
  • Kirsikka, omena ja angervo kukkii täysillä ❤️
.
.
.
#kirsikka #omenapuu #omena #kirsikkapuu #angervo #cherryblossomtree #cherrytree #appletree #apple #cherry #spring #summer #blossom
  • Vanha tunturi tuli tiensä päähän, mutta päätin antaa sille vielä muutamat eläkevuodet ennen pyörien hautausmaalle siirtymistä 😊 Blogissa lisää projektista 😊 linkki @fruttidimutsi .
.
.
#diy #recycle #bike #garden #gardendecor #yellowbike #oldbike #summer #flowers #doityourself #ideoitapihaan #piha #puutarha #kierrätys #kesä #kesäontäällä #kotiliesiblogit #kotiliesi #maallalehti #dekolehti
  • Sekä #kirsikka että #omena kukkii 😍
.
.
#kirsikkapuu #omenapuu #kukkiminen #kukkia #kesä  #kesäontäällä #kukkaloistoa #mitenihanaa
  • Arvontaa pukkaa!
Instagram tai muut tahot eivät ole mukana arvonnassa, vaan se on minun omani. Tuotteet olen ostanut itse.
Paketti sisältää Nanson kaitaliinan ja servettipaketin sekä Vallilan pannulapun.
.
Arvonta päättyy 31.5.2019 klo 00:00. Arvonnan voittaja tägätään ketjuun.
.
Voit osallistua arvontaan seuraamalla minua täällä instassa ja tägäämällä kaverin mukaan. Kavereita kannattaa tägätä, sillä jokainen tägäys on uusi arpa. Palkinnon voittajan tulee olla seuraajissani kun arvonta suoritetaan. Palkinto toimitetaan postitse Suomen sisällä. .
Kannattaa pysyä kuulolla, arvon joka kuukausi jotain 😊
.
Tsemppiä arvontaan!
.
#arvotaan #arvonta #giveaway #nanso #vallila #keittiönsisustus #sisustus #kotiliesiblogit #fruttidimutsi 
@vallilainterior @nanso1921
  • Blogissa Resepti todella herkulliseen raparperipiirakkaan, jonka maustoin kanelilla ja kookoksella 😋 Namii 😍
Linkki profiilissa 😊👌
.
.
.
#raparperi #raparperipiirakka #rhubarb #rhubarbpie #coconut #kookos #cinnamon #kaneli #leivonta #leivontavinkit #leivontapäivä #baking #bakestagram #bakingday #kotiliesiruoka #kotiliesi #fruttidimutsi
  • Hyvää äitienpäivää ❤️
Happy mothersday ❤️
.
.
#äitienpäivä #äitielämää #mothersday #äiti #mother #kotiliesiblogit #fruttidimutsi .
Kuva: Pixabay

fruttidimutsi

X