Maalaisromanttinen kesähuone! – DIY -tyyliin.

Osana kotiamme on pieni ”vilpola”. Se on kylmä tila mistä pääsee terassille sekä saunaan. Vilpola on ollut tähän asti lähinnä säilytystilana, niin sanotusti kylmänä varastona. Täksi kesäksi halusin sinne kuitenkin rakentaa pienen kesähuoneen. Vähän niin kuin huvimajan. Vilpolan seinät ovat raakalautaa ja katossa on kattoikkunat. Säilytämme siellä grilliä sekä osaa käsityötarvikkeistani.

Täksi kesäksi vilpola tulee kuitenkin käyttöön vähän niin kuin toisena olohuoneena. Tilana jonne voi kattaa päiväkahvit tai nauttia grilliherkkuja. Missä voi istua sateella tai nauttia kesäpäivästä tehden käsitöitä. Se on hurjan kätevä jatkotila kun järjestämme juhlia. Ja ihana paikka, missä viilennellä saunan jälkeen.

Vilpolan sisutuksessa jatkuu sama tyyli, mikä on koko kotimme sisustuksessa. Harmaa, valkoinen, vintage ja maalaisromantiikka.

Pöydälle laitoin Greengaten Abelone liinan ja leipäkoriliinan, myös servetit ovat samaa sarjaa.

Ihana puusohva on äidiltäni ja sohvan päälle on laitettu mummuni aikanaan kutoma poppanapäiväpeite. Tyynyn päälliset tein muutoin itse, mutta suloinen pöllö on joululahja pikkusiskoltani. Tuo ihana ”Lehdet” -paperisäkki on lahja ystävältäni ja sinne olen laittanut uusimpia lehtiä joita tuolla on ihana lukea säällä kuin säällä.

Ikean lack -hyllyt löysivät viimein paikkansa vilpolasta, samoin kuin erinäiset koriste -esineet, joille ei oikein ole ollut tilaa muualla.

Vanha ikkunanpoka sai vähän kalkkimaalia pintaansa ja verhot tein Vallilan kankaasta, jolla olen myös päällystänyt nämä olohuoneessamme olevat penkit (linkki) sekä vilpolassa olevat kaksi istuinta, joiden entisöinnistä on tulossa oma postauksensa. Taustalle aion kesällä teettää rantakuvan kesämökiltämme. Näin rakas mökkimme on ”lähellä” aina.

Maton olen virkannut ontelokuteesta ja siitä tulossa oma postauksensa myöskin tässä kuussa.

Olemme tyytyväisiä tähän pieneen kesähuoneeseen. Aiomme hankkia sinne vielä jääkaapin, missä kesällä on extratilaa säilyttää juomia.

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Maalaisromanttinen kesähuone! – DIY -tyyliin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X