Makuuhuoneen sisustus kuvina!

Makuuhuoneen sisustus 001

On tullut aika vielä jatkaa kotimme esittelyä loppuun. Edellisen kerran paljastin makuuhuoneemme sisustuksen, kun saimme tuon sängynpäädyn tehtyä valmiiksi. Se ja moni muu makuuhuoneemme jutuista onkin siis jo tuttuja, mutta koska koti on vaihtunut, on myös huonekin erilainen. Lisäksi sisustukseen on ilmestynyt joitain uusiakin juttuja ja siksi postaankin tämän nyt kokonaisuudessaan.

Värit ja sävyt huoneessa tapailevat samoja sävyjä, mitä kodissamme on käytetty muutenkin. Harmaa ja valkoinen ovat meille eniten rauhallisuutta ja tunnelmaa tuovia värejä. Huomasin myös hauskan asian kun värimaailma muuttui niin paljon: Enää ei tee mieli vaihdella verhoja ja järjestystä vähän väliä. Kerrankin värit miellyttävät silmää niin paljon, että niiden on ihana antaa vain olla. Kotimme tuntuu nyt kodilta.

Alla makuuhuoneemme kuvina. Kerron kuvien alle mistä mitäkin on hankittu. Loppuun laitan vielä linkit aiheeseen liittyviä linkkejä!

Makuuhuoneen sisustus 002

Yöpöydät löytyi Ikeasta, samoin pöytäkynttilät ja niiden jalat. Laatikko löytyi jostain halpiskaupasta ja maljakko on saatu lahjaksi. Samoin tuo kaunis kukkakimppu tuoreista luonnonkukista on ihanaakin ihanampi lahja, jonka viime viikolla sain! Tuoreet kukat tuovat kyllä luxusta arkeen!

Makuuhuoneen sisustus 003

Peilipöytä ja penkki ovat minun aarteeni. Mummo ja ukki ostivat tuon peilipöydän aikanaan, kun muuttivat saman katon alle asumaan. Se on ollut 50-luvulta asti mummolla ja nyt se on minun ilonani. Penkin päällä olevan ryijyn mummo on tehnyt itse aikanaan. Taustalla näkyvän hyllyn kyhäsin itse nopeasti kasaan, kun kosmetiikkani löytyi säpäleinä milloin mistäkin. Peilin reunoilla on led-valot tarralla kiinni, ne ovat Ikeasta. Samoin tuo jalkalamppu on Ikean tuotantoa.

Makuuhuoneen sisustus 004

Peilipöytä on säilynyt uskomattoman hyvin 50-luvulta tänne asti. Sille ei ole siis tehty mitään korjauksia ja pinta on edelleen kuin uusi.

Makuuhuoneen sisustus 005

Kuvassa näkyvät kengät olivat minulla hääpäivänämme jalassa. Meikkisiveltimien purkki on Ikeasta, peilin ostopaikkaa en muista. Vanulappujen ja vanupuikkojen purkit olen itse tehnyt pilttipurkeista.

Makuuhuoneen sisustus 006

Iso seinäruusu ja sängynpääty on omia DIY-projektejamme. Linkit niihin löytyy postauksen lopusta. Haluaisin uuden päiväpeiton, sillä tämä alkaa jo ärsyttää minua. Kuitenkin meillä on päiväpeitolle niin vähän käyttöä, että se kaiketi olisi aika turha sijoitus. Haaveissani kuitenkin kulkee joku ihana Arte Puran peitto tai vastaava.

Makuuhuoneen sisustus 007

Walt Disneyn lause on edelleen mottoni. Se on ihana nähdä aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä. Se auttaa jaksamaan.

Makuuhuoneen sisustus 008

Harmaat verhot ovat Ikeasta ja pitsiverhot Kärkkäiseltä.

Makuuhuoneen sisustus 009

Tämän hyllyn kyhäsin eilen jämämateriaaleista kasaan. Idea lähti siitä, kun keräsin uuden mineraalipuuterini jämiä vessanlattialta. Heinäseipäät mitkä olin varannut toiseen projektiin, muuttivatkin nyt kosmetiikkahyllyksi makkarin seinälle.

Makuuhuoneen sisustus 010 Makuuhuoneen sisustus 011

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
DIY Sängynpääty kuormalavasta
DIY Valtava seinäruusu
Olohuoneen sisustus

Kommentit

Kommentoi juttua: Makuuhuoneen sisustus kuvina!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X