Näin jossain netissä kuvan tästä ihanasta ”joulukuusesta” ja pakkohan sitä oli heti kokeilla itse. Tämä joulukuusi on näyttävä ja herkullinen esimerkiksi pikkujouluihin. Lisäksi tuo vähän keveyttä normaalien pikkujoulutarjottavien rinnalle.  Vajaa tunti meni kaiken kaikkiaan aikaa. Tämä kannattaa tehdä tarjottavista viimeisenä, koska mahtuu niin huonosti jääkaappiin valmiina. Ja suosittelen myös jääkaapittamaan kaikki hedelmät. Näin ne säilyvät huoneen lämmössä parhaiten.
TARVIKKEET:
1 Iso omena
1 Pitkä porkkana
1 Ananas
Paketti viinirypäleitä
Rasia tuoreita mansikoita (250g)
Pieni rasia tuoreita vadelmia
3 Kiinteää Kiwiä
2-3 Satsumaa
Hammastikkuja
Leikkaa omenasta ylä- ja alaosa tasaiseksi, niin että se pysyy pystyssä. Leikkaa varovasti siemenkota pois ja laita porkkana pystyyn. Itse tökin osan hammastikuista porkkanaan ja omenaan pystyyn jo heti aluksi, mutta tekovaiheessa huomasin, ettei se olekaan paras idea. Eli hammastikkuja kannattaa laittaa sitä mukaa kun rakentaa. Rakentaminen kannattaa aloittaa alhaalta ylöspäin.

Leikkasin kiwin suht paksuiksi viipaleiksi. Ananaksesta tein viipaleita ja painoin niistä piparimuotilla tähtiä. Lisäksi yksi isompi ananas-tähti on latvatähtenä. Satsumia ja viinirypäleitä laitoin tikkuihin, joiden päihin tuli mansikat tai vadelmat. Eli käytin niitä lähinnä ”täytteenä” että sain kuuseen haluamani muodon.