Maailman parhaat lämppärit, eli lämpimät leivät

Ei varmaan ole montaa ihmistä tämän maan päällä, joka olisi onnistunut elämässään välttymään lämppäreiltä. Lämppärit olivat meidän lapsuutemme hittieväs ja myös omat lapseni ovat päässeet niiden makuun. Ne ovat ihanan helppo ja arkinen syötävä, mutta samalla niistä saa tehtyä myös juhlallisempia versioita vaikka vieraille kahvipöytään.

Lämppärit onnistuvat myös mistä tahansa aineksista mitä kaapissa on, ja niihin on helppo upottaa hävikkiruokakin aina tomaattipohjaisista kastikkeista lihapulliin tai vaikka perunaviipaleisiin.

Vuosien ja vuosien lämppärikokemuksen jälkeen löytyi vahingossa combo, mitä on vaikea enää ylittää. Paistovalmiit patongit halkaisin neljään osaan, voitelin ne itse tehdyllä valkosipulituorejuustolla ja päälle laitoin mozzarellaa ja tomaattia. Uunista tulon jälkeen päälle vielä reilusti tuoretta basilikaa ja iso tuoppi jääkylmää light colaa. Ei ole mikään maistunut ikinä niin hyvälle! Suosittelen kokeilemaan!

Mitä teillä laitetaan lämpimiin leipiin?

Kommentit (2)

Kiitos vinkistä!:) Leivät näyttää tosi herkullisilta. Ollaan tehty lämppäreitä erilaisilla täytteillä, ja pohjalle laitettu joko ketsuppia/tomaattikastiketta tai sitten pestoa. Täytyykin seuraavaksi kokeilla tuota tuorejuustoa!:)
Mukavia kesäpäiviä <3
toivottelee Ida Kotona kaupungissa -blogista

Meillä myös tomaattikastike ja pesto ollut käytössä, ne ovat loistavia vaihtoehtoja molemmat! 🙂
Ihanaa kesää sinnekin 🙂

Kommentoi juttua: Maailman parhaat lämppärit, eli lämpimät leivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X