Myrkytön askartelumassa ja soijamaalit – Sadepäivien iloksi!

Kävimme perheeni kanssa Porvoossa ensimmäistä kertaa toukokuun lopussa. Tutustuimme siellä mm. aivan ihanaan paikalliseen askarteluliikkeeseen nimeltään Paperipilvi. Paperipilvi on aivan Porvoon vanhan kaupungin tuntumassa ja suosittelen kaikkia piipahtamaan liikkeessä kun siellä päin on! Tämä postaus onkin tehty yhteistyössä Paperipilven kanssa! Lisää Paperipilvestä ja aukioloajoista sekä ajo-ohjeista löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Paperipilven ihana omistajatar antoi minulle ja lapsille kokeiluun myrkytöntä ja ilmassa kuivuvaa Darwi Kids -askartelumassaa sekä Soy Paint -soijamaaleja. Odotimme tyttäreni kanssa viileämpää päivää että päästiin kokeilemaan. Massa itsessään on aivan ihanan tuntuista ja kauniin väristä. Se ei myöskään kuivuessaan kutistunut eikä halkeillut lainkaan. Lisäksi myrkyttömyyden takia se on täydellinen pienten lasten kanssa, kun ei haittaa vaikka vähän menisi suuhunkin. Hyvältähän se ei maistu, mutta on täysin vaaraton. Myös soijamaalit ovat myrkyttömiä ja ihanan ekologinen sekä turvallinen vaihtoehto tavallisille askartelumaaleille. 

Tällä kertaa askartelimme tyttäreni kanssa kukkia ajatuksella, että ne on ihania mökki-viemisiä ja kesätuliaisia vaikka mummolaan. Askarrellessamme tajusin myös, että tämä olisi ihan täydellistä massaa vaikka pienen vauvan jalkapohjien ja käsien ikuistamiseen. Ottaa vain sopivan palan massaa ja muotoilee mieleisekseen, sitten painaa jalan ja käden ja antaa kuivua. Vielä jos löytyy joku sopiva, matala peltirasia, niin mikä voisikaan olla ihanampi muisto!

Ohjeet massan käyttöön ovat yksinkertaiset: Muotoile ja anna kuivua 24h. Maalaa ja anna kuivua muutama tunti – Valmis!

Ensin pehmitettiin massaa!

Sitten otettiin sopivia palasia ja kaulittiin niistä
palloja!

Välillä leikittiin kukkuu-leikkiä kaulimella!

Valmiita tuotoksia pakettia varten!

Tässä siis pakkaukset, mitkä saimme Paperipilveltä!

Tehtiin palloista ruusuja ja lehtiä!

Ylimääräiseksi jääneellä sokerimassamuotilla tehtiin parit liljat!

Kauliminen oli parasta!

Tässä kuvaa ihanasta Paperipilvestä Porvoossa!

Leimasin-valikoimakin oli huikea!

Paperipilvestä sai ostaa myös valmiita käsitöitä mukaan!


Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Myrkytön askartelumassa ja soijamaalit – Sadepäivien iloksi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X